Έχετε απορίες; Επικοινωνήστε μαζί μας!
210 97 01 777
info@portaplus.gr

Γιατί Η Κλασσική Διανομή Σου Κάνει Ζημιά & Δεν Φέρνει Αποτελέσματα

Ψηφιακή διανομή φυλλαδίων σε αυτούς που ενδιαφέρονται.
Καλωσήρθες στο νέο κόσμο διανομής φυλλαδίων.

Το πρόβλημα με την κλασσική διανομή φυλλαδίων

Ας είμαστε ειλικρινείς. Οι σημερινοί καταναλωτές δεν θέλουν να βομβαρδίζονται με διαφημιστικά φυλλάδια που προσπαθούν να τους πουλήσουν προϊόντα, ούτε θέλουν να βλέπουν την είσοδο της πολυκατοικίας τους γεμάτη πεταμένα και σκόρπια διαφημιστικά έντυπα.

Υπάρχουν εκατοντάδες σχόλια καταναλωτών στη σελίδα μας στο Facebook, που επιβεβαιώνουν πως ο παραπάνω τρόπος διανομής όχι μόνο είναι ξεπερασμένος, αλλά τους δημιουργεί και αρνητικά συναισθήματα.

Οι καταναλωτές σήμερα

Από αυτό προκύπτει ότι οι καταναλωτές δεν επιθυμούν την κλασσική μέθοδο διανομής φυλλαδίων. Όχι μόνο αυτό, αλλά η συγκεκριμένη μέθοδος ούτε απόδοση έχει, ούτε φέρνει νέους πελάτες και το χειρότερο είναι ότι καταλήγει να στιγματίζει το όνομα και την εικόνα της ίδια της επιχείρησης, αφού τελικά δημιουργούνται αρνητικά συναισθήματα για το brand.

Έρευνες που έχουμε κάνει έχουν δείξει πως η παραλειψιμότητα της κλασσικής μεθόδου διανομής είναι εξαιρετικά χαμηλή και πιο συγκεκριμένα, κυμαίνεται στο 20%. Δηλαδή αν υποθέσουμε ότι μοιράζεις 10.000 φυλλάδια, μόλις τα 2.000 είναι αυτά που βλέπουν οι καταναλωτές και τα υπόλοιπα καταλήγουν στα σκουπίδια.

Ποιος είναι ο σωστός τρόπος για να φέρεις αποτελέσματα;

O σωστός τρόπος για να φέρεις αποτέλεσμα και αυτός που ακολουθεί πιστά η Porta Plus εδώ και 10 χρόνια, είναι η Ψηφιακή Διανομή Φυλλαδίων Σε Αυτούς Που Ενδιαφέρονται. Μέσα από αυτή την υπηρεσία, η διανομή σου πραγματοποιείται στοχευμένα και τα φυλλάδιά σου φτάνουν στα χέρια εκείνων που πραγματικά ενδιαφέρονται και θέλουν τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σου.

Επιπλέον, χάρη στην εξελιγμένη τεχνολογία που χρησιμοποιούμε, έχουμε τη δυνατότητα να καλύψουμε όλη την περιοχή, χωρίς να αφήνουμε ανεκμετάλλευτο κανένα δρόμο και κανένα στενό, προσελκύοντας έτσι περισσότερους δυνητικούς πελάτες και μεγιστοποιώντας την απόδοση της διανομής.

Για παράδειγμα, η περιοχή του Παλαιού Φαλήρου, που έχει 35.000 νοικοκυριά μπορεί να καλυφθεί με 17.000 φυλλάδια και κόστος περίπου 600€. Αξίζει επίσης να αναφερθεί πως η παραλειψιμότητα της υπηρεσίας μας είναι 90%, που σημαίνει ότι 9 στους 10 θα παραλάβουν το φυλλάδιό σου.

Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα της τεράστιας απόδοσης που έχει η διανομή μας, είναι αυτό της γνωστής αλυσίδας Mπιφτεκάκια & Σουβλάκια. Με το πέρας της διανομής, και για περίπου 20 ημέρες, κάθε κατάστημα απέκτησε 7 νέους πελάτες την ημέρα. Μέχρι και 1 μήνα μετά την ολοκλήρωση της διανομής, κάθε κατάστημα συνέχιζε να αποκτά σταθερά 3 νέους πελάτες την ημέρα.

Γιατί χρειάζεσαι την ψηφιακή διανομή φυλλαδίων σε αυτούς που ενδιαφέρονται;

Μέσω της ψηφιακής διανομής φυλλαδίων σε αυτούς που ενδιαφέρονται, κάθε υποψήφιος πελάτης της επιχείρησής σου, μπορεί να διαβάσει το φυλλάδιο με την ησυχία του και να δώσει μεγαλύτερη προσοχή στις προτάσεις σου.

Έτσι μπορείς να είσαι σίγουρος ότι το έντυπό σου διαβάζεται από αυτούς που πραγματικά ενδιαφέρονται και παράλληλα, διασφαλίζεται η φήμη της επιχείρησής σου, χωρίς να δημιουργούνται αρνητικά συναισθήματα, λόγω των ακαθαρσιών. Σε περίπτωση που οι καταναλωτές δεν ενδιαφέρονται, οι διανεμητές μας αφήνουν μόνο 2 φυλλάδια στην είσοδο της πολυκατοικίας και συνεχίζουν τη διανομή τους.

Χάρη στην ψηφιακή διανομή φυλλαδίων, καλύπτεις ολόκληρη την περιοχή που σε ενδιαφέρει, και μπορείς ακόμα να γνωρίζεις συγκεκριμένα, ποια ήταν τα κτήρια που ενδιαφέρθηκαν για τα προϊόντα σου.

Με αυτό τον τρόπο στοχεύεις τους καταναλωτές που πραγματικά ενδιαφέρονται για τα προϊόντα σου, καλύπτεις όλη την περιοχή που θέλεις, κερδίζεις τεράστιο ποσοστό παραλειψιμότητα και δεν χάνεις ευκαιρίες αγορών.

Μάθε περισσότερα για τα αποτελέσματα που μπορούμε να φέρουμε στη δική σου επιχείρηση!