Έχετε απορίες; Επικοινωνήστε μαζί μας!
210 97 01 777
info@portaplus.gr

Πώς οι μεγάλες επιχειρήσεις φέρνουν πελάτες!

Xάρη στην υπηρεσία PortaPlus – Διανομή σε αυτούς που ενδιαφέρονται, μπορείς να πετύχεις οικονομική και αποτελεσματική διανομή των φυλλαδίων της επιχείρησής σου, με 50% μείωση του κόστους και 90% παραλειψημότητα.

Τι είναι η υπηρεσία Portaplus – Διανομή σε αυτούς που ενδιαφέρονται και τι σου προσφέρει;

Η υπηρεσία PortaPlus – Διανομή σε αυτούς που ενδιαφέρονται, αποτελεί την πιο δημοφιλή και αποτελεσματική υπηρεσία, καθώς η ομάδα μας καλύπτει ολόκληρη την επιλεγμένη περιοχή και παραδίδει τα φυλλάδιά σου, σε εκείνους που πραγματικά ενδιαφέρονται.

Με τα  καινοτόμα συστήματα οργάνωσης και καταγραφής  διανομης που διαθέτουμε, μπορουμε να  εχουμε δυισδητικοτητα στα νοικοκυριά της κάθε περιοχής που ενδιαφερονται για το εντυπο σου, σημειώνοντας ετσι  μεγαλο  ποσοστό παραλειψημότητας.

Τι λένε οι πελάτες μας για την υπηρεσία Portaplus Διανομή σε αυτούς που ενδιαφέρονται
biftekakia kai souvlakia logo

Biftekakia & Souvlakia

«Η διανομή με την υπηρεσία PortaPlus μας έφερε 7 νέους πελάτες την ημέρα, κάθε μέρα για διάστημα 15 ημερών και μετά είχαμε 3 νέους πελάτες κάθε μέρα, για άλλες 10 μέρες. Το λογισμικό LeafletDistributionManagementSoftware (LDMS) που έχουν, μας δίνει τη δυνατότητα να βλέπουμε τη διανομή από το κινητό και τον υπολογιστή μας σε πραγματικό χρόνο και επίσης να έχουμε και το ψηφιακό αρχείο της διανομής.»

e – shop. gr

«Η διανομή του καταλόγου μας με την υπηρεσίαPortaPlus μας απέφερε σημαντική παραλειψημότητα, αφού δινόταν απευθείας στην πόρτα του διαμερίσματος, σε εκείνους που το ήθελαν. Αυτό μας έκανε μεγάλη οικονομία, γιατί καλύψαμε όλη την περιοχή, χρησιμοποιώντας λιγότερα φυλλάδια. Το λογισμικό που χρησιμοποιούν μας επιτρέπει να παρακολουθούμε τη διανομή σε πραγματικό χρόνο και μπορούμε να έχουμε πρόσβαση στο ψηφιακό αρχείο της διανομής, που μας παρέχει αναλυτικές πληροφορίες.»

e-shop logo
orchestra logo

ORCHESTRA

«Διανείμαμε τον κατάλογό μας χρησιμοποιώντας την υπηρεσία PortaPlus– Διανομή σε αυτούς που θέλουν και έτσι είχαμε μεγαλύτερη οικονομία στο κόστος εκτύπωσης των καταλόγων, αλλά και της συνολικής διανομής.

Το έργο που είχαν να φέρουν εις πέρας ήταν πολύ μεγάλο και έπρεπε να πραγματοποιηθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα, πράγματα που επετεύχθη με το πολυπληθές και μόνιμο ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας.

Χάρη στο καινοτόμο λογισμικό τους, μπορούσαμε να επιβλέπουμε ηλεκτρονικά την πορεία της διανομής μας και αυτό ήταν μια σιγουριά για εμάς, που κανένας άλλος δεν μπορούσε να μας προσφέρει.»

ΟΡΟΣΗΜΟ

«Η διανομή εντύπων με την υπηρεσία PortaPlus– Διανομή σε αυτούς που θέλουν, μας έφερε νέους πελάτες, οικονομία και εντυπωσιακή παραλειψημότητα στα έντυπά μας. Επίσης, η διανομή που πραγματοποιήθηκε στα σχολεία, ήταν κι αυτή επιτυχής. Είμαστε πάρα πολύ ικανοποιημένοι από τη συνεργασία μας με την εταιρεία, τη συνέπειά τους και την αποτελεσματικότητα με την οποία κάνουν τη δουλειά τους. Είναι πραγματικοί επαγγελματίες, με βαθιά γνώση στο αντικείμενό τους.» 

orosimo logo

Μάθε περισσότερα για τα αποτελέσματα που μπορούμε να φέρουμε στη δική σου επιχείρησή!