Έχετε απορίες; Επικοινωνήστε μαζί μας!
210 97 01 777
info@portaplus.gr

Έτσι φέρνουν οι Real Estate επιχειρήσεις πελάτες!

Η PMD είναι ένα από τα σημαντικότερα real estate πρακτορεία της ελληνικής αγοράς με έδρα τη Γλυφάδα. Θέλοντας να ανακαλύψει και να προσελκύσει καταναλωτές, οι οποίοι επιθυμούν να πουλήσουν το ακίνητό τους αποφάσισε να πραγματοποιήσει μια ενέργεια άμεσου marketing που μέχρι στιγμής έχει βοηθήσει την PMD να πετύχει το στόχο της. Πιο συγκεκριμένα, αποφάσισαν να αξιοποιήσουν την υπηρεσία portaplus για τη μαζική αποστολή των φακέλων που δημιούργησαν.

Η ενέργεια που σχεδιάστηκε ήταν εντυπωσιακή με κύριο γνώμονα να δώσει η PMD αξία στο δυνητικό της πελάτη μέσα από το φάκελο που θα λάμβανε. Ο φάκελος περιείχε τα στοιχεία επικοινωνίας με την PMD όπως για παράδειγμα, τηλέφωνο, e-mail, website κ.α. καθώς και ένα πολύ δυνατό μήνυμα «Το ακίνητό σου αξίζει».

Ο φάκελος της PMD μοιράστηκε μέσω της portaplus σε όλη την περιοχή της Βούλας. Η συγκεκριμένη περιοχή απαρτίζεται από περίπου 12.000 νοικοκυριά. Προκειμένου να πιάσουμε όλους τους ενδιαφερομένους καταναλωτές, η υπηρεσία portaplus χρειάστηκε περίπου 6.500 φακέλους για αυτή την ενέργεια, κάνοντας οικονομία στον πελάτη τόσο στο κόστος εκτύπωσης του φακέλου όσο και στο κόστος της διανομής προσδίδοντας πάντα το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, δηλαδή την υψηλή παραλειψιμότητα του φακέλου.

Την επόμενη κιόλας μέρα μετά τη λήξη της μαζικής αποστολής των φακέλων της PMD και αφού είχε καλυφθεί όλη η περιοχή της Βούλας, ένας σημαντικός αριθμός δυνητικών πελατών κάλεσε την επιχείρηση για να ζητήσει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πώληση του ακινήτου του. Έχοντας όλα τα παραπάνω σαν παράδειγμα, πιστεύουμε ότι και οι υπόλοιπες real estate επιχειρήσεις της ελληνικής αγοράς θα πρέπει να κάνουν παρόμοιες ενέργειες προκειμένου να προσελκύσουν τους δυνητικούς τους πελάτες.

Η συγκεκριμένη ενέργεια είχε μεγάλη επιτυχία! Ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες που συνετέλεσαν στην επιτυχία αυτή ήταν το ισχυρό μήνυμα της PMD «το ακίνητό σου αξίζει», με το οποίο η επιχείρηση πραγματοποίησε επίκληση στο συναίσθημα των δυνητικών της πελατών δείχνοντάς τους έτσι, πως είναι μια επιχείρηση εμπιστοσύνης και η οποία νοιάζεται για τους πελάτες της.

ατέβασε δωρεάν το e-Book και δες ακόμα πώς καταφέραμε να φέρουμε πίσω πελάτες!