Έχετε απορίες; Επικοινωνήστε μαζί μας!
210 97 01 777
info@portaplus.gr

Τα μικροβιολογικά εργαστήρια προσελκύουν πελάτες μέσω της διανομής φυλλαδίων!

Η αλυσίδα μικροβιολογικών εργαστηρίων z-check, εγκαινίασε το καινούργιο της υποκατάστημα στο Περιστέρι και επέλεξε τη διανομή φυλλαδίων για να γνωστοποιήσει στην περιοχή την ύπαρξή της αλλά και να αυξήσει την πελατειακή της βάση.

Η εταιρεία z-check δημιούργησε και διαμόρφωσε το φυλλάδιό της σύμφωνα με τις συμβουλές του Συμβούλου Διανομής της υπηρεσίας portaplus. Πιο συγκεκριμένα, το φυλλάδιο του z-check ανέφερα τα στοιχεία εκείνα που το καθιστούν ανταγωνιστικό στην αγορά. Κατ’ αυτόν τον τρόπο, έγινε αναφορά στις ISO διαδικασίες της επιχείρησης, στη γρήγορη παραλαβή των αποτελεσμάτων και στις ειδικές τιμές. Ακόμα, στο φυλλάδιο παρουσιαζόντουσαν οι τιμές ανά υπηρεσία καθως και ειδικές τιμές για κάποιον που ενδιαφερόταν να κάνει ένα απλό check up.

Τι θέλουν οι πελάτες των μικροβιολογικών εργαστηρίων;

Είναι πολύ σημαντικό το φυλλάδιο να περιλαμβάνει τα μοναδικά εκείνα στοιχεία που διαφοροποιούν την επιχείρηση από τον ανταγωνισμό και ταυτόχρονα τα στοιχεία που αναζητά ο δυνητικός σου πελάτης. Σύμφωνα με τον πελάτη, οι πελάτες των μικροβιολογικών εργαστηρίων θέλουν να παραλάβουν όσο το δυνατό πιο γρήγορα γίνεται τα αποτελέσματα των εξετάσεών τους. Έτσι, οι πελάτες κατά τη διάρκεια της επιλογής του κατάλληλου μικροβιολογικού εργαστηρίου για τις εξετάσεις τους αναζητούν εκείνο το οποίο θα τους δώσει άμεσα τα αποτελέσματά τους και ύστερα ερευνούν το κόστος. Το 80% των πελατών ενός μιρκοβιολογικού εργαστηρίου θέλει να παραλάβει τα αποτελέσματά των εξετάσεών του την ημέρα κατά την οποία υποβλήθηκαν σε εξέταση. Ακόμα, μεγάλο ποσοστό των πελατών του z-check ζητούν να σταλούν τα αποτελέσματά τους μέσω e-mail ή φαξ, είτε προσωπικά σε εκείνους είτε στον γιατρό τους.

Η διανομή φυλλαδίων του zcheck και η απόδοσή της

Μέσω της διανομής φυλλαδίων καλύφθηκε η ευρύτερη περιοχή του Περιστερίου. Η συγκεκριμένη περιοχή αποτελείτε από 20.000 νοικοκυριά και μέσω της υπηρεσίας portaplus χρειάστηκαν μόλις 10.000 φυλλαδία, τα οποία διανεμήθηκαν στις εισόδους των νοικοκυριών της περιοχής αλλά και σε παρμπρίζ.

Η παρουσία του νέου μικροβιολογικού εργαστηρίου z-check έγινε αισθητή σε όλη την περιοχή, γεγονός που μας το διαβεβαίωσε ο πελάτης αλλά και τα αποτελέσματα της ενέργειας της διανομής.

Πριν την ενέργεια της διανομής φυλλαδίων επισκέπτονταν το μικροβιολογικό εργαστήριο z-check 5 πελάτες ανά ημέρα. Ωστόσο, από την ημέρα της διανομής φυλλαδίων οι πελάτες αυτοί αυξήθηκαν σε μεγάλο ποσοστό και πλέον οι διελεύσεις στο εργαστήριο καταμετρήθηκαν σε 10 πελάτες ανά ημέρα. Συνολικά, περίπου 100 νέοι πελάτεςπροσελκύθηκαν στο μικροβιολογικό εργαστήριο μέσω της διανομής φυλλαδίων και συνεπώς, η ενέργεια αυτή είχε εξαιρετική απόδοση.

Ο πελάτης μας δήλωσε ότι έμεινε ευχαριστημένος και ικανοποιημένος τόσο από τις συμβουλές που του παρείχαμε όσο και από την οργάνωση και εκτέλεση της διανομής των φυλλαδίων του.

Κατέβασε ΔΩΡΕΑΝ το e-Book και ανακάλυψε όλα τα σημαντικά στοιχεία που καθιστούν αποδοτική τη διανομή φυλλαδίων!

Είμαστε σε επαφή!
Κάλεσε δωρεάν!
Επικοινώνησε μαζί μας!