Έχετε απορίες; Επικοινωνήστε μαζί μας!
210 97 01 777
info@portaplus.gr

Αύξησε 7% τις καθημερινές παραγγελίες προσελκύοντας εργαζόμενους!

Το κατάστημα Γρηγόρης στην Αμφιθέας είχε την ανάγκη να αυξήσει τις καθημερινές του παραγγελίες. Καθώς η γύρω περιοχή απαρτίζεται από πολλές επιχειρήσεις και το 50% περίπου του τζίρου του προέρχεται από εργαζομένους, θέλησε να δημιουργήσει ένα ελκυστικό φυλλάδιο και να το διανείμει προκειμένου να τον γνωρίσουν νέοι εργαζόμενοι και επιχειρήσεις αλλά και να υπενθυμίσει την ύπαρξη του καταστήματος στην περιοχή.

Για να καλυφθεί η παραπάνω ανάγκη, δημιουργήθηκε το παρακάτω φυλλάδιο και επιλέχθηκε η υπηρεσία portaplus για να πραγματοποιήσει τη διανομή των φυλλαδίων του Γρηγόρη στις επιχειρήσεις.

Η απόδοση της συγκεκριμένης ενέργειας ήταν πολύ δυνατή ενώ η πρώτη εικόνα του πελάτη ήταν θετική. Οι καθημερινές παραγγελίες αυξήθηκαν κατά 7%. Παράλληλα, κατάφερε να σπάσει το ρεκόρ τους σε ημερήσιες παραγγελίες. Ακόμα, παρατήρησαν παραγγελίες από επιχειρήσεις που άνοιξαν πρόσφατα αλλά και από επιχειρήσεις που έκαναν παραγγελίες παλιότερα.

Σύμφωνα με τον πελάτη, σε 7 περίπου μήνες όπου ξεκινούν οι πιο ζεστές μέρες θα πραγματοποιήσουν κι άλλη διανομή φυλλαδίων καθώς θέλουν να υπενθυμίσουν στους καταναλωτές την ύπαρξή του Γρηγόρη στην Αμφιθέας. Ακόμα, ο πελάτης σχολίασε «πιστεύω ότι τα λεφτά που έδωσα για τη διανομή θα γίνουν τζίρος στις πρώτες 2 εβδομάδες μετά την ολοκλήρωση της διανομής».

Επειδή οι επιχειρήσεις αλλάζουν συχνά και οι καταναλωτές πολλές φορές ξεχνούν, μία επιχείρηση θα πρέπει να πραγματοποιεί διανομές φυλλαδίων κάθε 5-6 μήνες και σύμφωνα πάντα με τις ανάγκες της περιοχής. Στόχος αυτών των ενεργειών είναι να μπει το κατάστημα στο μυαλό των καταναλωτών και να είναι η πρώτη τους επιλογή μόλις σκεφτούν ότι θα ήθελαν έναν καφέ και ένα όμορφο πρωινό!

Κατεβάστε δωρεάν το e-Book και δείτε πώς μέσω της διανομής φυλλαδίων καταφέραμε να φέρουμε πελάτες σε νέο κατάστημα!