Έχετε απορίες; Επικοινωνήστε μαζί μας!
210 97 01 777
info@portaplus.gr

Γρηγόρης Σιβιτανίδου: Πώς πήγα από τις 95 στις 130 παραγγελίες την ημέρα!

Το κατάστημα Γρηγόρης  Σιβιτανίδου,  στην Καλλιθέα,επέλεξε για πρώτη φορά την υπηρεσία portaplus για να οργανώσει και να εκτελέσει τη διανομή των φυλλαδίων του! Το συγκεκριμένο κατάστημα, έχει επενδύσει πολλές φορές στη διανομή φυλλαδίων χωρίς όμως να δει χειροπιαστά αποτελέσματα. Από το 2011 επένδυε 20.000 φυλλάδια το μήνα  στη διανομή φυλλαδίων αλλά δεν υπήρξε αύξηση των παραγγελιών delivery.

Η ανάγκη και ο στόχος του πελάτη ως προς την ενέργεια της διανομής ήταν η αύξηση σε καθημερινή βάση των παραγγελιών για delivery!

Σχεδιασμός ενέργειας

Για να επιτευχθεί αυτός ο στόχος, η υπηρεσία portaplus οργάνωσε τη διανομή των φυλλαδίων καλύπτοντας την περιοχή γύρω από το κατάστημα! Η συγκεκριμένη περιοχή αποτελείται από περίπου 30.000 νοικοκυριά. Η υπηρεσία portaplus γνωρίζοντας τις πολυκατοικίες με υψηλή διεισδυτικότητα και παραλειψημότητα χρειάστηκε 7.000 φυλλάδια για την υλοποίηση της διανομής φυλλαδίων του Γρηγόρη Καλλιθέας.

Η ιδιοκτήτρια του καταστήματος μας είχε ήδη ενημερώσει ότι το delivery στους καφέδες ξεκινάει γύρω στις 9 η ώρα το πρωί, ενώ μεταξύ 9:00 και 10:00 μπορεί να παραδώσει μέχρι και 60 παραγγελίες.

Συνεπώς, η διανομή πραγματοποιήθηκε τις πρωινές ώρες, τις ώρες δηλαδή που ο κόσμος πηγαίνει προς τη δουλειά του και συνεπώς, θα χρειαστεί ένα ωραίο και καλό καφέ για να ξεκινήσει δυναμικά την ημέρα του!

Τέλος, σημαντικό ρόλο στην απόδοση της συγκεκριμένης διανομής κατείχε το μεγάλο και απλό φυλλάδιο που σχεδιάστηκε από το κατάστημα. Το φυλλάδιο περιλαμβάνει μία φωτογραφία των προϊόντων που προσφέρει ο Γρηγόρης και παρέχει στον καταναλωτή τα στοιχεία επικοινωνίας του καταστήματος προκειμένου να πραγματοποιήσει την παραγγελία του!

Αποτελέσματα

Η απόδοση της διανομής των φυλλαδίων του Γρηγόρη Καλλιθέας ήταν εντυπωσιακή!

Πριν τη διανομή των φυλλαδίων:

  • το κατάστημα είχε κατά μέσο όρο 95 παραγγελίες delivery την ημέρα. Οι παραγγελίες ανά ημέρα κυμαίνονταν μεταξύ 67 και 99!

Με την ολοκλήρωση της διανομής:

  • οι παραγγελίες αυξήθηκαν και το κατάστημα κατά μέσο όρο λαμβάνει πλέον 130 παραγγελίες delivery την ημέρα,

Τέλος, από τη στιγμή που πραγματοποιήθηκε και ολοκληρώθηκε η διανομή δεν έχει υπάρξει μια ημέρα που να πέσει κάτω από τις 100 παραγγελίες

Κατεβάστε ΔΩΡΕΑΝ το e-Book και δείτε πώς έχουμε αυξήσει το delivery του καφέ και σε άλλες περιοχές!