πώς οι leaders φέρνουν πελάτες
Πώς οι leaders της αγοράς φέρνουν πελάτες!
April 26, 2017
door to door
Τι λένε οι έμπειροι διανομείς μας για τα φυλλάδια που μοιράζουν;
May 14, 2017
Εμφάνιση όλων

Massage Experts: 100 καινούργιοι πελάτες σε μόλις 4 ημέρες

portaplus and massage experts

Δύο νεαρά παιδιά με πάθος και εμπειρία στο χώρο του μασάζ και της φυσικοθεραπείας αποφάσισαν να ανοίξουν το Massage Experts στις 24 Απριλίου 2017. Το Massage Experts βρίσκεται στην περιοχή των Αμπελοκήπων, και πιο συγκεκριμένα επί της Πανόρμου και Κηφισσίας. Το Massage Experts προσφέρει μια σειρά από υπηρεσίες μασάζ όπως αθλητικό, χαλαρωτικό, λεμφικό και πολλά άλλα και παρέχει έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο, ο οποίος εγγυάται στιγμές χαλάρωσης και γαλήνης.

 

Στόχος ενέργειας

Βασικός στόχος του πελάτη ήταν να φέρει πελάτες στην επιχείρησή του και να γνωρίσουν όλοι στην περιοχή ότι πλέον έχει ανοίξει ένα φοβερό κέντρο για μασάζ, το Massage Experts, το οποίο μπορεί να τους προσφέρει μια σειρά από διαφορετικές υπηρεσίες χαλάρωσης.

Για να κατακτηθεί αυτός ο στόχος, δημιουργήθηκε ένα απλό και ωραίο φυλλάδιο! Το φυλλάδιο, όπως μπορείτε να δείτε και παρακάτω, περιλάμβανε μια εντυπωσιακή προσφορά αλλά και αναδείκνυε όλες τις υπηρεσίες που προσφέρει το Massage Experts καθώς επίσης και την ακριβή τοποθεσία του στο χάρτη.

massage experts flyer

Σχεδιασμός Πλάνου Διανομής

Θέλοντας να κάνουμε έντονη την παρουσία του Massage Experts στην περιοχή των Αμπελοκήπων, προσανατολίσαμε την προσοχή μας στους ανθρώπους που μένουν, εργάζονται ή επισκέπτονται την περιοχή κάλυψης, που ορίστηκε από την υπηρεσία portaplus, για διασκέδαση. Η περιοχή κάλυψης της διανομής οριοθετήθηκε από το Υπουργείο Εθνικής Αμύνης (Παλαιό Ψυχικό) έως την Αμερικανική Πρεσβεία και από τα Δικαστήρια (Λεωφόρος Αλεξάνδρας) έως το Γουδί.

Πιο συγκεκριμένα, το φυλλάδιο μοιράστηκε στο μετρό της Πανόρμου, των Αμπελοκήπων και του Μεγάρου Μουσικής, τις πρωινές ώρες, όπου ο κόσμος πήγαινε στη δουλειά του αλλά και τις απογευματινές ώρες όπου επιστρέφουν σπίτι. Ακόμα, έχοντας πραγματοποιήσει περίπου 500 διαφορετικές διανομές φυλλαδίων στην περιοχή των Αμπελοκήπων και γνωρίζοντας τα νοικοκυριά με υψηλή παραλειψημότητα, εισχωρήσαμε σε πολυκατοικίες που παραλαμβάνουν φυλλάδια προκειμένου να γνωστοποιήσουμε το Massage Experts και στους κατοίκους της περιοχής. Η περιοχή κάλυψης που επιλέξαμε, αποτελείτε από 45.000 – 50.000 νοικοκυριά για την κάλυψη των οποίων χρειάστηκαν 17.000 φυλλάδια. Τέλος, επιλέξαμε να τοποθετήσουμε φυλλάδια σε παρμπρίζ αυτοκινήτων για να κάνουμε ακόμα πιο έντονη την παρουσία του Massage Experts και διασφαλίσουμε μεγαλύτερη κάλυψη.

Αποτελέσματα

Συνολικά μοιράστηκαν 30.000 φυλλάδια σε σταθμούς του μετρό, σε παρμπρίζ αυτοκινήτων αλλά και στις πολυκατοικίες της ευρύτερης περιοχής των Αμπελοκήπων. Τα αποτελέσματα ήταν ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ!

Πιο συγκεκριμένα, η διανομή ξεκίνησε την Τρίτη 25 Απριλίου και ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 28 Απριλίου. Σε μόλις 4 ημέρες:

  1. Περίπου 100 νέοι πελάτες μπήκαν στο Massage Experts, πλήρωσαν και απόλαυσαν κάποια από τις προσφερόμενες υπηρεσίες!
  2. Περίπου 300 άνθρωποι τηλεφώνησαν στο Massage Experts για να ζητήσουν περισσότερες πληροφορίες, όπως για παράδειγμα, την ακριβή τοποθεσία του, τις παρεχόμενες υπηρεσία αλλά και τη διαθεσιμότητα για να κλείσουν κάποιο ραντεβού. Μερικοί μάλιστα από αυτούς έκλεισαν άμεσα το πρώτο τους ραντεβού για το πρώτο τους μασάζ στο Massage Experts.

Σχόλια πελάτη

Ο πελάτης δήλωσε εντυπωσιασμένος από την οργάνωση του πλάνου διανομής που σχεδιάστηκε από την υπηρεσία portaplus, από την υλοποίησή του καθώς και από το ενδιαφέρον και το πάθος που υπήρχε για την επιχείρησή του απ’ όλη την ομάδα! Λόγω του άγχος του για την απόδοση της διανομής ήταν συνέχεια έξω στους χώρους όπου είχαν οριστεί ως οι κατάλληλοι για τη μέγιστη απόδοση της διανομής. Εντυπωσιασμένος μας είπε: «Ήσασταν ακριβώς στα σημεία που μου είχατε πει ότι θα είστε». Τέλος, σχολίασε για την υπηρεσία portaplus: «Συστήνω ανεπιφύλακτα την υπηρεσία portaplus σε όποιον θέλει να φέρει πελάτες στην επιχείρησή τους. Είναι πραγματικοί επαγγελματίες και τα αποτελέσματα της διανομής το αποδεικνύουν».

Εσείς τι περιμένετε για να ξεκινήσετε τη διανομή του φυλλαδίου σας;

Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας και αυξήστε άμεσα την πελατεία σας!

Τηλ: 210 9701777

e-mail: info@portaplus.gr

Θες να σου λέμε πως μπορούμε να σου φέρνουμε πελάτες?

Οι πληροφορίες σας δεν θα μοιραστούν με τρίτους.