Έχετε απορίες; Επικοινωνήστε μαζί μας!
210 97 01 777
info@portaplus.gr
xmas

Διανομή Φυλλαδίων: Ο Τρόπος Να Φέρεις Πελάτες Μέσα Στις Γιορτές

Ο μήνας των Χριστουγέννων μόλις ξεκίνησε και όλοι είναι σε αναζήτηση του ιδανικού δώρου για την οικογένειά τους, το σύντροφο ή τη σύντροφό τους αλλά και τους φίλους καθώς για πολλούς τα Χριστούγεννα αποτελούν μία από τις πιο όμορφες και οικογενειακές εορταστικές στιγμές του έτους.

Κατά τη διάρκεια της Χριστουγεννιάτικης περιόδου κάθε είδος καταστήματος κατακλύζεται από κόσμο, ο οποίος θέλει να επιλέξει ένα δώρο για τους αγαπημένους του.

Πώς όμως εσύ, ως καταστηματάρχης, μπορείς να προσελκύσεις τον κόσμο στο κατάστημά σου και να αγοράσει από εσένα; Ποιός είναι ο ιδανικότερος τρόπος για να προσελκύσεις άμεσα πελάτες;

Έχοντας στολίσει το κατάστημά σου καταλλήλως και όντας έτοιμος/η να υποδεχτείς τον κόσμο που αναζητεί το ιδανικό δώρο, αναρωτιέσαι ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να το καταφέρεις.

Η διανομή φυλλαδίων ως μία άμεση ενέργεια η οποία στοχεύει στις πωλήσεις, είναι ένας από τους ιδανικότερους τρόπους για να φέρεις κόσμο στο μαγαζί σου.

Ωστόσο, όπως και όλοι οι τρόποι διαφήμισης, η διανομή φυλλαδίων δε διαφέρει σε ένα πολύ βασικό στοιχείο. Αν η ενέργειά σου δεν είναι σωστά δομημένη και δεν παρουσιάζει κάτι χρήσιμο προς τον καταναλωτή, τότε δεν θα αποφέρει τα αποτελέσματα που αναμένεις.

Σκέφτεσαι από που να ξεκινήσεις;

Αρχικά, είναι σημαντικό να γνωρίζεις τι θέλει και αναζητά το καταναλωτικό σου κοινό αλλά και ποια είναι τα αγαπημένα τους προϊόντα. Το παραπάνω αποτελεί τη βάση για το σχεδιασμό του φυλλαδίου σου. Αναδεικνύοντας στο φυλλάδιο που θα δημιουργήσεις όλα εκείνα τα στοιχεία που σε διαφοροποιούν από τον ανταγωνισμό αλλά και προσφορές που θα έχεις δημιουργήσει μονάχα για τις γιορτές, θα βρεθείς ένα βήμα πιο κοντά σε μία πετυχημένη ενέργεια.

Σ΄αυτό το πλαίσιο, είναι πολύ σημαντικό να δημιουργήσεις ένα μεγάλο και ευανάγνωστο φυλλάδιο στο οποίο θα δείξεις φωτογραφίες από τα προϊόντα τα οποία διαθέτεις, θα αναφερθείς στις προσφορές σου παρουσιάζοντας ένα δυνατό και μοναδικό μήνυμα για αυτή τη χρονιά. Δείξε στους καταναλωτές σου ότι είσαι δίπλα τους και ότι το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να έρθουν στο μαγαζί σου και να βρουν το ιδανικό δώρο για τους αγαπημένους τους, διχώς να χρειαστεί να ψάχνουν ατελείωτες ώρες σε πολλά και διαφορετικά μαγαζιά.

Μετά την ολοκλήρωση του όμορφου και ελκυστικού φυλλαδίου σου, έχει έρθει η ώρα να πραγματοποιήσεις τη διανομή του, η οποία είναι σημαντικό να είναι βασισμένη σε ένα συγκεκριμένο πλάνο διανομής και να έχει οργανωθεί καταλλήλως ώστε να φέρει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Επιλέγοντας την κατάλληλη μέθοδο διανομής για την επιχείρησή σας, το φυλλάδιό σας θα βρεθεί γρήγορα στα κατάλληλα χέρια και συνεπώς, νέοι πελάτες θα προσεγγίσουν το μαγαζί σου. Πιο συγκεκριμένα, αξιοποιώντας την υπηρεσία portaplus, το φυλλάδιό σου θα μοιραστεί σε όλα τα νοικοκυριά της περιοχής. Η συγκεκριμένη υπηρεσία παρουσιάζει 90% παραλειψημότητα του εντύπου. Ωστόσο, υπάρχουν και άλλοι τρόποι διανομής, όπως η διανομή σε εμπορικά κέντρα ή σε μέσα μαζικής μεταφοράς, οι οποίοι μπορούν να πλαισιώσουν την ενέργειά σου και να αποφέρουν καλύτερα αποτελέσματα.

Ακόμα, μέσω της ψηφιακής διανομής φυλλαδίων έχεις τη δυνατότητα να παρακολουθήσεις σε πραγματικό χρόνο και απ’ όπου κι αν βρίσκεσαι τη διανομή σου. Το συγκεκριμένο σύστημα της portaplus, μας δίνει τη δυνατότητα να αυξάνουμε διαρκώς τα αποτελέσματα κάθε διανομής και ταυτόχρονα να μειώνουμε το κόστος της.

Τέλος, είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζεις ότι αν θέλεις να σε θυμούνται οι πελάτες σου αλλά και να προσελκύεις συνέχεια νέους, μία διανομή φυλλαδίων δεν αρκεί. Κατά τη διάρκεια του έτους, θα χρειαστεί να πραγματοποιήσεις μερικές ακόμα διανομές φυλλαδίων προκειμένου να υπενθυμίσεις στο καταναλωτικό σου κοινό την ύπαρξη του καταστήματός σου αλλά και να κάνεις γνωστό το κατάστημα σε ανθρώπους οι οποίοι είναι νέοι στην περιοχή.

Μην περιμένεις άλλο! Κάνε την αρχή σήμερα και προσέλκυσε άμεσα νέους πελάτες την περίοδο των γιορτών αξιοποιώντας την αποτελεσματική μέθοδο της διανομής φυλλαδίων!

Επικοινώνησε σήμερα μαζί μας και ένας σύμβουλος διανομής θα σε καθοδηγήσει καταλλήλως!

Κατέβασε ΔΩΡΕΑΝ το e-Book και μάθε πώς μπορείς να αυξήσεις τα αποτελέσματα της διανομής σου!