Έχετε απορίες; Επικοινωνήστε μαζί μας!
210 97 01 777
info@portaplus.gr

Πώς φέραμε πελάτες στο νέο κατάστημα BeΗome!

Η εταιρεία BeHome εγκαινίασε τον Ιούνιο το καινούργιο της κατάστημα στη Γλυφάδα. Στα καταστήματα BeHome οι καταναλωτές μπορούν να βρουν οικιακά προϊόντα, όπως πιάτα και ποτήρια, αλλά και έπιπλα βεράντας, κήπου και εσωτερικού χώρου. Το καινούργιο κατάστημα BeHome στη Γλυφάδα είναι ευρύχωρο προσφέροντας μια ευχάριστη ατμόσφαιρα, όπως μπορείτε να δείτε και στις ακόλουθες φωτογραφίες.

Η εταιρεία BeHome δημιούργησε ένα μεγάλο και αρκετά ελκυστικό φυλλάδιο προσφορών και για τη διανομή του επέλεξε την υπηρεσία portaplus. Στόχος της ενέργειας ήταν η απόκτηση νέων πελατών καθώς και να μπουν καινούργιοι πελάτες στο κατάστημα. Έχοντας πάντα ως κύριο γνώμονα τις ανάγκες και το στόχο του πελάτη, η υπηρεσία portaplus σχεδίασε ένα πολυεπίπεδο πλάνο διανομής.

Αρχικά, εστιάσαμε στους καταναλωτές οι οποίοι έκαναν τα ψώνια τους στην ευρύτερη περιοχή της Γλυφάδας. Στη συνέχεια, η διανομή πραγματοποιήθηκε τις πρωινές και βραδινές ώρες όπου οι καταναλωτές πήγαιναν ή επέστρεφαν από τη δουλειά τους. Ακόμα, πολλά φυλλάδια τοποθετήθηκαν στις εισόδους των νοικοκυριών των ενδιαφερόμενων καταναλωτών. Καθώς η Γλυφάδα αποτελεί το κέντρο των αγορών για πολλές γειτονικές περιοχές, το φυλλάδιο του BeHome μοιράστηκε στην ευρύτερη περιοχή της Γλυφάδας αλλά και σε άλλες περιοχές όπως Βούλα, Ελληνικό κ.α.

Η απόδοση της παραπάνω ενέργειας ήταν καταπληκτική και πολύ ενθαρρυντική για την εξέλιξη του καινούργιου καταστήματος BeHome. Οι περιοχές διανομής και κυρίως η περιοχή της Γλυφάδας πλημμύρισαν με την προσφορά του BeHome και καταμετρήθηκαν περίπου 100 τηλεφωνήματα καταναλωτών, οι οποίοι είχαν δει το φυλλάδιο και ήθελαν να ζητήσουν περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα των προσφορών αλλά και τα υπόλοιπα προϊόντα που μπορεί να βρει κανείς στο BeHome. Ακόμα, καταμετρήθηκαν δεκάδες πελάτες οι οποίοι έμπαιναν καθημερινά στο κατάστημα και αγόρασαν κάποια από τα προϊόντα που είδαν σε προσφορά στο φυλλάδιο του BeHome.

Έχοντας κατανοήσει τον δυνητικό πελάτη και τις ανάγκες του, η εταιρεία BeHome δημιούργησε ένα δυνατό μήνυμα και μέσω της υπηρεσίας portaplus το μετέφερε σε όλη την περιοχή γύρω από το καινούργιο της κατάστημα με μεγάλη επιτυχία!

Κατεβάστε ΔΩΡΕΑΝ το e-Book και δείτε αναλυτικά τι “πουλάει” στα είδη σπιτιού και οικιακού εξοπλισμού!