Έχετε απορίες; Επικοινωνήστε μαζί μας!
210 97 01 777
info@portaplus.gr
leflet distribution

Ελέγχουμε κάθε διανεμητή 600 φορές την ημέρα!

Η τεχνολογία που διαθέτουμε μέσω της εφαρμογής portaplus μας δίνει τη δυνατότητα να καταγράφουμε και να αποθηκεύουμε τα στοιχεία της θέσης του διανεμητή περίπου κάθε 20 δεύτερα με κύριο στόχο να εξασφαλίζουμε στους πελάτες μας τη βέλτιστη ποιότητα στην ενέργεια της διανομής φυλλαδίων.

Πιο συγκεκριμένα, μέσα από την εφαρμογή στην οποία έχει πρόσβαση ο πελάτης, ο διανεμητής και ο προϊστάμενος, καταγράφουμε τα εξής στοιχεία σχετικά με τη θέση του διανεμητή:

  • Τι ώρα ξεκινάει τι διανομή και τι ώρα σταματάει
  • Σε ποιο δρόμο και σε πιο ακριβώς σημείο του δρόμου βρίσκεται
  • Με τι ταχύτητα κινείται
  • Αν καταφέρνει να διεισδύσει σε πολυκατοικίες
  • Αν κάνει μεγάλα διαλείμματα κατά τη διάρκεια των ωρών εργασίας.

Έτσι, κατά τη διάρκεια των ωρών εργασίας των διανεμητών μας, οι οποίες είναι 9:00 με 14:30, είμαστε σε θέση να ελέγξουμε τα παραπάνω στοιχεία περίπου 600 φορές την ημέρα. Η σημαντική αυτή δυνατότητα που μας δίνεται μέσω της εφαρμογής portaplus και της εξειδικευμένης τεχνολογίας (Leaflet Distribution Management Software) που έχει αξιοποιηθεί για την υλοποίηση της εφαρμογής, μας δίνει τη δυνατότητα να ελέγχουμε το διανεμητή ο οποίος βρίσκεται έξω στους δρόμους και δεν έχουμε άμεση ορατότητα προς αυτόν και κατά συνέπεια, να εξασφαλίσουμε στον εκάστοτε πελάτη ότι πραγματικά η ποιότητας της εργασίας μας είναι η βελτιστη.

Ας δούμε τα παραπάνω σε λίγο πιο πρακτικό επίπεδο. Αν ένας πελάτης μας παραδώσει 5.000 φυλλάδια προς διανομή, τότε χρειαζόμαστε περίπου 5 διανεμητές για να ολοκληρωθεί η διανομή μέσα σε 1 ημέρα. Κατά τη διάρκεια της συγκεκριμένης ημέρας έχουμε στη διάθεσή μας περίπου 3.000 ελέγχους από το πεδίο της διανομής σχετικά με την απόδοση τόσο των διανεμητών όσο και τη συνολοτικότερη απόδοση της διανομής των φυλλαδίων του πελάτη. Ακόμα, αν ένας πελάτης μας παραδώσει 30.000 έντυπα, η διανομή των οποίων χρειάζεται περίπου 30 ημέρες, αυτό σημαίνει ότι με τη χρήση της συγκεκριμένης τεχνολογίας καταγράφονται περίπου 18.000 έλεγχοι συνολικά.

Σ΄όλα τα παραπάνω έχει πρόσβαση ο κάθε πελάτης της υπηρεσίας portaplus και μπορεί να δει σε πραγματικό χρόνο την απόδοση της διανομής του είτε από κινητές συσκευές είτε από υπολογιστή. Όπως ίσως ήδη γνωρίζεις στόχος της εφαρμογής portaplus είναι η διαχείριση της εκάστοτε διανομής φυλλαδίου, η καθοδήγηση και παρότρυνση προς τους διανεμητές μας για να πραγματοποιούν ακόμα καλύτερα την εργασία τους, η βελτιστοποίηση της απόδοσης της διανομής και του ποσοστού διείσδυσης σε πολυκατοικίες αλλά και η παρατήρηση σε πραγματικό χρόνο της διανομής  σου.

Μάθε περισσότερα για την εφαρμογή Portaplus!