Διανομή Φυλλαδίου σε Εμπορικά ΣημείαΗ υπηρεσία της διανομής φυλλαδίου σε εμπορικά σημεία αποτελεί μία πολύ σημαντική ενέργεια καθώς έχεις την προσοχή του καταναλωτή σου τη στιγμή που ετοιμάζεται να κάνει τα ψώνια του. Μπορείς να δώσεις το φυλλάδιό σου σου κάθε καταναλωτή ή ακόμα να στοχεύσεις σε ένα πιο συγκεκριμένο κοινό όπως για παράδειγμα, γυναίκες, άντρες, γονείς κλπ.

Το φυλλάδιο σου διανέμεται σε εμπορικά σημεία όπως, πλατείες, πεζόδρομοι, εμπορικοί δρόμοι, με σκοπό την ενημέρωση των καταναλωτών για το προϊόν/ υπηρεσία και τη διανομή του φυλλαδίου στο κοινό που ενδιαφέρετε. Με αυτό τον τρόπο σου εξασφαλίζουμε μεγάλη οικονομία στην εκτύπωση του φυλλαδίου καθώς και αποτελεσματικότητα αφού το φυλλάδιό σου θα βρεθεί στα χέρια των ενδιαφερόμενων δυνητικών σου πελατών. Η συγκεκριμένη ενέργεια πραγματοποιείτε ημέρες και ώρες κατά τις οποίες η εκάστοτε περιοχή προσελκύει τον περισσότερο κόσμο.

Η διανομή σε εμπορικά σημεία πραγματοποιείται σε περιοχές με εμπορικό ενδιαφέρον όπως είναι η Νέα Σμύρνη, η Γλυφάδα, το Χαλάνδρι, το Περιστέρι, ο Πειραιάς κ.α.

Συνήθως για κάθε εμπορικό σημείο και προκειμένου να εξασφαλιστεί η συνολική κάλυψή του χρειάζονται 10.000 φυλλάδια και 5-7 ημέρες διανομής.


Κοστος διανομης σε 10.000 ενδιαφερομενους 600ευρω(συν φπα)

Ξεκίνα και εσύ με portaplus στην επόμενη διανομή σου και επωφελήσου

contactus_slider

Θες να σου λέμε πως μπορούμε να σου φέρνουμε πελάτες?

Οι πληροφορίες σας δεν θα μοιραστούν με τρίτους.