Έχετε απορίες; Επικοινωνήστε μαζί μας!
210 97 01 777
info@portaplus.gr

Portaplus…Οικονομική και αποτελεσματική διανομή φυλλαδίων!

Η Portaplus είναι οικονομική και αποτελεσματική υπηρεσία διανομής φυλλαδίων! Με εμπειρία και τεχνογνωσία από το 1999 στις υπηρεσίες διανομής φυλλαδίων, η portaplus είναι η λύση για την οικονομία στη διανομή σας, μοιράζοντας λιγότερα έντυπα από όσα θέλατε έως σήμερα για την κάλυψη της περιοχής σας, κατά 50% περίπου, αυξάνοντας δε την απόδοση σας, καθώς οι διανομείς μπαίνουν μέσα στις πολυκατοικίες, κατά 30% περίπου, και αφήνουν το φυλλάδιο σας εμπρός από κάθε διαμέρισμα.

Με εκπαιδευμένο προσωπικό και οργανωμένη διανομή, το φυλλάδιό σας φτάνει στα χέρια των καταναλωτών και εν δυνάμει πελατών σας. Χρησιμοποιώντας σύστημα μηχανογράφησης (ERP Orama) για τη Διαχείριση και την Οργάνωση των Έργων, η υπηρεσία portaplus εγγυάται την σωστή οργάνωση και άρτια συνεργασία με τον κάθε πελάτη ξεχωριστά.

Οι διανομείς καλύπτουν όλη την επιλεγμένη περιοχή και αφηνουν το φυλλαδιο σε οικιες που παραλαμβανουν φυλλαδια. Πιο συγκεκριμένα, σε κτίρια με περισσότερα από 5 κουδούνια, οι διανομείς της portaplus μπαίνουν μεσα ,σε ποσοσστο 30% και τοποθετούν το εντυπο σας εμπρος απο καθε διαμερισμα .Σε οικιες με λιγοτερα απο 5 διαμερισματα αφηνουν 2 φυλλάδια σε εμφανές σημείο στην είσοδο της πολυκατοικίας. Έτσι, εάν τα έντυπα πεταχτούν από τον καταναλωτή, θα υπάρξουν λιγότερες απώλειες.

Ακόμα, σε κτίρια με καλή αγοραστική δύναμη , οι διανομείς δίνουν ιδιαίτερη προσοχή σε αντίθεση με τα κτίρια που φαίνονται παραμελημένα και έχουν παρατημένα ένα σωρό φυλλάδια στην είσοδο και το γραμματοκιβώτιο.

Για να σας εξασφαλίσουμε τη μέγιστη απόδοση στη διανομή των φυλλαδίων σας, τοποθετούμε τα φυλλάδια σε εμφανές σημείο, πάντα με στόχο να ξεχωρίσουν.

Με την υπηρεσία portaplus πετυχαίνετε πληρη κάλυψη και υψηλή παραλειψημότητα του φυλλαδίου σας ενώ ταυτόχρονα κάνετε οικονομία τόσο στην εκτύπωση όσο και στο κόστος διανομής του φυλλαδίου σας.Με λιγότερο αριθμό εντύπων και με 30% διεισδυτικότητα σε πολυκατοικίες, προσφερεται 90% παρελειψημοτητα του φυλλαδίου σας και 50% περίπου μείωση κόστους από κάθε άλλη υπηρεσία, για την κάλυψη της περιοχής σας! Η απόδοση της διανομής

Δείτε πώς άλλες επιχειρήσεις κατάφεραν να φέρουν πελάτες στο κατάστημά τους μέσω της διανομής φυλλαδίων!!