Έχετε απορίες; Επικοινωνήστε μαζί μας!
210 97 01 777
info@portaplus.gr

Γνωρίστε μερικά φυλλάδια με μεγάλη απόδοση!

Η διανομή φυλλαδίων δεν είναι μια ενέργεια που σίγουρα θα φέρει πελάτες στην επιχείρησή σας. Αρχικά, οι επιχειρήσεις πρέπει να κατανοήσουν τους πελάτες τους, τις ανάγκες τους αλλά και να ανακαλύψουν τα στοιχεία που τους καθιστούν μοναδικούς. Οι πελάτες κάθε επιχείρησης πρέπει να κατηγοριοποιούνται σύμφωνα με τις ανάγκες τους και τις αγοραστικές τους συνήθειες καθώς, κάθε κατηγορία πελατών χρειάζεται διαφορετικό προϊόν ή υπηρεσία αλλά και διαφορετική προσφορά, η οποία θα τους φανεί ελκυστική και ενδιαφέρουσα ώστε να θέλουν να επικοινωνήσουν ή να προσέλθουν στην επιχείρησή σας.

Γνωρίστε κάποιους πελάτες μας οι οποίοι αξιοποίησαν τη διανομή φυλλαδίων της υπηρεσίας portaplus και απέκτησαν καινούργιους πελάτες

Certo Cafe

Τα φυλλάδια του Certo καφέ διανεμήθηκαν στην ευρύτερη περιοχή του Γέρακα. Η διανομή έφερε ένα καταπληκτικό αποτέλεσμα. Σύμφωνα με τον πελάτη, τηλεφώνησαν στο καφέ γύρω στους 200 νέους πελάτες τις 2 εβδομάδες της διανομής, οι οποίοι παράγγελναν κατά μέσο όρο 3 φορές την εβδομάδα αξιοποιώντας την υπηρεσία delivery. Ο καφές είναι ένας κλάδος ο οποίος αφορά άμεσα αρκετό κόσμο, καθώς πολλοί είναι εκείνοι που επιθυμούν να απολαμβάνουν έναν καλής ποιότητας κρύο καφέ στο περιβάλλον του σπιτιού τους.

Granos Cafe

Η καφετέρια Granos βρίσκεται στο Μενίδι, μια δύσβατη περιοχή με αρκετούς αθίγγανους. Ωστόσο, η περιοχή διαθέτει και πολύ όμορφα σπίτια στα οποία η υπηρεσία portaplus κατάφερε να διεισδύσει και να τοποθετήσει τα φυλλάδια της καφετέριας Granos στην είσοδο κάθε νοικοκυριού.

Time Walk

Η εταιρεία Διάδρασις δημιούργησε μια το Time Walk, μια εφαρμογή για κινητά με στόχο την τρισδιάστατη (3D) περιήγηση σε αρχαία μνημεία και μουσεία, όπως η Ακρόπολη. Στόχος της διανομής ήταν να λάβουν το φυλλάδιο τουρίστες που έχουν προσέλθει στη χώρα μας και να κατεβάσουν την εφαρμογή. Οι διανεμητές μας ενημέρωσαν 15.000 τουρίστες εκ των οποίων 4.000 πήραν το έντυπο και υπολογίστηκαν περίπου 100 νέα κατεβάσματα της εφαρμογής.

Φροντιστήριο Πουκαμισάς

Το Φροντιστήριο Πουκαμισάς στο Μαρκόπουλο ανέθεσε την ενέργεια της διανομής των φυλλαδίων του στην υπηρεσία portaplus. Η συγκεκριμένη ενέργεια κάλυψε τις περιοχές του Μαρκόπουλου, Πόρτο Ράφτη, Καλύβια και Κορωπί. Στόχος του πελάτη ήταν να μπει στο μυαλό των δυνητικών πελατών προκειμένου οι γονείς να πραγματοποιήσουν την εγγραφή των παιδιών τους στα τμήματα των ξένων γλωσσών από το Σεπτέμβρη. Η ιδιοκτήτρια είπε πως είδε το φυλλάδιο της παντού, στο σπίτι της, σε διπλανά σπίτια, στ’ αυτοκίνητα. Η παρουσία του φυλλαδίου που δημιούργησε το φροντιστήριο Πουκαμισάς στο Μαρκόπουλο ήταν έντονη σε όλες τις περιοχές κάλυψης.

Όπως μπορείτε να δείτε και από τα παραπάνω οι συγκεκριμένες επιχειρήσεις δημιούργησαν ένα ελκυστικό φυλλάδιο με ένα πολύ δυνατό μήνυμα προς τους δυνητικούς τους καταναλωτές σύμφωνα με τις ανάγκες τους. Η διανομή φυλλαδίων αποτελεί το μέσο το οποίο μεταφέρει το μήνυμά σας στους δυνητικούς πελάτες της περιοχής σας. Το περιεχόμενο του μηνύματός σας αλλά και η αναζήτησή σας σχετικά με τις ανάγκες των δυνητικών πελατών και την μοναδικότητα της επιχείρησης είναι τα βασικά στοιχεία που θα φέρουν νέους πελάτες στην επιχείρησή σας και θα αυξήσουν τις πωλήσεις σας!

Κατεβάστε ΔΩΡΕΑΝ το e-Book σχετικά με τον τρόπο οργάνωσης μιας διανομής φυλλαδίων!