Έχετε απορίες; Επικοινωνήστε μαζί μας!
210 97 01 777
info@portaplus.gr

Οι καταναλωτές στο κέντρο θέλουν σαλάτα!

Το Fresh Choice είναι ένα νέο καταστημα στο κέντρο της Αθήνας το οποίο προσφέρει στο καταναλωτικό του κοινό σαλάτες αρίστης ποιότητας. Κύριος στόχος τους Fresh Choice είναι η παροχή ποιοτικής σαλάτας για το μεσημεριανό γεύμα των ανθρώπων της περιοχής. Για αυτό το λόγο, η συγκεκριμένη επιχείρηση έχει δημιουργήσει έναν κατάλογο με μία μεγάλη γκάμα σαλατών και άλλων ποιοτικών γευμάτων.

Στόχος του Fresh Choice ήταν να φέρει στο κατάστημα τους καταναλωτές που ζουν αλλά και εργάζονται στο κέντρο της Αθήνας αλλά και στις γύρω περιοχές όπου εκτείνονται στην οδό Αλεξάνδρας και Βασιλίσσης Σοφίας. Η συγκεκριμένη περιοχή απαρτίζεται από περισσότερα από 50.000 νοικοκυριά και επιχειρήσεις. Μέσω της υπηρεσία portaplus, η οποία παρέχει οικονομία τόσο στη διανομή όσο και στην εκτύπωση του φυλλαδίου, χρειάστηκαν μόλις 20.000 φυλλαδία για να καλυφθεί η συγκεκριμένη περιοχή και να γνωστοποιηθεί στο ενδιαφερόμενο κοινό το κατάστημα του Fresh Choice.

Το φυλλάδιο

Το φυλλάδιο που δημιούργησε το Fresh Choice είναι όμορφο με ωραίες φωτογραφίες. Πιο συγκεκριμένα, στο εξώφυλλο έχουν δημιουργηθεί όμορφα μηνύματα, όπως «Have a nice day», «Never stop dreaming» κ.α., τα οποία προσδίσουν ένα ιδιαίτερο και θετικό χαρακτήρα στο φυλλάδιο. Ακόμα, στο εσωτερικό του φυλλαδίου, ο καταναλωτής μπορεί να βρει τον κατάλογο του καταστήματος με όλα τα προσφερόμενα προϊόντα και τις τιμές τους.

Η ενέργεια της διανομής

Η οργάνωση της συγκεκριμένης διανομής ήταν πολυεπίπεδη καθώς αξιοποιήθηκαν οι εξής υπηρεσίες:

  • υπηρεσία portaplus,
  • διανομή φυλλαδίων σε εργαζομένους επιχειρήσεων και,
  • διανομή φυλλαδίων σε επιχειρήσεις

Πιο αναλυτικά, η υπηρεσία portaplus είναι η πιο δημοφιλής υπηρεσία καθώς προσφέρει οικονομική και αποτελεσματική διανομή του εκάστοτε φυλλαδίου, με 50% μείωση του κόστους διανομής και 90% παραλειψημότητα του φυλλαδίου. Με τη συγκεκριμένη υπηρεσία, καλύφθηκε ολόκληρη η επιλεγμένη περιοχή, παραδίδοντας τα φυλλάδια σε νοικοκυριά με υψηλή αγοραστική δύναμη και παραλειψημότητα.

Η παραπάνω ενέργεια λειτούργησε συνδυαστικά με την υπηρεσία διανομής φυλλαδίων σε εργαζομένους επιχειρήσεων, όπου το φυλλάδιο του Fresh Choice διανεμήθηκε σε εργαζομένους επιχειρήσεων την ώρα που εκείνοι πήγαιναν στην εργασία τους είτε στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς είτε στην είσοδό επιχειρήσεων ή καταστημάτων.

Τέλος, αξιοποιήθηκε και η υπηρεσία διανομής φυλλαδίων σε επιχειρήσεις όπου, οι διανομείς μας επισκέπτονται γραφεία, επιχειρήσεις και καταστήματα και παρέδωσαν το φυλλάδιο στους ιδιοκτήτες της επιχείρησης. Δεδομένης της εμπειρίας μας στο χώρο της διανομής φυλλαδίων, έχουμε τα απαραίτητα στοιχεία για τις επιχειρήσεις ανά περιοχή με υψηλή παραλειψημότητα αλλά και υψηλή αγοραστική δύναμη.

Η απόδοση της διανομής

Περίπου 20 ημέρες μετά την ολοκλήρωση της ενέργειας της διανομής των φυλλαδίων του Fresh Choice, καταγράφθηκαν περίπου 50 νέοι πελάτες, οι οποίοι αγόρασαν κάποια από τις σαλάτες ή τα άλλα φαγώσιμα είδη που προσφέρει το συγκεκριμένο κατάστημα.

Από τη συγκεκριμένη διανομή φάνηκε ότι οι καταναλωτές προτιμούν τις κλασσικές, ποιοτικές και υγιεινές σαλάτες για να καλύψουν το μεσημεριανό τους γεύμα. Το Fresh Choice συνεχίζει με επιτυχία την πορεία του στο χώρο του φαγητού, όπου υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός, καθώς προσφέρει κάτι διαφορετικό στους καταναλωτές.

Κατέβασε ΔΩΡΕΑΝ το e-Book και μάθε πώς μέσω της διανομής φυλλαδίων μπορείς να φέρεις πελάτες πίσω στην επιχείρησή σου!