Διανομή Φυλλαδίου στον Ιδιοκτήτη Επιχειρήσεων ή ΚαταστημάτωνΟι διανεμητές μας επισκέπτονται γραφεία, επιχειρήσεις και καταστήματα και παραδίδουν το φυλλάδιό σου στους ιδιοκτήτες. Δεδομένης της εμπειρίας μας στο χώρο της διανομής, έχουμε τα απαραίτητα στοιχεία για τις επιχειρήσεις ανά περιοχή. Για παράδειγμα, για να πραγματοποιήσεις τη διανομή σου στο δήμο Γλυφάδας θα χρειαστείς περίπου 2.000 έντυπα κάθως τόσες είναι περίπου οι καταγεγραμμένες επιχειρήσεις και καταστήματα με υψηλή παραλειψημότητα φυλλαδίων. Για τη συγκεκριμένη περιοχή οι έμπειροι διανεμητές μας χρειάζεται 4-5 ημέρες για την ολοκλήρωση της διανομής.

Είναι πολύ σημαντικό να αναγράφεται στο φυλλάδιό σου προορίζεται για τον ιδιοκτήτη προκειμένου να βρεθεί στα σωστά χέρια και να μη χαθεί.

Η συγκεκριμένη ενέργεια απευθύνεται σε επιχειρήσεις B2B, όπως για παράδειγμα διαφημιστικές εταιρείες, εταιρείες με εταιρικό εξοπλισμό, συναγερμοί κλπ. Πιο συγκεκριμένα, η υπηρεσία αυτή είναι κατάλληλη για κάθε επιχείρηση η οποία απευθύνεται σε επιχειρήσεις και όχι στους καταναλωτές.

Κοστος διανομης σε 2000 επιχειρησεις 350ευρω(συν φπα)
Καλυψη περιπου ενός μεσου δημου.

Ξεκίνα και εσύ με portaplus στην επόμενη διανομή σου και επωφελήσου

contactus_slider

Θες να σου λέμε πως μπορούμε να σου φέρνουμε πελάτες?

Οι πληροφορίες σας δεν θα μοιραστούν με τρίτους.