Έχετε απορίες; Επικοινωνήστε μαζί μας!
210 97 01 777
info@portaplus.gr

Διανομή Φυλλαδίων: Μπορεί να μου φέρει πελάτες;

Η διανομή φυλλαδίων χρησιμοποιείται εδώ και πολλά χρόνια για την προώθηση πολλών ειδών επιχειρήσεων. Με την ανάπτυξη, όμως, του διαδικτύου και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης πολλές επιχειρήσεις άρχισαν να αμφιβάλλουν για την αποδοτικότητα της διανομής φυλλαδίων.

Είναι γεγονός πως η διανομή φυλλαδίων έχει μικρή διάρκεια ζωής και χρειάζεται επαναλαμβανόμενες ενέργειεςπροκειμένου να δημιουργηθεί άμεση ανταπόκριση του καταναλωτικού κοινού και να φέρει πελάτες στην επιχείρησή σας!

Επίσης, η επαναληψιμότητα της διανομής είναι χρήσιμη καθώς αυξάνει την αποτελεσματικότητά της. Ακόμα και στην περίπτωση που οι παραλήπτες των φυλλαδίων δεν ενεργήσουν άμεσα, το όνομα της επιχείρησής σας αποτυπώνεται στο μυαλό τους για τις μελλοντικές τους αγορές!

Τα στατιστικά στοιχεία από την έρευνα που διεξήχθη από το Direct Marketing Association αποτυπώνουν τις προτιμήσεις των καταναλωτών και την αποδοτικότητα της διανομής φυλλαδίων.

Κρίσιμο σημείο στην επιτυχία της διανομής φυλλαδίων, είναι ο σωστός σχεδιασμός. Το φυλλάδιο σας πρέπει να διανεμηθεί στο κατάλληλο κοινό, με τους κατάλληλους διανομείς, στο σωστό σημείο και την κατάλληλη ώρα. Ακόμα, είναι πολύ χρήσιμο να συμπεριλαμβάνονται στα φυλλάδια που διατίθεται για διανομή κουπόνια και προσφορές, με στόχο την παρακίνηση των καταναλωτών να προσέλθουν στην επιχείρησή σας είτε για να αγοράσουν είτε για ζητήσουν πληροφορίες. Σύμφωνα με την παραπάνω έρευνα, η χρήση κουπονιών και προσφορών είναι ευπρόσδεκτη ακόμα και από τους καταναλωτές που απορρίπτουν τη διανομή φυλλαδίων.

Η υπηρεσία Portaplus, με μεγάλη εμπειρία στο χώρο της διανομής εντύπων, σας προσφέρει ολοκληρωμένη κάλυψηυψηλό ποσοστό παραληψιμότητας των φυλλαδίων σας, αναγνωρισιμότητα και 50% περίπου μείωση του κόστουςαπό κάθε άλλη υπηρεσία για την κάλυψη της περιοχής που σας ενδιαφέρει. Σχεδιάζοντας τη διανομή των εντύπων, με βάση τις ανάγκες της επιχείρησής σας, προσφέρουμε, όπως μπορούν να σας επιβεβαιώσουν και οι πελάτες μας, το μέγιστο αποτέλεσμα με το μικρότερο δυνατό κόστος.

Δείτε πώς άλλες επιχειρήσεις κατάφεραν να φέρουν πελάτες στο κατάστημά τους μέσω της διανομής φυλλαδίων!!