Έχετε απορίες; Επικοινωνήστε μαζί μας!
210 97 01 777
info@portaplus.gr

Διανομή Φυλλαδίων Υποβοηθούμενη από Λογισμικό Τελευταίας Τεχνολογίας

Η υπηρεσία portaplus έχει επενδύσει στην τεχνολογία και έχει δημιουργήσει ένα λογισμικό βασισμένο σε συγκεκριμένα συστήματα, όπως τα συστήματα συλλογής δεδομένων κ.α., με στόχο την επόπτευση της διαδικασίας διανομής από όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη αλλά και τη βελτιστοποίησή της. Με άλλα λόγια, δίνεται η δυνατότητα στον εκάστοτε πελάτη όχι μόνο να παρακολουθεί τη διανομή του αλλά και να τη διαχειρίζεται. Ακόμα, η συγκεκριμένη εφαρμογή υποβοηθά και καθοδηγεί τους διανεμητές ενώ παράλληλα εξασφαλίζει έναν πλήρη έλεγχο της εργασίας τους.

Τι προσφέρει το συγκεκριμένο λογισμικό;

Ίσως να αναρωτιέσαι τι ακριβώς προσφέρει το συγκεκριμένο λογισμικό και πώς μπορεί να σε βοηθήσει… Συνέχισε να διαβάζεις και ανακάλυψε όλα τα στοιχεία εκείνα που κάνουν το λογισμικό της υπηρεσίας portaplus μοναδικό.

1. Δείχνει την ακριβή ώρα έναρξης και λήξης της διανομής. Παλιότερα, ο προϊστάμενος παρακολουθήσε την ακριβή ημερομηνία έναρξης και λήξης της εργασίας του κάθε διανεμητή μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας καθώς ήταν αδύνατο ένας άνθρωπος να βρίσκεται σε πολλαπλά μέρη την ίδια χρονική στιγμή.

2.Δρομολόγηση διανομής. Η συγκεκριμένη εφαρμογή, σε σύνδεση με το Google Maps, δείχνει σε ποιον ακριβώς δρόμο πραγματοποιεί ο κάθε διανομέας το μοίρασμα των φυλλαδίων και τον βοηθάει να μην χάνει ή να μην προσπερνάει δρόμους. Όλοι όσοι σχετίζονται με την εκάστοτε διανομή έχουν πρόσβαση σε αυτά τα στοιχεία γεγονός που επιτρέπει τον καλύτερο έλεγχο της περιοχής κάλυψης.

3.Καταγράφονται οι πολυκατοικίες στις οποίες έχει καταφέρει να διεισδύσεικάθε διανεμητής και πραγματοποιείτε μία σύγκριση σε σχέση με τη διεισδυτικότητα των υπόλοιπων διανεμητών. Ακόμα, η τεχνολογία που έχει χρησιμοποιηθεί είναι σε θέση να αναγνωρίσει αν κάποιος διανεμητής έχει διεισδύσει σε κάποια πολυκατοικία. Πιο συγκεκριμένα, εμφανίζεται μία πράσινη πινέζα κάθε φορά που κάποιος διανεμητής βρίσκεται στο εσωτερικό μίας πολυκατοικίας.

4.Μπορούμε να καταλάβουμε πότε κάνει διαλείμματα ένας διανεμητής και πόσο αυτά διαρκούν.

5.Καταμετρούμε την ταχύτητα με την οποία κινείτε κάθε διανεμητής (χιλιόμετρα ανά ώρα) και πραγματοποιείτε μία σύγκριση της ταχύτητας των διανεμητών. Ταυτόχρονα εμφανίζονται οι 3 πιο γρήγοροι διανεμητές προκειμένου να παρακινήσουμε τους υπόλοιπους να αυξήσουν την ταχύτητάς τους χωρίς όμως να μειώσουν την ποιότητα της εργασίας τους.

Κατέβασε τώρα την εφαρμογή ΔΩΡΕΑΝ

Ποια είναι τα οφέλη που μπορείς να κερδίσεις μέσω της τεχνολογίας αυτής;

Έχοντας πάντα ως κύριο στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη και τη μέγιστη απόδοση της διανομής του, η συγκεκριμένη εφαρμογή μας δίνει τη δυνατότητα, κυρίως μέσω του μηχανισμού σύγκρισης της ταχύτητας και της διεισδυτικότητας των διανεμητών, να σου προσφέρουμε τα εξής:

  • Μείωση του κόστους διανομής
  • Αύξηση της παραλειψημότητας του φυλλαδίου σου και συνεπώς, αύξηση της απόδοσης της διανομής σου
  • Κάλυψη όλων των δρόμων, οι οποίοι μπορεί να μην είχαν καλυφθεί σε παλαιότερη διανομή, αυξάνοντας έτσι την απόδοση της διανομής σου σε νέους αλλά και παλιούς πελάτες.

Ακόμα…

Μπορείς να πλοηγηθείς και να εποπτεύσεις τη διαδικασία της διανομής σου μέσω κινητού ή υπολογιστή. Η εφαρμογή που έχουμε δημιουργήσει για το κινητό σου είναι απλή και γρήγορη. Αναγράφονται ποιοι και πόσοι διανεμητές πραγματοποιούν την ενέργειά σου, σε ποιους δρόμους έχουν κινηθεί αλλά και σε ποιες πολυκατοικίες έχουν εισέλθει. Επίσης, μπορείς να παρακολουθήσει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διανομή σου διαδικτυακά στον υπολογιστή σου. Εκεί θα βρεις την αναλυτική περιγραφή και απόδοση της διανομής σου.

Συνοψίζοντας

Όλα τα παραπάνω δίνουν τη δυνατότητα τόσο στον προϊστάμενο και την υπόλοιπη ομάδα όσο και στον πελάτη να εποπτεύει με ακρίβεια την ποιότητα της ενέργειας η οποία πραγματοποιείται. Έτσι, ως πελάτης δεν ανησυχείς πλέον για τη διανομή σου καθώς σου παρέχουμε ένα πλήρες ιστορικό με ακριβή στοιχεία και σου εξασφαλίζουμε περισσότερο χρόνο προκειμένου να ασχοληθείς με άλλες ενέργειες που χρειάζεται να πραγματοποιήσεις μέσα στην καθημερινότητά σου.

Κατεβάστε δωρεάν το e-Book και δείτε πώς μέσω της διανομής φυλλαδίων καταφέραμε να φέρουμε πελάτες σε νέο κατάστημα!