Έχετε απορίες; Επικοινωνήστε μαζί μας!
210 97 01 777
info@portaplus.gr

Οι καταναλωτές της Καλλιθέας θέλουν καφέ!

Το Coffee Lab στην Καλλιθέα, αποτελεί κατάστημα franchise της επώνυμης αλυσίδας καφέ Coffee Lab. Η συγκεκριμένη αλυσίδα διαθέτει ένα ισχυρό brand και είναι κατά κύριο λόγο γνωστή για την ποιότητα των προϊόντων που προσφέρει στους πελάτες της.

Στόχος του Coffee Lab της Καλλιθέας ήταν να φέρει πελάτες στο κατάστημά του στοχεύοντας στους εργαζομένους αλλά και στους ανθρώπους που διαμένουν στη γύρω περιοχή.

Πιο συγκεκριμένα, η ευρύτερη περιοχή της Καλλιθέας αποτελείτε από 20.000 νοικοκυριά και επιχειρήσεις. Έτσι, για να καλυφθεί ολόκληρη αυτή η περιοχή και να γνωρίσουν οι δυνητικοί καταναλωτές το Coffee Lab χρειάστηκαν μέσω τις υπηρεσίας portaplus 10.000 φυλλάδια.

Σε διάστημα 20 ημερών από τις ημέρες τις διανομής, 70-80 νέοι πελάτες επισκέφτηκαν το Coffee Lab της Καλλιθέας για να αγοράσουν τον καφέ τους. Αυτά τα θετικά αποτελέσματα, είναι ακόμα εμφανή καθώς η θετική απόδοση της διανομής συνεχίζει να προσελκύει 1-2 νέους πελάτες την ημέρα.

Από τα παραπάνω, είναι εύκολα αντιληπτό ότι οι καταναλωτές της Καλλιθέας αναζητούν ποιοτικό καφέ.

Τέλος, ο πελάτης ανέφερε στο Σύμβουλο Διανομής μας ότι μέσω της εφαρμογής μπορούσε να δει σε πραγματικό χρόνο τα σημεία στα οποία γινόταν η διανομή του. Μέσω της εφαρμογής portaplus και του σύγχρονου λογισμικού που διαθέτει είνα εφικτή η παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο τόσο της εξέλιξης της διανομής όσο και της εξέλιξης της απόδοσης των διανεμητών μέσω επιβραβεύσεων και μίας διαδικασίας gamification. Τα παραπάνω κατέχουν σημαντικό ρόλο στη δημιουργία των εξαιρετικών αποτελεσμάτων της απόδοσης της διανομής για το Coffee Lab Καλλιθέας.

Κατέβασε ΔΩΡΕΑΝ το e-Book και μάθε πώς αυξήσαμε το delivery στο κατάστημα του Coffee Lab στους Αμπελοκήπους!