Έχετε απορίες; Επικοινωνήστε μαζί μας!
210 97 01 777
info@portaplus.gr

Body Health Center: Πώς απέκτησε νέους πελάτες!

Η Body Health Center είναι μία από τις ηγέτιδες επιχειρήσεις στην ελληνική αγορά με ειδίκευση στην αποκατάσταση της σπονδυλικής στήλης και στους πόνους της πλάτης. Με γραφεία στο κέντρο της Αθήνας, στη Γλυφάδα αλλά και στο Βερολίνο κατέχει την απαραίτητη τεχνογνωσία προκειμένου να ανακουφίσει τους πελάτες της από τους πόνους της πλάτης αλλά και να τους προσφέρει θεραπείες αποκατάστασης.

Με στόχο την απόκτηση και προσέλκυση νέων πελατών στα κέντρα θεραπείας, το Body Health Center αποφάσισε να σχεδιάσει ένα ελκυστικό φυλλάδιο το οποίο θέλησε να διανείμει μέσω της υπηρεσίας portaplus στην ευρύτερη περιοχή της Γλυφάδας.

Λίγα λόγια για το φυλλάδιο…

Το φυλλάδιο που δημιούργησε το Body Health Center ήταν πολύ πετυχημένο για τους παρακάτω λόγους:

Τοποθετήθηκε μια ωραία φωτογραφία μαζί με ένα ισχυρό μήνυμα, το οποίο έδωσε μεγάλο κίνητρο στους δυνητικούς πελάτες (η 1η επίσκεψη είναι δωρεάν).

Ευδιάκριτο, μεγάλο και ευανάγνωστο φυλλάδιο.

Αναγράφτηκαν αναλυτικά οι υπηρεσίες που προσφέρει το Body Health Center.

Στην πίσω όψη του φυλλαδίου, τοποθετήθηκαν φωτογραφίες από τις εγκαταστάσεις και το σύγχρονο εξοπλισμό της επιχείρησης. Έτσι, ανέδειξαν τόσο την τεχνογνωσία που κατέχουν αλλά και το ανταγωνιστικό τους πλεονέκτημα.

Η διανομή και η απόδοσή της

Η διανομή πραγματοποιήθηκε σε δύο επίπεδα. Αρχικά, το φυλλάδιο του Body Health Center διανεμήθηκε στα παρμπρίζ του εμπορικότερου δρόμου της Γλυφάδας. Στη συνέχεια, οι διανεμήθηκαν περίπου 15.000 φυλλάδια στα νοικοκυριά της περιοχής. Οι συγκεκριμένες ενέργειες, έδωσαν τη δυνατότητα να προσελκύσουμε το δυνητικό πελάτη τόσο στο σπίτι του όσο και όταν είναι έξω για να κάνει τη βόλτα του. Σύμφωνα με τον πελάτη «η περιοχή κατακλύστηκε από το φυλλάδιό μου. Το είδαν όλοι».

Την πρώτη κιόλας εβδομάδα μετά τη διανομή περίπου 100 δυνητικοί πελάτες τηλεφώνησαν στο Body Health Center για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες που παρέχει ενώ, στις πρώτες 20 ημέρες 30 περίπου άνθρωποι έκλεισαν το πρώτο τους ραντεβού με στόχο να απαλλαχθούν από πόνους πλάτης.

Συνοψίζοντας…

Η ενέργεια της διανομής φυλλαδίων είναι ένα άμεσο μέσο, το οποίο θα σας βοηθήσει να διαδώσετε το μήνυμά σας. Τόσο το κεντρικό μήνυμα που θέλετε να επικοινωνήσετε όσο και ο σχεδιασμός του φυλλαδίου σας θα πρέπει πάντα να είναι σύμφωνος με τις ανάγκες και τα θέλω των δυνητικών σας πελατών. Μία εικόνα ίσον χίλιες λέξεις… Σ’ αυτό το πλαίσιο είναι πολύ σημαντικό να εντυπωσιάσετε τους δυνητικούς σας πελάτες με το φυλλάδιό σας, να τους βάλετε στη διαδικασία να σκεφτούν ότι είστε η καλύτερη επιχείρηση μέσω της οποίας θα εκπληρώσουν την ανάγκη τους και τέλος, να τους παρέχεται ένα κίνητρο για να σας επισκεφτούν και εν τέλει να αγοράσουν από εσάς.

Κατεβάστε δωρεάν το e-Book και δείτε πώς μέσω της διανομής φυλλαδίων καταφέραμε να φέρουμε πελάτες σε νέο κατάστημα!