Έχετε απορίες; Επικοινωνήστε μαζί μας!
210 97 01 777
info@portaplus.gr
Ritrovo Αργυρούπολη caffe-pizza

Η Αργυρούπολη δεν θέλει καφέ αλλά πίτσα!

Το Ritrovo  στην Αργυρούπολη, είναι ένα κατάστημα που είναι γνωστό ότι προσφέρει καλής ποιότητας πίτσα αλλά και καφέ. Έτσι τον Οκτώβριο αποφάσισε να κάνει γνωστή την παρουσία του στις περιοχές της Αργυρούπολης και του Ελληνικού φτιάχνοντας και διανέμοντας ένα πάρα πολύ όμορφο φυλλάδιο.

Στόχος του Ritrovo ήταν να φέρει πελάτες στο κατάστημά του στοχεύοντας στους εργαζομένους αλλά και στους ανθρώπους που διαμένουν στη γύρω περιοχή, που θέλουν είτε καφέ είτε πίτσα.

Πιο συγκεκριμένα, η ευρύτερη περιοχή της Αργυρούπολης αποτελείται  από 25.000 νοικοκυριά. Έτσι, για να καλυφθεί ολόκληρη αυτή η περιοχή και να γνωρίσουν οι δυνητικοί καταναλωτές το Ritrovo μέσω της υπηρεσίας portaplus χρειάστηκαν μόνο 12.000 φυλλάδια.

Τα έντυπα διανεμήθηκαν σε σπίτια και επιχειρήσεις παίρνοντας άδεια εισόδου για να εισέλθουν στους προαναφερθέντες χώρους. Έτσι τα έντυπα έφτασαν στα χέρια των δυνητικών καταναλωτών που πραγματικά είχαν ανάγκη τα προϊόντα του Ritrovo.

Το αποτέλεσμα για τις επόμενες 20 ημέρες ήταν ότι το Ritrovo κατάφερε να προσελκύσει τουλάχιστον 2 με 3 νέους πελάτες ανά ημέρα και τα αποτελέσματα της διανομής εξακολουθούν να είναι εμφανή ακόμα και σήμερα. Αυτό που παρατηρήθηκε ήταν πως οι νεοαποκτηθέντες πελάτες έδειξαν ενδιαφέρον ως προς το προϊόν της πίτσας και όχι του καφέ. Αυτό μας οδηγεί στο συμπέρασμα ότι η περιοχή της Αργυρούπολης και του Ελληνικού δεν θέλουν καφέ αλλά πίτσα.

Αυτό ίσως να οφείλεται στο ότι ο ανταγωνισμός στην πώληση καφέ για την περιοχή της Αργυρούπολης είναι μεγάλος με περισσότερες από 40 επιχειρήσεις να δραστηριοποιούνται στον χώρο.

Ritrovo Αργυρούπολη

Τέλος, ο πελάτης ανέφερε στο Σύμβουλο Διανομής μας ότι μέσω της εφαρμογής μπορούσε να δει σε πραγματικό χρόνο τα σημεία στα οποία γινόταν η διανομή του. Μέσω της εφαρμογής portaplus και του σύγχρονου λογισμικού που διαθέτει είναι εφικτή η παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο τόσο της εξέλιξης της διανομής όσο και της εξέλιξης της απόδοσης των διανεμητών μέσω επιβραβεύσεων και μιας διαδικασίας gamification. Τα παραπάνω κατέχουν σημαντικό ρόλο στη δημιουργία των εξαιρετικών αποτελεσμάτων της απόδοσης της διανομής για το κατάστημα Ritrovo.

Κατέβασε ΔΩΡΕΑΝ το e-Book και μάθε πώς αυξήσαμε το delivery στο κατάστημα του Coffee Lab στους Αμπελοκήπους!