Για να αναπτυχθεί και να ευημερήσει μία επιχείρηση αδιαμφησβήτητα χρειάζεται πελάτες. Η οικονομική κρίση και η κατάσταση που επικρατεί στην ελληνικά αγορά έχει κάνει ακόμα πιο δύσκολη την εξεύρεση πελατών ενώ η ανησυχία για τους τρόπους απόκτησης νέας πελατειακής βάσης αυξάνεται. Οι καταναλωτές έχουν στη διάθεσή τους πληθώρα μέσων καθώς ψάχνουν το προϊόν ή την υπηρεσία που θα ικανοποιήσει την ανάγκη τους ενώ δε δυσκολεύονται να μεταπηδήσουν από τη μία επιχείρηση στην άλλη. Συνεπώς, είναι πολύ σημαντικό για κάθε επιχείρηση να μπορεί να διατηρήσει τους υπάρχοντες πελάτες της αλλά και να αποκτήσει νέους προκειμένου να εξελιχθεί και να αναπτυχθεί. Είσαι ιδιοκτήτης καταστήματος ή επιχείρησης και αναζητάς τρόπους για να προσελκύσεις νέους πελάτες; Η διαδικασία αυτή σου φαίνεται δύσκολη; Είναι γεγονός πως υπάρχει πληθώρα μέσων τα οποία μπορεί να αξιοποιήσει μία επιχείρηση για να προσελκύσει νέους πελάτες. Ωστόσο, κάθε μέσο απευθύνεται και σε διαφορετικό κοινό και πολλές φορές είναι δύσκολο να επιλέξεις το κατάλληλο μέσο ή τον κατάλληλο συνδυασμό μέσων για την προσέλκυση του κοινού σου. Ταυτόχρονα όμως η συγκεκριμένη διαδικασία ίσως σου φαίνεται χρονοβόρα και μη οικονομική. Αναρωτιέσαι συχνά πώς θα καταφέρεις να αυξήσεις άμεσα τα έσοδά σου χωρίς να ξοδέψεις μία περιουσία σε άσκοπες ενέργειες που απλώς σπαταλούν χρήματα σε τόσο δύσκολους καιρούς; Έχεις δοκιμάσει διάφορες ενέργειες marketing, όπως η διανομή φυλλαδίων, και δεν έχει πετύχει;
Η επιτυχία ή αποτυχία μίας ενέργειας marketing έγκειται στο σύνολο των διαδικασιών που την απαρτίζουν. Για παράδειγμα, η επιτυχία ή μη της διανομής φυλλαδίων δεν ορίζεται μόνο από την οργάνωση και εκτέλεση της διανομής αλλά και από το σχεδιασμό του φυλλαδίου, το μεγεθός του δηλαδή και τι προϊόντα ή υπηρεσίες θα περιλαμβάνει, στη χρονική στιγμή που θα επιλέξεις να εκτελέσεις την ενέργεια, στο ανθρώπινο δυναμικό που θα την εκτελέσει αλλά και στην πρόθεση του αγοραστικού κοινού να αγοράσει τη δεδομένη στιγμή. Όπως είναι εμφανές, κάθε κομμάτι του παζλ που απαρτίζει μία marketing ενέργεια συμβάλλει με το δικό του καθοριστικό τρόπο στην επιτυχία της ή μη. Όλα τα στοιχεία που αποτελούν κάθε ενέργεια φαίνεται να συνδέονται άμεσα, να λειτουργούν συνδυαστικά με άλλα λόγια, και να επηρεάζουν σε μεγάλο βαθμό το ένα το άλλό. Η ανάγκη κάθε επιχειρηματία να βρει νέους πελάτες αποτελεί το όραμά μας εδώ και 20 χρόνια. Σκοπός μας είναι να βοηθήσουμε κάθε επιχειρηματία να προσελκύσει νέους πελάτες και να αυξήσει τα έσοδά του. Δεν σου παρέχουμε απλά και μόνο την οργάνωση και εκτέλεση της διανομής των φυλλαδίων σου αλλά είμαστε δίπλα σου για να σε συμβουλεύσουμε και να σε καθοδηγήσουμε προκειμένου η διανομή σου να έχει το βέλτιστο αποτέλεσμα. Το πιο σημαντικό για εμάς είναι να είσαι χαρούμενος από την υπηρεσία που σου παρέχουμε και το 97% των πελατών μας μέχρι στιγμή δήλωσαν πολύ ικανοποιημένοι από την υπηρεσία portaplus.
Στην πορεία μας μέχρι σήμερα έχουμε δει χιλιάδες χαρούμενα πρόσωπα και αυτό μας δίνει δύναμη και χαρά να συνεχίζουμε αυτό που κάνουμε και να γινόμαστε καθημερινά καλύτεροι για εσένα. Ωστόσο, έχουν υπάρξει και στιγμές όπου είδαμε δυσαρεστημένα πρόσωπα. Αυτό μας έκανε ακόμα πιο δυνατούς καθώς σε κάθε περίπτωση και για κάθε πελάτη ξεχωριστά αναζητήσαμε τα αίτια πίσω από αυτό το συναίσθημα. Λόγω της 20ετούς εμπειρίας μας είμαστε σε θέση να σου προσφέρουμε μία οικονομική και αποτελεσματική υπηρεσία διανομής φυλλαδίων. Πώς όμως το καταφέρνουμε αυτό; Στην ενέργεια της διανομής φυλλαδίων σημαντικό ρόλο κατέχει η οργάνωση. Για αυτό το λόγο έχουμε επενδύσει στην τεχνολογία και πιο συγκεκριμένα, μέσω μίας σύγχρονης βάσης δεδομένων έχουμε στη διάθεσή μας το ιστορικό κάθε διανομής με στοιχεία όπως η απόδοση του έργου, η διεισδυτικότητα σε πολυκατοικές ανά περιοχή, οι προτιμήσεις των καταναλωτών, οι ανάγκες κάθε επιχείρησης κ.α. Πιστοί στο οραμά μας να σε βοηθήσουμε να φέρεις πελάτες, έχουμε επενδύσει σε υψηλές και σύγχρονες τεχνολογίες οι οποίες επιτρέπουν τόσο στην ομάδα μας όσο και σε εσένα να βλέπεις σε πραγματικό χρόνο την απόδοση της διανομής σου αλλά και ένα πλήρες ιστορικό των διανομών που έχεις υλοποιήσει στο παρελθόν μέσω της κινητής σου συσκευής. Η επένδυση ωστόσο αυτή έχει διττή σημασία καθώς βοηθά την ομάδα μας να βελτιώνει συνεχώς τις εσωτερικές διαδικασίες κάθε έργου με στόχο τη μέγιστη απόδοση της διανομής σου και την προσέλκυση ενός σημαντικού αριθμού νέων πελατών.
Σ’ αυτό το πλαίσιο, η ομάδας μας αποτελείτε από μόνιμο και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό. Το ανθρώπινο δυναμικό μας γνωρίζει καλά τι σημαίνει άμεση πώληση, έχει δει σε πραγματικό χρόνο τα αποτελέσματα που φέρνει η συγκεκριμένη ενέργεια και έχει ως στόχο την ικανοποίηση των πελατών μας! Μην ξεχνάς ότι η φιλοσοφία μας και η δύναμή μας στηρίζετε στην ικανοποίηση και στο χαμόγελό σου. Έχουμε επίσης παρατηρήσει ότι το 80% της επιτυχίας ή μη μίας ενέργειας διανομής φυλλαδίων καθορίζεται από το ίδιο το φυλλάδιο αλλά και τη γενικότερη τοποθέτηση της επιχείρησής σου. Η ενέργεια της διανομής φυλλαδίων αποτελεί το μέσο για να δείξεις το μήνυμά σου σε ένα στοχευμένο κοινό καταναλωτών. Το μήνυμα και συνεπώς το φυλλάδιο της επιχείρησής σου κατέχουν σημαντικό ρόλο στη συνολική απόδοση της διανομής. Για αυτό το λόγο, οι έμπειροι σύμβουλοι διανομής μας είναι δίπλα σου με στόχο να σε βοηθήσουν να σχεδιάσεις σωστά το φυλλάδιό σου αλλά και να σε καθοδηγήσουν στην επιλογή της καλύτερης υπηρεσίας με βάση τις ανάγκες σου και εν συνεχεία να οργανωθεί σωστά η εκτέλεση του έργου. Από το 1999 έως και σήμερα έχουμε πραγματοποιήσει περισσότερες από 17.500 διανομές, γνωρίζοντας έτσι όλα τα μυστικά για την απόδοση της ενέργειας διανομής φυλλαδίων. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επικοινωνήσεις μαζί μας!

Δες τις 3 κορυφαίες υπηρεσίες μας:

Θες να μάθεις περισσότερα σχετικά με το πώς θα φέρεις νέους πελάτες στην επιχείρησή σου;

Θες να σου λέμε πως μπορούμε να σου φέρνουμε πελάτες?

Οι πληροφορίες σας δεν θα μοιραστούν με τρίτους.