Έχετε απορίες; Επικοινωνήστε μαζί μας!
210 97 01 777
info@portaplus.gr
mpiftekakia kai souvlakia

Μια επιτυχημένη διανομή φυλλαδίων φέρνει πελάτες!

Η εταιρεία Μπιφτεκάκια & Σουβλάκια αποτελεί μία γνωστή αλυσίδα καταστημάτων στην ελληνική αγορά, με 4 καταστήματα στην Αττική. Αποτελεί μία επιχείρηση η οποία δίνει μεγάλη έμφαση στην ποιότητα του προϊόντος αλλά και των καταστημάτων της. Πιο συγκεκριμένα, φροντίζει έτσι ώστε οι γεύσεις των φαγητών που προσφέρει να είναι ξεκάθαρες, παρέχοντας έτσι ένα ελαφρύ γεύμα στον καταναλωτή. Τα αγνά και ποιοντικά προϊόντα αλλά και οι απλές γεύσεις που παρέχουν τα συγκεκριμένα καταστήματα είναι τα βασικά στοιχεία που τους ξεχωρίζουν από τον ανταγωνισμό. Ακόμα, αν επισκεφτεί κανείς τα καταστήματα Μπιφτεκάκια & Σουβλάκια, θα διαπιιστώσει πως η ποιότητα είναι εμφανής και στο χώρο. Μεγάλη έμφαση έχει δωθεί στη διακόσμηση καθώς και στον εξοπλισμό των καταστημάτων με σκοπό να προσφέρουν μία όμορφη εμπειρία στους πελάτες τους.

Θέλοντας να αυξήσει τις παραγγελίες delivery και των 4 καταστημάτων τόσο τις μεσημεριανές όσο και τις βραδυνές ώρες, αποφάσισε να αξιοποιήσει τη διανομή φυλλαδίων για να προσελκύσει πελάτες από τα νοικοκυριά και εργαζομένους της εκάστοτε περιοχής. Σ’ αυτό το πλαίσιο, σχεδιάστηκε ένα μεγάλο έντυπο με ωραίο χαρτί και αισθητική!

Για να επιτύχει τον παραπάνω στόχο επέλεξε την υπηρεσία portaplus σε συνδυασμό με τη διανομή σε εργαζομένους.

Η υπηρεσία portaplus είναι η πιο δημοφιλής υπηρεσία καθώς προσφέρει οικονομική και αποτελεσματική διανομή του φυλλαδίου σου, με μείωση 50% του κόστους διανομής και 90% παραλειψημότητα του φυλλαδίου. Με τη συγκεκριμένη υπηρεσία καλύπτουμε όλη την περιοχή, παραδίδοντας τα φυλλάδια σου στα νοικοκυριά με μεγάλη παραλειψημότητα. Έχοντας πραγματοποιήσει περισσότερες από 17.500 διανομές από το 1999 έως σήμερα και έχοντας στη διάθεσή μας διάφορα συστήματα οργάνωσης και καταγραφής των ενεργειών, είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε τα νοικοκυριά κάθε περιοχής, τα οποία σημειώνουν υψηλή παραλειψημότητα και συνεπώς, κατά τη διάρκεια της διανομής στοχεύουμε σε αυτά εξασφαλίζοντας έτσι ότι το έντυπό σου θα το λάβουν οι καταναλωτές που ενδιαφέροντα για τα προϊόντα/ υπηρεσίες που προσφέρεις.

Μέσω της υπηρεσίας διανομή σε εργαζομένους, το φυλλάδιό σου διανέμεται στους εργαζόμενους καταναλωωτές την ώρα που αυτοί πηγαίνουν στην εργασία τους είτε στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς είτε στην είσοδο επιχειρήσεων ή καταστημάτων. Έχοντας καταγράψει όλες τις επιχειρήσεις ανά περιοχή, οι διανομείς μας επισκέπτονται συγκεκριμένες επιχειρήσεις/ καταστήματα με υψηλή παραλειψημότητα. Η συγκεκριμένη υπηρεσία έχει υλοποιηθεί εκατοντάδες φορές και συνεπώς, είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε τις επιχειρήσεις εκείνες που έχουν μία θετική αντιμετώπιση στην παραλαβή φυλλαδίων. Γνωρίζουμε επίσης τους μεγάλους φορείς ανά περιοχή, στους οποίους δουλεύουν εκατοντάδες άτομα και συνεπώς αποτελούν ένα μεγάλο κοινό στο οποίο μπορεί να διανεμηθεί το φυλλάδιό σου.

Κατά τη διάρκεια της διανομής καλύφθηκαν οι περιοχές της Γλυφάδας, του Ψυχικού, της Δροσιάς και της Κιφησιάς. Με την portaplus χρειάστηκαν τα μισά φυλλάδια από τον αριθμό των νοικοκυριών κάθε περιοχής. Εξασφαλίζοντας 50% μείωση του κόστους, τα Μπιφτεκάκια & Σουβλάκια κατάφεραν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους στις συγκεκριμένες περιοχές. Ακόμα, με την τεχνολογία που διαθέτει η υπηρεσία portaplus ο υπεύθυνος κάθε καταστήματος ήταν σε θέση να βλέπει καθημερινά τα σημεία στα οποία πραγματοποιήθηκε η διανομή, κρατώντας έτσι και ένα αρχείο για τις επόμενες ενέργειες διανομής που μπορεί να πραγματοποιήσει ανά περιοχή. Η συγκεκριμένη τεχνολογία ήταν πολύ σημαντικό εργαλείο στη διαχείριση του συγκεκριμένου έργου. Ταυτόχρονα, σημαντική ήταν και η αξιοποίηση του Leaflet Distribution Management Software (LMS) της εταιρείας portaplus, το οποίο καθοδηγεί και αξιολογεί τους διανεμητές με απώτερο στόχο την αύξηση της απόδοσης των διανεμητών αλλά και του έργου της διανομής.

Όλα τα παραπάνω δημιούργησαν ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα καθώς τα φυλλάδια μοιράστηκαν στους σωστούς αποδέκτες, δηλαδή στους καταναλωτές εκείνους που ενδιαφέρονταν για τα προϊόντα που προσφέρει η επιχείρηση Μπιφτεκάκια & Σουβλάκια. Με το πέρας της διανομής και για περίπου 10 με 15 ημέρες, κάθε κατάστημα είχε 7 νέους πελάτες. Τις επόμενες ημέρες μέχρι και 1 μήνα μετά το πέρας της διανομής κάθε κατάστημα είχε σταθερά 3 νέους πελάτες.

Η απόδοση της ενέργειας της διανομής φυλλαδίων έχει ισχύ 1 μήνα. Η παραπάνω απόδοση είναι κάτι που θα πρέπει να περιμένει κάθε επιχείρηση η οποία έχει καταλάβει τις ανάγκες των δυνητικών της πελατών, συμπεριλαμβάνει στο έντυπό της τα σημαντικά στοιχεία που τη διαχωρίζουν από τον ανταγωνισμό και τέλος, έχει οργανώσει σωστά τη διανομή που θα πραγματοποιήσει.  Σ’ αυτό το σημείο είναι σημαντικό να έχεις πάντα κατά νου ότι για να έχεις πάντα μία καλή απόδοση στη διανομή σου, χρειάζεται να αλλάζεις το φυλλάδιό σου και να αναδεικνύεις κάθε φορά νέα προϊόντα, προσφορές, νέες γεύσεις και άλλα τέτοια στοιχεία που πιθανώς να μην έχει αντιληφθεί ο καταναλωτής.

Κατέβασε το e-Book και δες πώς αυξησαμε τις παραγγελές delivery σε επιχείρηση καφέ!

Είμαστε σε επαφή!
Κάλεσε δωρεάν!
Επικοινώνησε μαζί μας!