Έχετε απορίες; Επικοινωνήστε μαζί μας!
210 97 01 777
info@portaplus.gr
PortaPlus > Σχετικά με εμάς

Portaplus: Ο σίγουρος τρόπος για να προσελκύσεις νέους πελάτες στην επιχείρησή σου!

Είσαι ιδιοκτήτης επιχείρησης και αναζητάς άμεσους και οικονομικούς τρόπους για να αυξήσεις την πελατεία σου;
Η διανομή φυλλαδίων το κάνει αυτό για σένα με 90% παραλειψημότητα του φυλλαδίου σου!

Το όραμά μας

Κάθε επιχειρηματίας έχει ανάγκη να βρει νέους πελάτες!

Σκοπός μας, εδώ και 20 χρόνια είναι να βοηθήσουμε κάθε επιχειρηματία να προσελκύσει νέους πελάτες και να αυξήσει τα έσοδά του άμεσα και οικονομικά.

Δεν σου παρέχουμε μόνο την οργάνωση και εκτέλεση της διανομής των φυλλαδίων σου αλλά…

Eίμαστε δίπλα σου για να σε συμβουλεύσουμε και να σε καθοδηγήσουμε προκειμένου η διανομή σου να έχει το βέλτιστο αποτέλεσμα.

Θέλουμε κάθε Έλληνας επιχειρηματίας να κατανοήσει πλήρως τη συγκεκριμένη ενέργεια με στόχο να επωφεληθεί στο μέγιστο! Αυτό σημαίνει, ότι εκπαιδεύουμε κάθε πελάτη μας και τον βοηθάμε να σχεδιάσει ένα έντυπο το οποίο θα φέρει πελάτες στην επιχείρησή του.

Το πιο σημαντικό για εμάς είναι:

Nα είσαι χαρούμενος και ικανοποιημένος από την υπηρεσία που σου παρέχουμε!

Η πορεία μας μέχρι σήμερα

Το ταξίδι μας ξεκίνησε το 1999…

Την περίοδο εκείνη δραστηριοποιούμασταν στο τομέα της τεχνολογίας. Μερικοί από τους πελάτες μας, είχαν μοιραστεί μαζί μας την ανάγκη τους για διανομή φυλλαδίων με βασικό στόχο την προσέλκυση νέων πελατών!

Προς μεγάλη μας έκπληξη διαπιστώσαμε ότι η ενέργεια της διανομής φυλλαδίων φέρνει πελάτες σε κάθε είδος και μέγεθος επιχείρησης. Καθώς οι γνώσεις μας στο συγκεκριμένο χώρο δεν ήταν πολλές, αποφασίσαμε να εκπαιδευτούμε μέσω συνεδρίων αλλά και μελετών που πραγματοποιούνταν τόσο στο εξωτερικό όσο και στην Ελλάδα!

Έτσι, μάθαμε ότι η διανομή φυλλαδίων είναι μία ενέργεια direct marketing, μία ενέργεια άμεσης πώλησης που έχει στόχο να προσελκύσει πελάτες ακόμα και 20 μέρες μετά το πέρας της ενέργειας.

Στην αρχή της δραστηριότητάς μας στο χώρο της διανομής φυλλαδίων, αντιμετωπίσαμε αρκετές δυσκολίες. Περίπου οι μισοί πελάτες που είχαμε τότε, δεν είχαν δει το αποτέλεσμα που περίμεναν από τη διανομή φυλλαδίων. Συνεπώς, έπρεπε να βρούμε την αιτία πίσω από τις χαμηλές αποδόσεις της διανομής, προκειμένου να κάνουμε ότι καλύτερο για να προσφέρουμε σε κάθε πελάτη μας τη μέγιστη απόδοση.

Με την πάροδο του χρόνου, αλλά και ύστερα από πολλές εκπαιδεύσεις του προσωπικού μας, κατανοήσαμε πλήρως τι σημαίνει άμεσο marketing αλλά και όλα τα στοιχεία εκείνα που καθιστούν τη συγκεκριμένη ενέργεια αποδοτική.

Μέχρι το 2009 είχαμε πανελλαδική δράση! Ωστόσο, το 2009 ο χώρος της διαφήμισης συρρικνώθηκε και έτσι αποφασίσαμε να περιορίσουμε τη δράση μας στην Αττική, με στόχο να παραμείνουμε στο χώρο και να διατηρήσουμε την ποιότητα της δουλειάς μας.

Σήμερα, είμαστε μία ομάδα 70 ατόμων και αναπτυσσόμαστε κάθε χρόνο 100%.

Με σωστές οργανωτικές δομές και συγκεκριμένες διαδικασίες, παρέχουμε σε κάθε πελάτη μας μία άριστη υπηρεσία.

Έχουμε επενδυύσει σε συγκεκριμένες τεχνολογίες, οι οποίες μας διευκολύνουν να παρακολουθήσουμε αλλά και να αυξήσουμε την απόδοση κάθε διανεμητή αλλά ταυχρόνα, βοηθούν και τους πελάτες μας να γνωρίζουν σε πραγμαιτκό χρόνο τα ακριβή σημεία στα οποία έχει ολοκληρωθεί η διανομή των φυλλαδίων τους.

Από το 1999 έως και σήμερα έχουμε πραγματοποιήσει περισσότερες από 17.500 διανομές, γνωρίζοντας έτσι όλα τα μυστικά για την απόδοση της ενέργειας διανομής φυλλαδίων.

Στην πορεία μας μέχρι σήμερα έχουμε δει χιλιάδες χαρούμενα πρόσωπα και αυτό μας δίνει δύναμη και χαρά να συνεχίζουμε αυτό που κάνουμε και να γινόμαστε καθημερινά καλύτεροι για εσένα.

Σημαντικά σημεία επιτυχίας

Το σημαντικότερο στοιχείο της επιτυχίας μας, είναι η επένδυση στην τεχνολογία και η δημιουργία του Leaflet Distribution Management Software! Η συγκεκριμένη εφαρμογή δίνει τη δυνατότητα σε κάθε πελάτη μας αλλά και σε εμάς τους ίδιους να παρακολουθούμε σε πραγματικό χρόνο την ενέργεια της διανομής φυλλαδίων. Κατ’ αυτόν τον τρόπο, είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε με ακρίβεια τα σημεία στα οποία έχει πραγματοποιηθεί η διανομή και να διατηρούμε ένα ηλεκτρονικό ιστορικό της απόδοσης κάθε διανομής!

Η συγκεκριμένη τεχνολογία μας έχει βοηθήσει σημαντικά και στη διαχείριση των ανθρώπων μας, καθώς αναγνωριζουμε πιο εύκολα τις ικανότητες του καθενός και έτσι, έχουμε τη δυνατότητα να βοήθησουμε τους διανομείς μας να εξελιχθούν.

Οι εσωτερικές μας διαδικασίες είναι αυτοματοποιημένες μέσω ενός συστήματος ERP που διαθέτουμε, το οποίο μας έχει βοηθήσει αρκετά στην αποφυγή λαθών κατά την εκτέλεση του εκάστοτε έργου διανομής φυλλαδίων.

Επίσης, μεγάλη σημασία έχει δωθεί στην οργάνωση αλλά και εκπαίδευση του ανθρώπινου δυναμικού μας!

Πιο συγκεκριμένα, έχουμε δημιουργήσει ένα νέο learning management software μέσω του οποίου εκπαιδεύουμε τον διανεμητή που θέλει να έρθει στην εταιρεία μας προκειμένου να γνωρίσει τι είναι το direct marketing, την απόδοση και τις πρακτικές της διανομής φυλλαδίων καθώς και τις διαδικασίες που ακολουθεί η εταιρεία μας.

Η διανομή φυλλαδίων είναι μία ενέργεια που πραγματοποιείται διεθνώς εδώ και πάρα πολλά χρόνια σε πολλές χώρες ανά τον κόσμο προσφέροντας έτσι μία μόνιμη εργασιακή απασχόληση σε πολλούς ανθρώπους!

Στο ενεργητικό της εταιρείας μας, έχουμε εργαζομένους οι οποίοι συνεργάζονται μαζί μας τα τελευταία 5 έως 7 χρόνια. Κατά συνέπεια, το προσωπικό μας γνωρίζει να κάνει σωστά τη δουλειά του και ξέρει όλες τις περιοχές προς διανομή.

Επενδύουμε, επίσης, στην εκπαίδευση των πελατών μας!

Θέλουμε κάθε πελάτης μας να γνωρίσει τι ακριβώς είναι η διανομή φυλλαδίων, τα στοιχεία κάθε περιοχής, τι χρειάζεται να έχει ένα φυλλάδιο για να σημειώσει υψηλή απόδοση αλλά και ποια/ ποιες υπηρεσίες να αξιοποιήσεις σύμφωνα πάντα με τις ανάγκες και το budget του!

Τέλος, είμαστε πολύ προσεκτικοί όσον αφορά την κοστολόγηση κάθε ενέργειας! Θέλουμε οι τιμές μας να είναι ελκυστικές, ρεαλιστικές και ταυτόχρονα να ανταποκρίνονται στην ποιότητα της εργασίας μας και των αποτελεσμάτων που παραδίδουμε!

Με τη βοήθεια όλων των παραπάνω, παρέχουμε σε κάθε πελάτη μας μία ποιοτική και premium υπηρεσία!

Γνωρίστε την τεχνολογία μας..

PortaPlus App!

Η τεχνολογία που μας επιτρέπει να βλέπουμε
την εξέλιξη μιας διανομής σε πραγματικό χρόνο!

Η διανομή φυλλαδίων

Η διανομή φυλλαδίων αξιοποιείται εδώ και πολλά χρόνια ως μέσο διαφήμισης και προώθησης πολλών ειδών επιχειρήσεων.

Σχετική έρευνα, η οποία διεξήχθει από το Direct Marketing Association, αποτυπώνει τις προτιμήσεις των καταναλωτών καθώς και την αποδοτικότητα της ενέργειας της διανομής φυλλαδίων.

Πιο συγκεκριμένα:

  • 62-71% των καταναλωτών θεωρεί χρήσιμα τα κουπόνια, τις προσφορές και τα δείγματα
  • 79% των καταναλωτών κρατούν, δίνουν σε άλλον ή ρίχνουν μία ματιά στο φυλλάδιο
  • 38% των φυλλαδίων που παραλαμβάνονται, διατηρούνται από τους καταναλωτές για λίγες ημέρες
  • 13% των καταναλωτών κρατά το φυλλάδιο για μία βδομάδα ή και περισσότερο
  • 48% των καταναλωτών που διάβασαν το φυλλάδιο, επισκέφτηκαν το κατάστημα είτε για αγορά είτε για να συλλέξουν περαιτέρω πληροφορίες.

Ωστόσο, βασικό στοιχείο της επιτυχίας μίας διανομής φυλλαδίου είναι ο σωστός σχεδιασμός, τόσο του φυλλαδίου όσο και της ίδιας της ενέργειας.

Έτσι, το φυλλάδιό σου θα διανεμηθεί στο κατάλληλο καταναλωτικό κοινό, από τους κατάλληλους διανομείς, στο σωστό σημείο και στην ιδανική ώρα.

Γιατί να επιλέξεις εμάς!

Η υπηρεσία portaplus, με μεγάλη εμπειρία στο χώρο της διανομής φυλλαδίων, σου προσφέρει ολοκληρωμένη κάλυψηυψηλό ποστοστό παραλειψημότητας των φυλλαδίων, αναγνωρισομότητα της επιχείρησής σου και 50% μείωση του κόστους εκτύπωσης και διανομής.

Κάθε ενέργεια διανομής φυλλαδίων σχεδιάζεται και εκτελείται με βάση τις ανάγκες της επιχείρησής σου, προσφέροντας πάντα τη μέγιστη δυνατή απόδοση με τα χαμηλότερο δυνατό κόστος!

H ομάδα μας

…αποτελείται από μόνιμο και εκπαιδευμένο προσωπικό. Το ανθρώπινο δυναμικό μας γνωρίζει καλά τι σημαίνει άμεση πώληση, έχει δει σε πραγματικό χρόνο τα αποτελέσματα που φέρνει η συγκεκριμένη ενέργεια και έχει ως στόχο την ικανοποίηση των πελατών μας!

Μην ξεχνάς ότι η φιλοσοφία μας και η δύναμή μας στηρίζετε στην ικανοποίηση και στο χαμόγελό σου!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες και τ’ αποτελέσματα που μπορούμε να παρέχουμε στην επιχείρησή σου