Διανομή Φυλλαδίου σε ΜαθητέςΟι μαθητές αποτελούν ένα ιδιαίτερο κοινό, το οποίο χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στην προσέγγισή του. Οι επιχειρήσεις που αξιοποιούν τη συγκεκριμένη υπηρεσία αποτελούν συνήθους οργανισμούς εκπαίδευσης, φροντιστήρια αλλά και επιχειρήσης ένδυσης, υπόδυσης και τεχνολογίας.

Η διανομή φυλλαδίου σε μαθητές πραγματοποιείτε κατά την είσοδο ή έξοδο τους από το σχολείο με στόχο να ενημερώσουν και τους γονείς τους για το προϊόν/ υπηρεσία που προσφέρει η επιχείρησή σου και να προβούν σε κάποια αγορά για την κάλυψη των αναγκών τους.

Κάθε επιχείρηση σε συνεργασία με το σύμβουλο διανομής επιλέγουν τα σχολεία στα οποία θα πραγματοποιηθεί η ενέργεια της διανομής προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες του πελάτη και να προσελκύσει όσο το δυνατόν περισσότερους μαθητές στο κατάστημα. Συνήθως, κάθε δήμος έχει 4 δημοτικά σχολεία, 4 γυμνάσια και 4 λύκεια. Για την κάλυψη κάθε σχολείου χρειάζονται περίπου 200 φυλλάδια ενώ η υλοποίηση της ενέργειας διανομής φυλλαδίων σε 20 σχολεία διαρκεί 2 ημέρες!

Κοστος διανομης σε 10 σχολεια , 200ευρω(συν φπα)

Ξεκίνα και εσύ με portaplus στην επόμενη διανομή σου και επωφελήσου

contactus_slider

Θες να σου λέμε πως μπορούμε να σου φέρνουμε πελάτες?

Οι πληροφορίες σας δεν θα μοιραστούν με τρίτους.