Έχετε απορίες; Επικοινωνήστε μαζί μας!
210 97 01 777
info@portaplus.gr

Πώς φέρνει η Pizza Hut πελάτες;

Στα πλαίσια της διεξαγωγής του Eurobasket και του Champions League, η Pizza Hut αποφάσισε να πραγματοποιήσει μια διανομή φυλλαδίων με στόχο την αύξηση των παραγγελιών .

Οργάνωση και εκτέλεση Ενέργειας

Η Pizza Hut επέλεξε την υπηρεσία portaplus για τη διανομή των φυλλαδίων της, η οποία πραγματοποιήθηκε τον Αύγουστο στην περιοχή του Αμαρουσίου. Για την κάλυψη της συγκεκριμένη περιοχής θα χρειαζόντουσαν 100.000 φυλλάδια. Ωστόσο, καθώς η υπηρεσία portaplus γνωρίζει τις πολυκατοικίες με υψηλή παραλειψιμότητα, χρειάστηκαν περίπου 32.000 φυλλάδια, εξασφαλίζοντας μεγάλη οικονομία στην εκτύπωση των φυλλαδίων.

Ακόμα, η εταιρεία Pizza Hut γνωρίζοντας τους πελάτες της αλλά και τις ανάγκες τους σχεδίασε ένα ελκυστικό και μεγάλο φυλλάδιο το οποίο αναδείκνυε τις προσφορές τους!

Σχόλια Πελάτη

Η Marketing Director της Pizza Hut παρακολούθησε τη διανομή των φυλλαδίων ακολουθώντας έναν από τους διανομείς μας! Μας είπε ότι η διανομή πραγματοποιείται διαμέρισμα-διαμέρισμα και πιστεύει ότι αυτός είναι ο βέλτιστος τρόπος διανομής για μεγάλη παραλειψιμότητα. Ακόμα, σχολίασε το εξής «δεν πέτυχα κάτι άσχημο σ’ αυτή τη διανομή φυλλαδίων. Τα φυλλάδιά μας έμπαιναν σε κάθε πολυκατοικία. Έγινε ότι καλύτερο μπορούσε να γίνει». Τέλος, εντυπωσιάστηκε από τον άνθρωπο που διενεργούσε η διανομή. Πιο συγκεκριμένα, σχολίασε την όρεξη του για δουλειά, την ευγένειά του και τον όμορφο τρόπο ομιλίας του. «Δεν φάνηκε στιγμή να βαριέται».

Κατεβάστε ΔΩΡΕΑΝ το e-book & γνωρίστε περισσότερα για την οργάνωση της διανομής σε επιχειρήσεις με delivery!