Έντυπη Διαφήμιση Εστιατορίων
May 28, 2017
Φυλλάδιο Γρηγόρης Καλλιθέα
Γρηγόρης Σιβιτανίδου: Πώς πήγα από τις 95 στις 130 παραγγελίες την ημέρα!
June 11, 2017
Εμφάνιση όλων

Δεν έβρισκα τα φυλλάδια μου πουθενά!

χαράς γεύσεις_case study

Το κατάστημα Χαράς Γεύσεις βρίσκεται στην περιοχή του Κερατσινίου τα τελευταία 3 χρόνια και προσφέρει φαγητό, καφέ, σφολιατοειδή και γλυκά, δίνοντας και τη δυνατότητα για delivery των παραγγελιών! Η συγκεκριμένη επιχείρηση δίνει μεγάλη έμφαση στην ποιότητα των προϊόντων που προσφέρει. Όλα τα προϊόντα είναι νόστιμα αλλά, ειδικά η κασεροπιτά τους, είναι καταπληκτική και αξίζει να τη δοκιμάσουν όλοι!

Στόχος και σχεδιασμός ενέργειας

Ο στόχος του πελάτη ήταν να προσελκύσει νέους πελάτες στο κατάστημά του και να αυξήσει τις καθημερινές του παραγγελίες. Έχοντας πραγματοποιήσει αρκετές διανομές μέχρι σήμερα, το Χαράς Γεύσεις ήθελε να έχει μια ποιοτική διανομή, η οποία θα αποφέρει και τα αντίστοιχα αποτελέσματα!

Η διανομή πραγματοποιήθηκε στην περιοχή του Κερατσινίου. Έχοντας 35.000 νοικοκυριά στην περιοχή, η portaplus χρειάστηκε 15.000 φυλλάδια για να οργανώσει και να εκτελέσει τη διανομή φυλλαδίων του καταστήματος Χαράς Γεύσεις!

Με 30% διεισδυτικότητα στις πολυκατοικίες, η υπηρεσία portaplus προσφέρει οικονομική και αποτελεσματική διανομή φυλλαδίων. Σε περίπτωση που οι διανεμητές μας, δεν μπορέσουν να διεισδύσουν σε κάποια πολυκατοικία, αφήνουν 1 με 2 φυλλάδια στην είσοδο προκειμένου να τα παραλάβουν οι άμεσα ενδιαφερόμενοι.

Αποτελέσματα διανομής

Συνολικά διανεμήθηκαν 15.000 φυλλάδια του καταστήματος Χαράς Γεύσεις και τα αποτελέσματα ήταν ενθαρρυντικά!

Τη δεύτερη ημέρα της διανομής φυλλαδίων απέκτησε 20 νέους πελάτες και από τις 4-5 παραγγελίες που είχε καθημερινά το κατάστημα, με τη διανομή φυλλαδίων αυξήθηκαν σε 6 με 7 παραγγελίες την ημέρα, μερικές εκ των οποίων αφορούσαν και delivery!

Σχόλια πελάτη

“Δεν έβρισκα πουθενά τα φυλλάδια μου”, μας είπε! Οι καταναλωτές και ενδιαφερόμενοι είχαν παραλάβει τα φυλλάδια που μοιράστηκαν. Σε αυτό εξάλλου στοχεύει η υπηρεσία portaplus. Προσφέροντας μια οικονομική και αποτελεσματική διανομή και καταγράφοντας τις πολυκατοικίες με διεισδυτικότητα εξασφαλίζουμε τη μέγιστη απόδοση κάθε διανομής. Τέλος, σχολίασε για την υπηρεσία portaplus: “η διανομή που πραγματοποιήσαμε με την υπηρεσία portaplus ήταν πολύ καλύτερη σε απόδοση σε σχέση με άλλες διανομές που είχαμε πραγματοποιήσει στο παρελθόν”!

Εσείς τι περιμένετε για να ξεκινήσετε τη διανομή του φυλλαδίου σας; Κατεβάστε ΔΩΡΕΑΝ το e-Book, γνωρίστε τα σημαντικά σημεία της διανομής φυλλαδίων και πραγματοποιήστε τη δική σας διανομή!

Ποια είναι τα βασικά σημεία μιας διανομής;

Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας και αυξήστε άμεσα την πελατεία σας!

Τηλ: 210 9701777

e-mail: info@portaplus.gr

Θες να σου λέμε πως μπορούμε να σου φέρνουμε πελάτες?

Οι πληροφορίες σας δεν θα μοιραστούν με τρίτους.