Έχετε απορίες; Επικοινωνήστε μαζί μας!
210 97 01 777
info@portaplus.gr

Ποιος είναι ο σκοπός του Λογισμικού για τη Διαχείριση της Διανομής;

Το λογισμικό για τη διαχείριση της διανομής φυλλαδίων, που έχει δημιουργηθεί από την υπηρεσία portaplus, είναι βασισμένο σε διάφορα συστήματα τεχνολογίας τα οποία επιτρέπουν τόσο την επόπτευση της διαδικασίας διανομήςαπό όλα τα ενδιαφερόμενα μέλη όσο και τη βελτιστοποίησή της.

Στόχος της υπηρεσία portaplus είναι να παρέχει την καλύτερη δυνατή υπηρεσία στους πελάτες της και για αυτό ακριβώς το λόγο δημιουργήθηκε η συγκεκριμένη εφαρμογή, η οποία έχει 2 βασικούς σκοπούς:

  • Την αύξηση της απόδοσης της διανομής
  • Τη μείωση του κόστους της διανομής

Πώς επιτυχγάνονται οι παραπάνω σκοποί;

Αύξηση της απόδοσης της διανομής φυλλαδίων

Για να αυξηθεί η απόδοση της διανομής των φυλλαδίων σου είναι απαραίτητο να αυξηθεί η διεισδυτικότητα των διανεμητών μας στις πολυκατοικίες. Μέσω του συγκεκριμένου λογισμικού έχουμε τη δυνατότητα να γνωρίζουμε τον αριθμό των πολυκατοικιών στις οποίες διεισδύει κάθε διανεμητής ανά ημέρα. Στο εσωτερικό της εφαρμογής κάθε διανεμητής μπορεί να δει τους τρεις καλύτερους διανεμητές από την ομάδα του, οι οποίοι κατάφεραν να διεισδύσουν στις περισσότερες πολυκατοικίες. Αν για παράδειγμα ένας διανεμητής διεισδύει σε 5 πολυκατοικίες την ημέρα και άλλοι διανεμητές διεισδύουν σε 15-20 πολυκατοικίες, τότε το σύστημα επιβράβευσης που έχουμε δημιούργησει λειτουργεί ενθαρρυντικά προκειμένου ο συγκεκριμένος διανεμητής να προσπαθήσει περισσότερο με στόχο να διεισδύσει σε όσες περισσότερες πολυκατοικίες μπορεί.

Κατέβασε τώρα την εφαρμογή ΔΩΡΕΑΝ
Μείωση του κόστους της διανομής φυλλαδίων

Το κόστος της διανομής σας είναι δυνατό να μειωθεί περαιτέρω αυξάνοντας τον αριθμό των φυλλαδίων που μοιράζουν οι διανεμητές μας ανά ημέρα. Μέσω της εφαρμογής που έχει δημιουργηθεί είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε την ταχύτητα με την οποία κινείται κάθως διανεμητής καθώς και τη διεισδυτικότητά του στις πολυκατοικίες. Μέσω του συστήματος gamification, εμφανίζεται στον κάθε διανεμητή η ταχύτητα με την οποία κινείται αλλά επίσης εμφανίζεται και η απόδοση σε μέσο όρο των διανεμητών της ίδιας ομάδα με την υψηλότερη ταχύτητα ανά ημέρα. Με αυτόν τον τρόπο και χρησιμοποιώντας ένα σύστημα επιβράβευσης παρακινούμε τους διανεμητές να αυξήσουν την ταχύτητά τους χωρίς όμως να μειωθεί η ποιότητα της δουλειάς τους.

Τα παραπάνω δεδομένα είναι προσβάσιμα στον προϊστάμενο της εκάστοτε διανομής, στη γενική διεύθυνση αλλά και στον πελάτη. Τέλος, όλα τα παραπάνω διασφαλίζουν την ποιότητα της υπηρεσίας που σου προσφέρουμε και ενισχύουν την προσπάθειά μας να γινόμαστε κάθε μερά καλύτεροι για τους πελάτες μας προκειμένου να τους προσφέρουμε τη βέλτιστη απόδοση στη διανομή των φυλλαδίων τους με το λιγότερο δυνατό κόστος.

Κατεβάστε δωρεάν το e-Book και δείτε πώς μέσω της διανομής φυλλαδίων καταφέραμε να φέρουμε πελάτες σε νέο κατάστημα!