Έχετε απορίες; Επικοινωνήστε μαζί μας!
210 97 01 777
info@portaplus.gr

Ψηφιακή Διανομή Φυλλαδίων Σε Αυτούς Που Ενδιαφέρονται

Σήμερα, δεν έχουν  όλοι οι καταναλωτές ανάγκη να αγοράσουν το προϊόν ή τις υπηρεσίες  των επιχειρήσεων, λόγω της σημαντικής οικονομικής δυσχέρειας που υπάρχει στην αγορά. Επίσης υπάρχουν πολλά κανάλια επικοινωνίας που μπορούν να πάρουν τις πληροφορίες για προϊόντα και υπηρεσίες που τους ενδιαφέρουν, όπως το Internet, τα social media, το email, η τηλεόραση, το ραδιόφωνα, τα περιοδικά και άλλα.

Οι περισσότεροι έχουν μια έντονη και γεμάτη καθημερινότητα, τρέχοντας να διεκπεραιώσουν καθημερινές εργασίες. Η μόνη στιγμή που ηρεμούν, είναι όταν επιστρέφουν στο σπίτι τους. Επίσης, αρκετοί από αυτούς έχουν αποκτήσει οικολογική συνείδηση και δεν θέλουν πεταμένο χαρτί στον χώρο τους. Θέλουν το σπίτι ή το εργασιακό τους περιβάλλον να είναι καθαρό και όχι γεμάτο πεταμένα φυλλάδια.

Τι αλλάζει με τη διανομή σε αυτούς που πραγματικά ενδιαφέρονται

Η διανομή φυλλαδίου σε αυτούς που ενδιαφέρονται, δίνει τη δυνατότητα στον δυνητικό πελάτης της κάθε επιχείρησης, να διαβάσει το έντυπό σας με την ησυχία του και να απορροφήσει τις προτάσεις σας.

Με αυτό τον τρόπο, παίρνει το έντυπο αυτός που πραγματικά ενδιαφέρεται και έτσι δεν δημιουργούνται αρνητικά συναισθήματα για το brand σας, λόγω των ακαθαρσιών. Σε περίπτωση που δεν ενδιαφέρονται, οι διανεμητές μας αφήνουν μόνο 2 στην είσοδο της πολυκατοικίας και συνεχίζουν τη διανομή τους.

Χάρη στην ψηφιακή διανομή φυλλαδίων, καλύπτετε πληθώρα δρόμων στην περιοχή σας,  εξασφαλίζοντας ότι ένα μεγάλο μέρος των καταναλωτών σας βλέπει και επίσης γνωρίζετε ποια κτήρια ενδιαφέρθηκαν για τα προϊόντα σας.

Με αυτό τον τρόπο στοχεύετε τους καταναλωτές που πραγματικά ενδιαφέρονται για το προϊόν σας, καλύπτετε όλη την περιοχή που θέλετε, και δεν χάνετε ευκαιρίες αγορών.

Γιατί διαφέρουμε
από τον ανταγωνισμό μας

Διανομή φυλλαδίων σε αυτούς που ενδιαφέρονται

Πραγματοποιουμε στοχευμένη διανομή, μοιράζοντας τα φυλλάδια των πελατών μας σε εκείνους που πραγματικά ενδιαφέρονται, χωρίς να γεμίζει όλη η περιοχή με άχρηστα φυλλάδια, με παραλειψιμότητα περιπου 90%, και μέγιστη απόδοση.

Οικονομία κατά τη διανομή

Μέσω τις διανομής σε αυτούς που πραγματικά ενδιαφέρονται,  εξασφαλίζουμε σημαντική μείωση του κόστους διανομής.

Διαφυλάσσουμε το όνομα και την αξιοπιστία του brands σας

Όταν η διανομή δεν γίνεται επιλεκτικά και στοχευμένα, αλλά πραγματοποιείται με άλλη μεθοδολογία, αυτό έχει αρνητικό αντίκτυπο και στη δική σας επιχείρηση, καταλήγοντας έτσι να «χαλάει το όνομα» σας.

Εξασφαλιζουμε ότι τα φυλλάδιά σας πραγματικά μοιράζονται

Μέσω της Ψηφιακής Διανομής εξασφαλιζεται ότι τα φυλλάδιά σας πραγματικά μοιράζονται και η διανομή σας είναι αποδοτική.
Χρησιμοποιώντας καινοτόμο λογισμικό «Leaflet Distribution Management Software», το οποιο ελενχει και διαχειριζεται την διανομη, και με το οποιο έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τη διανομή των φυλλαδίων σας σε πραγματικό χρόνο, όπου κι αν βρίσκεστε από το κινητό ή τον υπολογιστή σας.

Επενδύουμε στην κατάρτιση των διανεμητών μας

Επενδύουμε σημαντικά στην ηλεκτρονική εκπαίδευση των διανεμητών μας. Οι διανεμητές μας, πριν  αρχίσουν να εργάζονται, μαθαίνουν, μέσω Learning Management Software τη σημασία της διανομής φυλλαδίων καθώς και τις διαδικασίες που χρησιμοποιούμε! Χρησιμοποιούμε μόνιμο προσωπικό, που διαθέτει εμπειρία στη διανομή φυλλαδίων και γνωρίζει τις περιοχές που πραγματοποιείται η εκάστοτε διανομή.

Πώς θα αυξήσουμε
τις πωλήσεις σας

Οι υπηρεσίες μας

Η υπηρεσία portaplus σου προσφέρει μία μεγάλη γκάμα υπηρεσιών σχετικά με το κοινό το οποίο θέλεις να προσεγγίσεις.

service-1-img

Η συγκεκριμένη υπηρεσία θα φέρει στην επιχείρησή σου νέους πελάτες και ταυτόχρονα θα υπενθυμίσει την ύπαρξή σου σε πα...

Learn More
service-ergazomenoi

Μέσω της συγκεκριμένης υπηρεσίας, το φυλλάδιό σου διανέμεται σε εργαζόμενους επιχειρήσεων την ώρα που αυτοί πηγαίνουν...

Learn More
service-school

Οι μαθητές αποτελούν ένα ιδιαίτερο κοινό, το οποίο χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στην προσέγγισή του. Οι επιχειρήσεις ...

Learn More
ayksise-thn-apodosh-dianomhs

Κατεβάστε το eBook μας

“Αύξησε τ’ αποτελέσματα της διανομής των φυλλαδίων σου!”

Η διανομή φυλλαδίων είναι μία ενέργεια άμεσου marketing με στόχο την πώληση και τη γρήγορη προσέλκυση πελατών. Διαβάστε το e-book μας και μάθετε πως!

Γιατί σε εμάς

Αποτελεσματική & Οικονομική διανομή φυλλαδίων με άμεση αύξηση των πελατών σου

Έμπειροι Σύμβουλοι Διανομής, οι οποίοι σε βοηθούν στο σχεδιασμό του φυλλαδίου και σε καθοδηγούν στην οργάνωση της διανομής

Εξειδικευμένοι μόνιμοι διανεμητές που παραδίδουν το φυλλάδιό σου στα σωστά χέρια χωρίς σπατάλες.

8 διαφορετικές υπηρεσίες διανομής με στόχο την προσέλκυση του κοινού κάθε τύπου επιχείρησης

Σύστημα παρακολούθησης της διανομής σε πραγματικό χρόνο

Συνεργασία με κορυφαίες επιχειρήσεις, όπως Pizza Hut, Γρηγόρης και άλλες 1.300 μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις

Εμπειρία από 17.500 διανομές, εξειδίκευση σε κάθε περιοχή της Αττικής, έχοντας διανέμει στην περιοχή σου περισσότερες από 500 φορές έως σήμερα

Γνωρίστε την τεχνολογία μας..

PortaPlus App!

Η τεχνολογία που σου επιτρέπει να βλέπεις
την εξέλιξη μιας διανομής σε πραγματικό χρόνο!

Δες πως φέρνουμε πελάτες για την ΔΙΚΗ σου επιχείρηση!

Τα Success Stories Των Πελατών μας!

Συχνές Ερωτήσεις

Η διανομή φυλλαδίων είναι μία ενέργεια άμεσης πώλησης και πραγματοποιείται διεθνώς εδώ και 50 χρόνια προσφέροντας 1% απόδοσης ανεξαρτήτου του τρόπου διανομής που θα επιλέξεις. Για παράδειγμα, διανέμοντας 10.000 φυλλάδια θα αποκτήσεις περίπου 100 νέους πελάτες. Το ποσοστό αυτό μπορεί να διαφέρει από κλάδο σε κλάδο. Ωστόσο, μεγάλο ρόλο κατέχει ο σχεδιασμός του φυλλαδίου σου, το οποίο θα πρέπει να αναδεικνύει τα ανταγωνιστικά σου πλεονεκτήματα, να αποδεικνύει στο δυνητικό σου πελάτη ότι με το προϊόν ή την υπηρεσία σου θα καλύψει την ανάγκη του και τέλος, να του παρέχεις κάποιο κίνητρο για να σε επισκεφτεί και να αγοράσει από εσένα.

Η περιοχή δράσης ενός μέσου καταστήματος διαθέτει περίπου 20.000 νοικοκυριά. Με την υπηρεσία portaplus, η οποία σου προσφέρει οικονομία στην παράδοση του εντύπου, θα χρειαστείς 10.000 φυλλάδια για να καλύψεις μία περιοχή με 20.000 νοικοκυριά.Το παραπάνω επιτυγχάνεται λόγω της εμπειρίας και της τεχνογνωσίας μας στο χώρο, καθώς έχουμε καταγράψει όλα εκείνα τα νοικοκυριά με υψηλή παραληψημότητα και διεισδυτικότητα και συνεπώς, κατά τη διάρκεια της διανομής στοχεύουμε σε συγκεκριμένα νοικοκυρία προκειμένου να παραδωθεί το φυλλάδιό σου στο κατάλληλο κοινό.

Σημαντικό ρόλο στον καθορισμό του ακριβή αριθμού των φυλλαδίων προς διανομή κατέχει το κοινό το οποίο θέλεις να προσελκύσεις Ο αριθμός των φυλλαδίων που θα χρειαστούν μπορεί για παράδειγμα να διαφέρει αν θέλεις να στοχεύσεις σε φοιτητές ή μαθητές, εργαζόμενους ή καταναλωτές κλπ.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να επικοινωνήσεις άμεσα με έναν σύμβουλο διανομής, ο οποίος θα σε καθοδηγήσει στην ακριβή ποσότητα των φυλλαδίων που θα χρειαστεί να μοιράσει η επιχείρησή σου με βάση τις ανάγκες της.

Οι διανομείς μας είναι μόνιμοι και εργάζονται σε εμάς αρκετά χρόνια. Σε κάθε ενέργεια διανομής ορίζεται ένας προϊστάμενος της διανομής ο οποίος επιβλέπει και καθοδηγεί την όλη διαδικασία. Ακόμα, κάθε πελάτης μας έχει το δικό του Σύμβουλο Διανομής στον οποίο μπορεί να απευθυνθεί ανά πάσα στιγμή. Η παρουσία μας στην ελληνική αγορά εδώ και 20 χρόνια, αποδεικνύει καθημερινά ότι τα φυλλάδια που διανείμουμε, μοιράζονται όλα και η απόδοση της ενέργειας διανομής είναι πολύ καλή.

Ωστόσο, ανά πάσα στιγμή μπορείς να παρευρεθείς στην περιοχή όπου πραγματοποιείται η διανομή των φυλλαδίων σου και να παρακολουθήσεις την ενέργεια από κοντά.

Ακόμα, μέσω της εφαρμογής portaplus έχεις τη δυνατότητα να παρακολουθείς τη διανομή των φυλλαδίων σου σε πραγματικό χρόνο βλέποντας για παράδειγμα τη θέση των διανεμητών μας και την περιοχή την οποία έχουν καλύψει. Έτσι, έχεις τη δυνατότητα να παρακολουθήσει τη διανομή σου και την απόδοσή της από το κινητό ή τον υπολογιστή σου με άμεση πρόσβαση σε όλα τα δεδομένα που χρειάζεσαι.

Ζητήστε Προσφορά!

Πληκτρολογήστε το όνομα της επιχείρησης σας*
Πληκτρολογήστε το όνομα σας*
Πληκτρολογήστε το επώνυμο σας*
Πληκτρολογήστε το e-mail σας*
Πληκτρολογήστε τον αριθμό του τηλεφώνου σας*
Πληκτρολογήστε το είδος επιχείρησης*
Πληκτρολογήστε τον αριθμό φυλλαδίων για διανομή
Πληκτρολογήστε το μήνυμά σας