Η υπηρεσία portaplus σου προσφέρει μία μεγάλη γκάμα υπηρεσιών σχετικά με το κοινό το οποίο θέλεις να προσεγγίσεις. Έχουμε δημιουργήσει 8 διαφορετικές υπηρεσίες. Οι υπηρεσίες μας μπορούν να λειτουργήσουν τόσο συνδυαστικά μεταξύ τους με στόχο την προσέγγιση μεγαλύτερου κοινού όσο και μεμονωμένα.

Η επιλογή της κατάλληλης υπηρεσίας για την επιχείρησή σου με βάση τις ανάγκες σου αλλά και η οργάνωση της διανομής σου πραγματοποιείται σε συνεργασία με το προσωπικό σου σύμβουλο διανομής.

Άσχετα όμως με την υπηρεσία διανομής που θα επιλέξεις, πολύ σημαντικό ρόλο στην απόδοση της διανομής σου κατέχει ο σχεδιασμός του φυλλαδίου σου αλλά και η χρονική στιγμή κατά την οποία θα διεξάγεις τη συγκεκριμένη ενέργεια. Πιο συγκεκριμένα, το φυλλάδιο που θα σχεδιάσεις θα πρέπει να είναι ελκυστικό, να περιλαμβάνει προσφορές, ιδέες, λύσεις και άλλα στοιχεία τα οποία θα παροτρύνουν τον καταναλωτή να επισκεφτεί την επιχείρησή σου και να πραγματοποιήσει την αγορά του. Επίσης, εξέχουσας σημασίας είναι και η επιλογή της σωστής χρονικής περιόδου κατά την οποία θα πραγματοποιήσεις τη διανομή των φυλλαδίων σου. Για να επιλέξεις την κατάλληλη χρονική περίοδο θα χρειαστεί να γνωρίζεις τις ανάγκες του καταναλωτικού σου κοινού και να πραγματοποιήσεις την ενέργεια της διανομής τη στιγμή που οι καταναλωτές έχουν ανάγκη αυτό που τους προσφέρεις και είναι έτοιμοι να αγοράσουν.

Ξεκίνα και εσύ με portaplus στην επόμενη διανομή σου και επωφελήσου

Θες να σου λέμε πως μπορούμε να σου φέρνουμε πελάτες?

Οι πληροφορίες σας δεν θα μοιραστούν με τρίτους.