Έχετε απορίες; Επικοινωνήστε μαζί μας!
210 97 01 777
info@portaplus.gr

ΟΠΑΠ Αργυρούπολη: Καινούργιοι πελάτες έμπαιναν στο κατάστημά μου!

Η υπηρεσία portaplus ανέλαβε τη διανομή φυλλαδίων του καταστήματος ΟΠΑΠ Αργυρούπολη με μεγάλη επιτυχία!

Η διανομή πραγματοποιήθηκε με δύο τρόπους και μοιράστηκαν 10.000 φυλλάδια. Μερικά από αυτά τοποθετήθηκαν στο παρμπρίζ των αυτοκινήτων με στόχο να γίνει έντονη και γνωστή στην περιοχή η ύπαρξη του καταστήματος ΟΠΑΠ. Οι έμπειροι διανεμητές μας άφησαν τα υπόλοιπα φυλλάδια στην είσοδο των νοικοκυριών της περιοχής. Η υπηρεσία portaplus σας εξασφαλίζει 30% διεισδυτικότητα στις πολυκατοικίες και συνεπώς, το φυλλάδιο του ΟΠΑΠ Αργυρούπολης μπήκε στα σπίτια των ενδιαφερόμενων καταναλωτών και εν δυνάμει πελατών του.

Το φυλλάδιο που δημιουργήθηκε για το κατάστημα του ΟΠΑΠ Αργυρούπολης αποτέλεσε σημαντικό συντελεστή στην απόδοση της διανομής καθώς αναδείκνυε τις νέες υπηρεσίες που προσφέρονται στο συγκεκριμένο κατάστημα. Οι υπηρεσίες αυτές αφορούν την πληρωμή καρτών αλλά και λογαριασμών. Πολλοί άνθρωποι επισκέφτηκαν το κατάστημα και ρωτούσαν αν υπάρχουν αυτές οι νέες υπηρεσίες που είδαν στα φυλλάδια που είχαν μοιραστεί στα παρμπρίζ των αυτοκινήτων.

Τα αποτελέσματα ήταν καταπληκτικά καθώς περίπου 15 νέοι πελάτες επισκέφτηκαν το κατάστημα του ΟΠΑΠ στην Αργυρούπολη για να παίξουν κίνο, τζόκερ και να εκμεταλλευτούν τις νέες υπηρεσίες και τους οποιους ειδε ο ιδιος ο ιδιοκτητης! Ωστόσο, μερικοί από τους ήδη υπάρχοντες πελάτες επισκέφτηκαν το κατάστημα αφότου είχαν δει το φυλλάδιο. Ακόμα, σύμφωνα και με τον ιδιοκτήτη του καταστήματος «σίγουρα υπήρχαν και άλλοι νέοι πελάτες οι οποίοι δεν μπορούν να μετρηθούν. Τα αποτελέσματα θα φανούν και μακροπρόθεσμα κατά την περίοδο της κλήρωσης του τζόκερ».

Τέλος, ο ιδιοκτήτης του καταστήματος μας είπε πώς η διανομή που οργάνωσε και πραγματοποίησε η υπηρεσία portaplus είχε μεγάλη απόδοση και το φυλλάδιό του έγινε αντιληπτό στην περιοχή. «Επισκέφτηκα τα σημεία διανομής την ημέρα της ενέργειας αλλά και μια ημέρα μετά και όλα τα φυλλάδιά μας είχαν δοθεί παντού». Ακόμα, μας είπε πως παρατήρησε ότι η διανομή στα παρμπρίζ των αυτοκινήτων ήταν πιο αποδοτική καθώς οι περισσότεροι καινούργιοι πελάτες ανέφεραν ότι είδαν το φυλλάδιο στο αυτοκίνητό τους ή στα γύρω αυτοκίνητα.

Κατεβάστε ΔΩΡΕΑΝ το e-Book και γνωρίστε τα βασικά σημεία της διανομής φυλλαδίων!