Έχετε απορίες; Επικοινωνήστε μαζί μας!
210 97 01 777
info@portaplus.gr

Leaflet Distribution Management Software – Η Επανάσταση Στην
Ψηφιακή Διανομή Φυλλαδίων

Xάρη στο καινοτόμο λογισμικό portaplus Leaflet Distribution Management Software (LDMS) μπορείς να παρακολουθείς τη διανομή των φυλλαδίων σου σε πραγματικό χρόνο, όπου κι αν βρίσκεσαι, από το κινητό, ή τον υπολογιστή σου.

Τι  είναι το λογισμικό Leaflet Distribution Management Software;

Το λογισμικό Leaflet Distribution Management Software βασίζεται σε εξελιγμένα τεχνολογικά συστήματα, με σκοπό την επόπτευση, τη διαχείριση, αλλά και τη βελτιστοποίηση της διανομής.

Με απλά λόγια, αυτό το λογισμικό σου επιτρέπει όχι μόνο να παρακολουθείς τη διανομή σου, ενώ συμβαίνει σε πραγματικό χρόνο, αλλά επιπλέον να τη διαχειρίζεται. Τέλος, καθοδηγεί, βοηθά, ελέγχει και βελτιώνει και τους ίδιους τους διανεμητές, ενώ παράλληλα προσφέρει απόλυτο έλεγχο της εργασίας τους.

Tι σου προσφέρει η ψηφιακή διανομή φυλλαδίων;
  • Παρακολούθηση της ακριβής ώρας έναρξης και λήξης της διανομής

Αυτό που παλιότερα γινόταν από κάποιον προϊστάμενο μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας, καθώς ήταν αδύνατο να έχει τον έλεγχο όλων των εργαζομένων, τώρα γίνεται πιο αποδοτικά, εύκολα και με απόλυτη ακρίβεια, χάρη στο λογισμικό Leaflet Distribution Management Software.

  • Δρομολόγηση διανομής

Το συγκεκριμένο λογισμικό, συνδέεται με την εφαρμογή GoogleMaps και έτσι φαίνεται ακριβώς σε ποιον δρόμο βρίσκεται ο κάθε διανεμητής, ενώ παράλληλα τον βοηθάει ώστε να μην χάνει τον δρόμο του ή να μην προσπερνάει δρόμους που πρέπει να καλύψει.

  • Αυτόματη καταγραφή δρόμων και πολυκατοικιών

Με τη βοήθεια του λογισμικού, γίνεται αυτόματη καταγραφή των δρόμων που έχει καλύψει,   χωρίς καμία δυνατότητα να παραπλανήσει το σύστημα, μιας και συνδέεται αυτόματα κάθε 30 δευτερόλεπτα με Google Maps.

Επιπλέον, μέσω του λογισμικού μπορούμε να διαπιστώσουμε αν κάποιος διανεμητής έχει εισέλθει σε μια συγκεκριμένη πολυκατοικία, αφού αν το έχει κάνει, τότε εμφανίζεται ένα πράσινο pin με την τοποθεσία του.

Πραγματοποιείται μια σύγκριση απόδοσης, σε σχέση με τη δική του και των υπολοίπων διανεμητών δίνοντας του κίνητρα βελτίωσης.

  • Έλεγχος αποδοτικότητας των διανεμητών

Πλέον έχουμε τη δυνατότητα να ελέγχουμε τη συχνότητα, αλλά και τη διάρκεια των διαλειμμάτων που κάνει ο κάθε διανεμητής. Είμαστε ακόμα σε θέση να υπολογίσουμε την ακριβή ταχύτητα με την οποία πραγματοποιεί την διανομή, σε σχέση με την ταχύτητα των άλλων διανεμητών.

Τέλος, κάθε μια ώρα ο διανεμητής αξιολογείται και στο τέλος της ημέρας έχει την τελική αξιολόγηση, θέλοντας έτσι να του δώσουμε κίνητρα να βελτιώνεται συνεχώς.

Ποια είναι τα οφέλη του για την επιχείρησή σου;
  1. Μείωση του κόστους διανομής, μέσω του λιγότερου αριθμού εντύπων που χρειάζονται ώστε να καλυφθεί η περιοχή
  2. Αύξηση της παραλειψημότητας του φυλλαδίου κατά 90% και συνεπώς, αύξηση της απόδοσης της διανομής

Και το καλύτερο το αφήσαμε για το τέλος. Με την ψηφιακή διανομή, μπορείς να παρακολουθείς την πορεία της διανομής σου σε πραγματικό χρόνο στο κινητό ή στον υπολογιστή σου.

Η  εφαρμογή  PortaPlusApp που έχουμε δημιουργήσει για το κινητό, είναι απλή και γρήγορη. Εκεί μπορείς να δεις ποιοι και πόσοι διανεμητές πραγματοποιούν τη διανομή σου, σε ποιους δρόμους κινούνται, αλλά και σε ποιες πολυκατοικίες μπαίνουν και ποια περιοχή έχουν καλύψει.

Μάθε περισσότερα για τα αποτελέσματα που μπορούμε να φέρουμε στην επιχείρηση σου!