Έχετε απορίες; Επικοινωνήστε μαζί μας!
210 97 01 777
info@portaplus.gr

Ευρυπίδης Grill: Αύξησε τις καθημερινές του παραγγελίες delivery μέσω της διανομής φυλλαδίων!

Ένα από τα παλαιότερα εστιατόρια – ψητοπωλεία της Νέας Ιωνίας είναι το Ευριπίδης Grill. Το συγκεκριμένο κατάστημα αποτελεί πλέον μία από τις κορυφαίες εταιρείες στον κλάδο του. Έχει συνολικά 3 καταστήματα, ένα στη Νέα Φιλαδέλφεια, ένα στο Φιλοθέη και ένα στη Νέα Ιωνία. Κάθε κατάστημα λαμβάνει καθημερινά ένα μεγάλο αριθμό παραγγελιών delivery με μεγάλη εμπειρία στο συγκεκριμένο κομμάτι.

Το κατάστημα Ευρυπίδης Grill συνεργάζεται με την portaplus εδώ και 20 χρόνια αλλά αποφάσισε να δοκιμάσει και άλλες εταιρείες μαζικών αποστολών προκειμένου να έχει ένα μέτρο σύγκρισης.

Σ’ αυτό το πλαίσιο, πραγματοποίησε τη διανομή των φυλλαδίων του με μία άλλη, γνωστή εταιρεία διανομής εντύπων με περίπου 5 χρόνια δραστηρίοτητας στην ελληνική αγορά, αξιοποιώντας την υπηρεσία διανομής φυλλαδίων στο γραμματοκιβώτιο. Μέσω της συγκεκριμένης υπηρεσίας οι διανομείς αφήνουν στο γραμματοκιβώτιο τόσα φυλλάδια όσα είναι και τα κουδούνια της κάθε πολυκατοικίας.

Το Μάιο – Ιούνιο, το Ευρυπίδης Grill πραγματοποίησε τη διανομή των φυλλαδίων του αξιοποιώντας την υπηρεσία portaplus, η οποία προσφέρει οικονομική και αποτελεσματική διανομή το εκάστοτε φυλλαδίου εξασφαλίζοντας 50% μείωση του κόστους διανομής και εκτύπωσης του εντύπου αλλά και 90% παραλειψημότητα του φυλλαδίου.

Με τη συγκεκριμένη υπηρεσία καλύψθηκε η περιοχή των Αγιών Αναργύρων η οποία αποτελείτε από 15.000 νοικοκυριά με μόλις 7.000 φυλλάδια. Παραδίδοντας τα φυλλάδια του Ευρυπίδης Grill σε νοικοκυριά με υψηλή παραλειψημότητα και αγοραστική δύναμη αυξήθηκαν κατά περίπου 20% οι καθημερινές παραγγελίες για διανομή (delivery). Ακόμα, πραγματοποιήθηκε διανομή και για το κατάστημα της Νέας Φιλαδέλφειας. Η συγκεκριμένη περιοχή αποτελείτε από 15.000 νοικοκυριά και μέσω της υπηρεσίας portaplus χρειάστηκαν μόλις 8.000 φυλλάδια για να γνωρίσει το καταναλωτικό κοινό της περιοχής το Ευρυπίδης Grill. Μόλις ολοκληρώθηκε η διανομή των φυλλαδίων στη Νέα Φιλαδέλφεια αυξήθηκαν κατά περίπου 20% οι καθημερινές παραγγελίες για διανομή (delivery).

Σύμφωνα με τον κύριο Κώστα από το Ευρυπίδης Grill, «οι νέες εταιρίες διανομών μοιράζουν πολλά φυλλάδια καθώς βγάζουν χρήματα από αυτά. Εγώ θέλω να μοιράσω λίγα έντυπα, τα οποία θα πηγαίνουν σε κάθε διαμέρισματα και θα τα λαμβάνει ο καταναλωτής. Δε θέλω μια φθηνή υπηρεσία διανομής καθώς έχω ήδη δαπανήσει αρκετά χρήματα στην εκτύπωση του φυλλαδίου μου. Θέλω μία υπηρεσία η οποία θα μοιράσει όσα φυλλάδια χρειάζονται, τα οποία όμως θα τα λάβει σίγουρα ο καταναλωτής».

Συνεπώς, η οικονομία του εντύπου αλλά και η μεγάλη παραλειψημότητα αυτού παρουσιάζουν το καλύτερο Return on Investment (ROI), δηλαδή εξασφαλίζουν ότι τα χρήματα που θα δαπανηθούν σε μία ενέργεια θα επανέλθουν στην επιχείρηση.

Αυτή είναι η διαφορά της portaplus σε σχέση με άλλες εταιρείες διανομής φυλλαδίων. Εν κατακλείδι, η υπηρεσία portaplus έχει ως στόχο την υψηλή παραλειψημότητα, έως 90%, του εκάστοτε φυλλαδίου καθώς και οικονομία στο κόστος διανομής και εκτύπωσης του φυλλαδίου. Σκοπός μας στην portaplus είναι να πιάνει τόπο κάθε επένδυση που κάνει ο πελάτης μας.

Κατέβασε ΔΩΡΕΑΝ το e-Book και ανακάλυψε πώς μέσω της διανομής φυλλαδίων αυξήσαμε τις παραγγελίες delivery σε επιχειρήσεις καφέ!