Έχετε απορίες; Επικοινωνήστε μαζί μας!
210 97 01 777
info@portaplus.gr

Πως η διανομη φυλλαδιων στους Κουλουραδες φερνει Πελατες!

Μια καινούργια αλυσίδα έχει παρουσιαστεί στην ελληνική αγορά τα τελευταία χρόνια.

Είναι οι Κουλουράδες.

Οι Κουλουράδες είναι μια ελληνική εταιρία η οποία μέσα από μια ευρεία γκάμα προϊόντων κατάφερε να επαναστατήσει και να μεταμορφώσει το κλασικό και παραδοσιακό κουλούρι Θεσσαλονίκης σε μια μοντέρνα καθημερινή συνήθεια.

Δραστηριοποιείται στηνπαραγωγή  φρέσκου  κουλουριού  Θεσσαλονίκης και φτιάχνει το πρωινό σε πάνω από 150.000 καταναλωτές στο δίκτυο των 110 και πλέον καταστημάτων της στην Ελλάδα, σύντομα και στο εξωτερικό.

Αρκετά από τα καταστήματα της αλυσίδας χρησιμοποιουν την υπηρεσια διανομης φυλλαδιων portaplus  σε αυτους   που ενδιαφερονται     για    να φερουν πελατες στα καταστηματα.

Ετσι εχουν 30-40 νεους πελατες ανα καταστημα εντος 20 ημερες από την διανομη φυλλαδιων με μειωση κοστους διανομης εως 50%.

Ειδικα μετα τον κορονοιο ,οπου τα καταστηματα ηθελαν σημαντικη ωθηση σε προσελευση πελατων ,αυτή η υπηρεσια εφερε σημαντικα αποτελεσματα.

Επισης μερικα από τα καταστηματα που ηταν κοντα σε μεγαλες επιχειρησεις χρησιμοποιησαςν την διανομη φυλλαδιου σε Εργαζομενους Επιχειρησεων για να φερουν πελατες από εκει.

Παρακατω αναφερουμε μερικα παραδειγματα καταστηματων διανομης φυλλαδιων , με τον αριθμο νοικοκυριων ανα περιοχη καλυψης, αριθμο φυλλαδιων διανομης και αποτελεσματα!

Κουλουραδες Αιγαλαιω.

Η περιοχη αυτή διαθετει περιπου 24000 νοικοκυρια και με την διανομη φυλλαδιων portaplus σε αυτους που ενδιαφερονται την καλυπτης με 11000 φυλλαδια και κοστος διανομης 440ευρω συν φπα.

Επισης τα φυλλαδια διανεμονται και στους εργαζομενους των επιχειρησεων της περιοχης.

Η διανομη αυτή φερνει περιπου 40-50 νεους πελατες.

 

Κουλουραδες Χαιδαρι.

Η περιοχη αυτή διαθετει περιπου 24000 νοικοκυρια και με την διανομη φυλλαδιων portaplus σε αυτους που ενδιαφερονται την καλυπτης με 10000 φυλλαδια και κοστος διανομης 400ευρω συν φπα.

Επισης τα φυλλαδια διανεμονται και στους εργαζομενους των επιχειρησεων της περιοχης.

Η διανομη αυτή φερνει περιπου 40 νεους πελατες.

 

Κουλουραδες Σεπολια.

Η περιοχη αυτή διαθετει περιπου 10.000 νοικοκυρια και με την διανομη φυλλαδιων portaplus σε αυτους που ενδιαφερονται την καλυπτης με 5000 φυλλαδια και κοστος διανομης 225ευρω συν φπα.

Επισης τα φυλλαδια διανεμονται και στους εργαζομενους των επιχειρησεων της περιοχης.

Η διανομη αυτή φερνει περιπου 25 νεους πελατες.

 

Κουλουραδες Ευελπιδων.

Η περιοχη αυτή διαθετει περιπου 12000 νοικοκυρια και με την διανομη φυλλαδιων portaplus σε αυτους που ενδιαφερονται την καλυπτης με 5000 φυλλαδια και κοστος διανομης 240ευρω συν φπα.

Επισης τα φυλλαδια διανεμονται και στους εργαζομενους  Μεγαλων  επιχειρησεων της περιοχης όπως Δικαστηρια , Δ Ο Υ  , Οικονομικο Πανεπιστημιο και άλλες.

Η διανομη αυτή φερνει περιπου 40 νεους πελατες.

Η διανομή φυλλαδίου  portaplus   σε αυτούς που  ενδιαφέρονται,  δίνει τη δυνατότητα στον δυνητικό πελάτης της επιχείρησης σου , να διαβάσει το έντυπό με την ησυχία του και να απορροφήσει τις προτάσεις που παρουσιάζονται σ’ αυτό.

Με αυτό τον τρόπο, παίρνει το έντυπο αυτός που πραγματικά ενδιαφέρεται και έτσι δεν δημιουργούνται αρνητικά συναισθήματα για το brand  σου, λόγω των ακαθαρσιών.

Χάρη στην ψηφιακή διανομή φυλλαδίωνκαλύπτεται πληθώρα δρόμων της εκάστοτε περιοχής,  εξασφαλίζοντας ότι ένα μεγάλο μέρος των καταναλωτών θα δει το φυλλάδιό σου και επίσης γνωρίζεις ποια κτήρια ενδιαφέρθηκαν για τα προϊόντα σου.

Κατά την διάρκεια της διανομής φυλλαδίων σου το λογισμικό portaplus ‘leaflet Distribution Management Software (LDMS)  ελεγχει 600 φορες  τον  Διανεμητή  την ήμερα.

Επιπλέον αυτού υπαρχή φυσικός έλεγχος Ελεγκτή.

Ελέγχει   Τη   διανομή σου έως 40 Φόρες την μερακλωθεί  μέρα!

Τους φυσικούς ελέγχους  του βλέπεις από το κινητό  η τον υπολογιστή σου.

Διαβάστε διαφορές πραγματικές διανομές στο blog  μας για να δείτε τι έχει η δεν έχει αποτέλεσμα?

Επικοινώνησε μαζί μας  για να φέρεις πελάτες στο κατάστημα  σου και για την επομένη διανομή σου !