Έχετε απορίες; Επικοινωνήστε μαζί μας!
210 97 01 777
info@portaplus.gr

Διπλασίασε τις καθημερινές παραγγελίες delivery!

To Enzo Cook Bar στο Περιστέρι κατάφερε μέσω της διανομής φυλλαδίων να διπλασιάσει τις καθημερινές του παραγγελίες delivery!

Πώς;

Αρχικό τους στόχος ήταν να αυξήσουν την πελατεία τους όσον αφορά το delivery. Για να πετύχουν αυτόν τον στόχο δημιούργησαν ένα ελκυστικό φυλλάδιο το οποίο απεικόνιζε τον κατάλογο του καταστήματος, όπως μπορείτε να δείτε και στην παρακάτω εικόνα, και γνωστοποιούσε στους ενδιαφερόμενους καταναλωτές τα στοιχεία επικοινωνίας προκειμένου να ολοκληρώσουν την παραγγελία τους.

Επιλέγοντας την υπηρεσία portaplus για τη διανομή των φυλλαδίων στο Περιστέρι, το Enzo Cook Bar κατάφερε να πλησιάσει τα νοικοκυριά των γύρω περιοχών με μεγάλη οικονομία τόσο στη διανομή όσο και στα φυλλάδια. Πιο συγκεκριμένα, οι διανομείς μας μοίρασαν 15.000 φυλλάδια σε ένα εύρος περιοχών με 35.000 νοικοκυριά διπλασιάζοντας τις καθημερινές παραγγελίες delivery.

Η συγκεκριμένη επιχείρηση πραγματοποιεί τις περισσότερες παραγγελίες της το πρωί καθώς εκείνη την ώρα ο κόσμος είναι στο γραφείο του έχει ένα ανάγκη από καφέ και φαγητό. Με την ολοκλήρωση της διανομής φυλλαδίων στο Περιστέρι, το Enzo Cook Bar παρατήρησε μία αύξηση στις πρωινές αλλά και απογευματινές παραγγελίες delivery.

Κατά την άποψη του πελάτη, η ενέργεια διανομής φυλλαδίων θα πρέπει να επαναλαμβάνεται 3-4 φορές το χρόνο προκειμένου να έχει ένα ισχυρό αποτέλεσμα και να υπενθυμίζει συνεχώς στους καταναλωτές της περιοχής ότι το Enzo Cook Bar είναι εκεί και τους περιμένει.

Οι επαναλήψεις της ενέργειας διανομής φυλλαδίων έχουν ως στόχο την υπενθύμιση της ύπαρξης του καταστήματος αλλά και την αποτύπωσή του στο μυαλό των καταναλωτών. Ακόμα, από την εμπειρία που έχει ο συγκεκριμένος πελάτης, σχολίασε ότι είναι δύσκολο να αποκτήσεις 50 σταθερούς πελάτες. Ωστόσο, μόλις γίνει αυτό είναι πιο εύκολο να αποκτήσεις νέους καθώς ο ευχαριστημένος πελάτης θα συστήσει το κατάστημα στους φίλους τους. Είναι αποδεδειγμένο πώς 1 ευχαριστημένος πελάτης θα μιλήσει σε 3 φίλους ή γνωστούς για την εμπειρία του και θα συστήσει το συγκεκριμένο κατάστημα σε αυτούς.

Συνοψίζοντας, ο σωστός σχεδιασμός του φυλλαδίου σου κατέχει σημαντικό ρόλο στην απόδοση της διανομής. Ένα μεγάλο και αναλυτικό φυλλάδιο θα προσελκύσει περισσότερους πελάτες απ’ ότι ένα μικρό. Ακόμα, οι επαναλήψεις της ενέργειας της διανομής φυλλαδίων θα σου εξασφαλίσει μία αυξανόμενη απόδοση και συνεπώς, νέοι πελάτες θα έρχονται στο κατάστημά σου!

Κατεβάστε δωρεάν το e-Book και δείτε πώς μέσω της διανομής φυλλαδίων καταφέραμε να φέρουμε πελάτες σε νέο κατάστημα!