Έχετε απορίες; Επικοινωνήστε μαζί μας!
210 97 01 777
info@portaplus.gr
PortaPlus > Σχετικά με εμάς

Για να αναπτυχθεί και να ευημερήσει μία επιχείρηση αδιαμφησβήτητα χρειάζεται
πελάτες

Είσαι ιδιοκτήτης καταστήματος ή επιχείρησης και αναζητάς τρόπους για να προσελκύσεις νέους πελάτες;
Η διαδικασία αυτή σου φαίνεται δύσκολη; Είναι γεγονός πως υπάρχει πληθώρα μέσων τα οποία μπορεί να αξιοποιήσει μία επιχείρηση για να προσελκύσει νέους πελάτες.

Ωστόσο, κάθε μέσο απευθύνεται και σε διαφορετικό κοινό και πολλές φορές είναι δύσκολο να επιλέξεις το κατάλληλο μέσο ή τον κατάλληλο συνδυασμό μέσων για την προσέλκυση του κοινού σου.

Ταυτόχρονα όμως η συγκεκριμένη διαδικασίαίσως σου φαίνεται χρονοβόρα και μη οικονομική. Αναρωτιέσαι συχνά πώς θα καταφέρεις να αυξήσεις άμεσα τα έσοδά σου χωρίς να ξοδέψεις μία περιουσία σε άσκοπες ενέργειες που απλώς σπαταλούν χρήματα σε τόσο δύσκολους καιρούς;
Έχεις δοκιμάσει διάφορες ενέργειες marketing, όπως η διανομή φυλλαδίων, και δεν έχει πετύχει;

Η επιτυχία μίας ενέργειας marketing έγκειται στο σύνολο των διαδικασιών που την απαρτίζουν.


Η επιτυχία ή μη της διανομής φυλλαδίων δεν ορίζεται μόνο από την οργάνωση και εκτέλεση της διανομής αλλά και από το σχεδιασμό του φυλλαδίου, το μεγεθός του δηλαδή και τι προϊόντα ή υπηρεσίες θα περιλαμβάνει. Ακόμα, η χρονική στιγμή που θα επιλέξεις να εκτελέσεις την ενέργεια, το ανθρώπινο δυναμικό που θα την εκτελέσει αλλά και η πρόθεση του αγοραστικού κοινού να αγοράσει τη δεδομένη στιγμή είναι μερικοί ακόμα παράγοντες που επηρεάζουν την αποτελεσματικότητα της διανομής των φυλλαδίων σου. Όπως είναι εμφανές, κάθε κομμάτι του παζλ που απαρτίζει μία marketing ενέργεια συμβάλλει με το δικό του καθοριστικό τρόπο στην επιτυχία της ή μη.

Το όραμά μας

Η ανάγκη κάθε επιχειρηματία είναι

Nα βρει νέους πελάτες, πράγμα που αποτελεί το όραμά μας εδώ και 20 χρόνια. Σκοπός μας είναι να βοηθήσουμε κάθε επιχειρηματία να προσελκύσει νέους πελάτες και να αυξήσει τα έσοδά του.

Δεν σου παρέχουμε απλά και μόνο την οργάνωση και εκτέλεση της διανομής των φυλλαδίων σου

Eίμαστε δίπλα σου για να σε συμβουλεύσουμε και να σε καθοδηγήσουμε προκειμένου η διανομή σου να έχει το βέλτιστο αποτέλεσμα.

Το πιο σημαντικό για εμάς είναι

Nα είσαι χαρούμενος από την υπηρεσία που σου παρέχουμε.

Η πορεία μας μέχρι σήμερα

Στην πορεία μας μέχρι σήμερα έχουμε δει χιλιάδες χαρούμενα πρόσωπα και αυτό μας δίνει δύναμη και χαρά να συνεχίζουμε αυτό που κάνουμε και να γινόμαστε καθημερινά καλύτεροι για εσένα.

Ωστόσο, έχουν υπάρξει και στιγμές όπου είδαμε δυσαρεστημένα πρόσωπα. Αυτό μας έκανε ακόμα πιο δυνατούς καθώς σε κάθε περίπτωση και για κάθε πελάτη ξεχωριστά αναζητήσαμε τα αίτια πίσω από αυτό το συναίσθημα.

Από το 1999 έως και σήμερα έχουμε πραγματοποιήσει περισσότερες από 17.500 διανομές, γνωρίζοντας έτσι όλα τα μυστικά για την απόδοση της ενέργειας διανομής φυλλαδίων.

Έτσι, έχοντας επενδύσει στην εμπειρία μας αλλα και την τεχωογνωσία μας. είμαστε σε θέση να σου προσφέρουμε μία οικονομική και αποτελεσματική υπηρεσία διανομής φυλλαδίων. Πώς όμως το καταφέρνουμε αυτό; Μα φυσικά, μέσα από τις υπηρεσίες και την τεχνολογία που έχουμε αναπτύξει.

Γνωρίστε την τεχνολογία μας..

PortaPlus App!

Η τεχνολογία που μας επιτρέπει να βλέπουμε
την εξέλιξη μιας διανομής σε πραγματικό χρόνο!

H ομάδα μας

…αποτελείται από μόνιμο και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό. Το ανθρώπινο δυναμικό μας γνωρίζει καλά τι σημαίνει άμεση πώληση, έχει δει σε πραγματικό χρόνο τα αποτελέσματα που φέρνει η συγκεκριμένη ενέργεια και έχει ως στόχο την ικανοποίηση των πελατών μας!

Μην ξεχνάς ότι η φιλοσοφία μας και η δύναμή μας στηρίζετε στην ικανοποίηση και στο χαμόγελό σου. Έχουμε επίσης παρατηρήσει ότι το 80% της επιτυχίας ή μη μίας ενέργειας διανομής φυλλαδίων καθορίζεται από το ίδιο το φυλλάδιο αλλά και τη γενικότερη τοποθέτηση της επιχείρησής σου.

Η διανομή φυλλαδίων

Η ενέργεια της διανομής φυλλαδίων αποτελεί το μέσο για να δείξεις το μήνυμά σου σε ένα στοχευμένο κοινό καταναλωτών. Το μήνυμα και συνεπώς το φυλλάδιο της επιχείρησής σου κατέχουν σημαντικό ρόλο στη συνολική απόδοση της διανομής.

Για αυτό το λόγο, οι έμπειροι σύμβουλοι διανομής μας είναι δίπλα σου με στόχο να σε βοηθήσουν να σχεδιάσεις σωστά το φυλλάδιό σου αλλά και να σε καθοδηγήσουν στην επιλογή της καλύτερης υπηρεσίας με βάση τις ανάγκες σου και εν συνεχεία να οργανωθεί σωστά η εκτέλεση του έργου.

Ζητήστε Προσφορά!

Πληκτρολογήστε το όνομα της επιχείρησης σας*
Πληκτρολογήστε το όνομα σας*
Πληκτρολογήστε το επώνυμο σας*
Πληκτρολογήστε το e-mail σας*
Πληκτρολογήστε τον αριθμό του τηλεφώνου σας*
Πληκτρολογήστε το είδος επιχείρησης
Πληκτρολογήστε τον αριθμό φυλλαδίων για διανομή
Πληκτρολογήστε το μήνυμά σας
Είμαστε σε επαφή!
Κάλεσε δωρεάν!
Επικοινώνησε μαζί μας!