Η τέχνη του να φέρνεις πελάτες

Αναζητάς τρόπους να φέρεις νέους αλλά και παλιούς πελάτες στο μαγαζί σου; Κατέβασε δωρεάν το e-Book για να μάθεις όλα τα μυστικά της τέχνης που θα σου φέρει άμεσα νέους πελάτες. Η διανομή φυλλαδίων αποτελεί μία ενέργεια άμεσης πώλησης, η οποία αξιοποιείται εδώ και 50 χρόνια από μεγάλες επιχειρήσεις, με στόχο την άμεση προσέλκυση πελατών. Με μόλις 10.000 φυλλάδια, μπορείς να προσελκύσεις στο κατάστημα ή την επιχείρησή σου 100 νέους πελάτες!

Κατεβάζοντας δωρεάν το e-Book θα ανακαλύψεις τα παρακάτω σχετικά με την ενέργεια της διανομής των φυλλαδίων σου:

  • Ποιους επαγγελματίες αφορά η διανομή φυλλαδίων;
  • Αποδίδει η διανομή φυλλαδίων σαν μέθοδος διαφήμισης;
  • Πώς οι πελάτες μας προσελκύουν πελάτες!
  • Τι χρειάζεται να προσέξει κανείς για να εξασφαλίσει τη μέγιστη απόδοση της διανομής του;
  • Πώς η portaplus πραγματοποιεί τη διανομή φυλλαδίων για να σου εξασφαλίσει άμεσα νέους πελάτες;

Σχόλια Πελατών μας

  • "Σε περιόδους χαμηλής κινητικότητας πιστεύω ότι είναι καλό να υπενθυμίζεις την ύπαρξή σου σε παλιούς πελάτες οι οποίοι έχουν καιρό να παραγγείλουν. Έχοντας αυτό ως στόχο αποφάσισα να πραγματοποιήσω διανομή των φυλλαδίων μου. Δεν πίστευα στα μάτια μου... Παλιοί πελάτες, οι οποίοι είχαν να παραγγείλουν από εμάς εδώ και 5 μήνες έως 1 χρόνο, μας έπερναν τηλέφωνο για να κάνουν την παραγγελία τους έχοντας δει τα νέα μας προϊόντα στο φυλλάδιο που μοιράσαμε! Συστήνω ανεπιφυλακτα τη διανομή φυλλαδίων σε όποιον επιχειρηματία θέλει να προσελκύσει άμεσα πελάτες."
  • "Διένυα έναν από τους πιο χαμηλούς μήνες από άποψη τζίρου για την επιχείρησή μου και αναζητούσα τρόπους για να αυξήσω την πελατειακή μου βάση. Στην αρχή ήμουν πολύ διστακτικός σχετικά με την αποτελεσματικότητα της δανομής φυλλαδίων. Ωστόσο, με σωστή οργάνωση και σχεδιασμό, η απόδοση της διανομής ήταν εξαιρετική. Κατάφερα να διπλασιάσω τις καθημερινές μου παραγγελίες και αυτό χάρη στην υπηρεσία portaplus, η οποία με την τεχνογνωσία που διαθέτει με καθοδήγησε τόσο στο σχεδιασμό του φυλλαδίου όσο και στην οργάνωση της ενέργειας!"
  • "Μέσα από τη διανομή των φυλλαδίων μας που πραγματοποίησε η υπηρεσία portaplus καταφέραμε να αυξήσουμε τις καθημερινές μας παραγγελίες κατά 50%. Ήταν απίστευτο το πόσος κόσμος ερχόταν στο κατάστημά μας έχοντας δει τις προσφορές στο φυλλάδιό μου. Ακόμα, μέσα από τη διανομή που πραγματοποιήθηκε έμαθε ολόκληρη η περιοχή την ύπαρξη του καταστήματος μου!"
  • "Δεν πίστευα ότι η διανομή φυλλαδίων μπορεί να μου φέρει πελάτες. Όσες διανομές είχα πραγματοποιήσει στο παρελθόν δεν έφεραν τα αναμενόμενα αποτελέσματα. Μέχρι που αποφάσισα να δώσω μία τελευταία ευκαιρία στη συγκεκριμένη ενέργεια μέσω της υπηρεσίας portaplus. Ήταν η πρώτη φορά που είδα την απόδοση που περίμενα. Με τη βοήθεια του Συμβούλου Διανομής δημιουργήσαμε ένα ελκυστικό φυλλάδιο και οργανώντας σωστά την ενέργεια της διανομής κατάφερα να αποκτήσω έναν μεγάλο αριθμό νέων πελατών. Είμαι πολύ ικανοποιημένη τόσο από την απόδοση της διανομής όσο και από την υπηρεσία portaplus!"
Ονοματεπώνυμο*

Email
Τηλέφωνο*

Θες να σου λέμε πως μπορούμε να σου φέρνουμε πελάτες?

Οι πληροφορίες σας δεν θα μοιραστούν με τρίτους.