Έχετε απορίες; Επικοινωνήστε μαζί μας!
210 97 01 777
info@portaplus.gr

H διανομή φυλλαδίων σου φέρνει πελάτες αποτελεσματικά & οικονομικά!

Αν είσαι ιδιοκτήτης ενός καταστήματος ή επιχείρησης και αναζητάς τρόπους για να φέρεις νέους αλλά και παλιούς πελάτες στο μαγαζί σου, διάβασε κάθε λέξη αυτού του άρθρου προσεκτικά. Πως θα καταφέρεις να αυξήσεις άμεσα τα έσοδα του μαγαζιού σου χωρίς να ξοδέψεις μια περιουσία σε άσκοπες ενέργειες που απλώς σπαταλούν χρήματα σε τόσο δύσκολους καιρούς; Μάθε αμέσως παρακάτω:

Ήρθε η ώρα να δοκιμάσεις τη διανομή φυλλαδίων! Τη μέθοδο που αξιοποιούν όλες οι επιτυχημένες επιχειρήσεις. Μία ενέργεια άμεσης διαφήμισης με στόχο την αποτελεσματική & οικονομική προσέλκυση πελατών στην επιχείρησή σου. Η συγκεκριμένη ενέργεια εξασφαλίζει ότι το μήνυμά σου θα φτάσει σε ένα πολύ μεγάλο και στοχευμένο κοινό.

Με 10.000 φυλλάδια και χωρίς να ξοδέψεις πολλά χρήματα μπορείς να φέρεις 100 πελάτες στην επιχείρησή σου σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Ακόμα, η διανομή φυλλαδίων αποτελεί μία από τις πιο οικονομικές και αποτελεσματικές μεθόδους άμεσης πώλησης καθώς το φυλλάδιό σου θα βρεθεί κατευθείαν στα χέρια των δυνητικών σου πελατών και θα σου αποδώσει το βέλτιστο Return on Investment ( απόδοση της επένδυσης σου).

Ποιους επαγγελματίες αφορά άμεσα η διανομή φυλλαδίων;

Η διανομή φυλλαδίων μπορεί να πραγματοποιηθεί από όλες τις επιχειρήσεις που ενεργούν στο χώρο του εμπορίου, προσφέροντας προϊόντα ή υπηρεσίες. Στόχος της συγκεκριμένης ενέργειας είναι η προσέλκυση  των πελατών που τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή θέλουν να αγοράσουν ή να δοκιμάσουν κάτι νέο, επικοινωνώντας είτε προσφορές είτε νέα προϊόντα/ υπηρεσίες είτε προτάσεις για την συγκεκριμένη εποχή.

Οι επιχειρήσεις που μπορούν να αξιοποιήσουν την ενέργεια της διανομής φυλλαδίων είναι:

  • εστιατόρια,
  • καφετέριες,
  • ψητοπωλεία/σουβλατζίδικα,
  • φροντιστήρια,
  • υπηρεσίες μασάζ,
  • υπηρεσίες ομορφιάς και περιποίησης,
  • γυμναστήρια,
  • βιβλιοπωλεία,
  • φροντιστήρια,
  • σουπερμάρκετ,
  • επιχειρήσεις με δομικά υλικά/ είδη σπιτιού/ είδη ένδυσης και υπόδησης,
  • real estate επιχειρήσεις,
  • παιδότοποι κλπ.
Αποδίδει η διανομή φυλλαδίων σαν μέθοδος διαφήμισης;

Καθώς μία εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις, παρακάτω θα βρεις όλες τις πληροφορίες που χρειάζεσαι για να πεισθείς  ότι η διανομή φυλλαδίων είναι πολύ αποδοτική και φέρνει εξαιρετικά αποτελέσματα με άμεση αύξηση εσόδων! Η παρακάτω έρευνα έχει διεξαχθεί από το Direct Marketing Association με διεθνή ισχύ. Η διανομή φυλλαδίων πραγματοποιείτε εδώ και περίπου 50 χρόνια σε 5 ηπείρους. Είναι μια ενέργεια η οποία έχει δοκιμαστεί και έχουν μετρηθεί τα αποτελέσματα της!

Portaplus…Ο leader της διανομής φυλλαδίων

Έχοντας πραγματοποιήσει περισσότερες από 17.500 διανομές, για περισσότερες από 1.300 επιχειρήσεις από το 1999 έως και σήμερα, σου  εξασφαλίζουμε τη μέγιστη απόδοση στη διανομή των φυλλαδίων σου με το χαμηλότερο κόστος στην αγορά.

Ακόμα αναρωτιέσαι γιατί να επιλέξεις την υπηρεσία portaplus;

Η πολυετή εμπειρία μας, μας δίνει τη δυνατότητα να σου προσφέρουμε:

Έμπειρο σύμβουλο, ο οποίος σε βοηθά στον σχεδιασμό του φυλλαδίου (πολύ σημαντικό για την επιτυχία της διανομής), με στόχο την απόδοση της διανομής, και σε καθοδηγεί στην οργάνωση της διανομής σου.

Εξειδικευμένους διανεμητές. Μόνιμοι υπάλληλοι, με αρκετά χρόνια προϋπηρεσίας στην εταιρεία μας, οι οποίοι σου εξασφαλίζουν 90% παραλειψιμότητα του φυλλαδίου σου. Η εξειδικευμένη ομάδα μας, διασφαλίζει ότι κάθε φυλλάδιο σου, πιάνει τόπο και καταλήγει στα σωστά χέρια.

Διαφορετικές  υπηρεσίες οι οποίες βοηθούν να πιάσεις τον κοινό στόχο της επιχείρησης σου. Για να μάθεις περισσότερα για όλες μας τις υπηρεσίες δες εδώ.

Σύστημα παρακολούθησης της διανομής σου σε πραγματικό χρόνο για να γνωρίζεις τα ακριβή σημεία διανομής.

Μεγάλη εμπειρία έχοντας συνεργαστεί με κορυφαίες επιχειρήσεις όπως Pizza Ηut, Γρηγόρης  και άλλες 1.300 μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις!

Κατεβάστε ΔΩΡΕΑΝ το e-Book σχετικά με τον τρόπο οργάνωσης μιας διανομής φυλλαδίων!