Έχετε απορίες; Επικοινωνήστε μαζί μας!
210 97 01 777
info@portaplus.gr

Πώς η Ιερά Μητρόπολη Καισαριανής προσέλκυσε πιστούς

Κάθε Σεπτέμβρη η Ιερά Μητρόπολη Καισαριανής, Βύρωνος και Υμηττού φέρνει τα λείψανα του Άγιου Ραφαήλ από τη Μυτιλήνη. Για τους πιστούς της Αττικής, η συγκεκριμένη ημέρα είναι ιδιαίτερα σημαντική καθώς τους δίνεται η δυνατότητα να προσκυνήσουν τα λείψανα του Άγιου Ραφαήλ χωρίς να χρειαστεί να μεταφερθούν στη Μυτιλήνη.

Η Ιερά Μητρόπολη Καισαριανής, Βύρωνος και Υμηττού διαθέτει ισχυρή παρουσία στα διαδικτυακά μέσα όπου και διαφήμισε την παραπάνω ενέργεια. Ακόμα, χρησιμοποίησαν το ραδιόφωνο ως μέσο επικοινωνίας με τους πιστούς αλλά και τη διανομή φυλλαδίων με στόχο την ενημέρωση του κοινού και την προσέλκυση όλων των ενδιαφερομένων πιστών της Αττικής.

Για ακόμη μια χρονιά, η υπηρεσία portaplus ανέλαβε τη διανομή των φυλλαδίων της Ιεράς Μητρόπολης Καισαριανής, Βύρωνος και Υμηττού με μεγάλη επιτυχία. Δύο ημέρες πριν το μεγάλο αυτό προσκύνημα, οι πιστοί της Αττικής ενημερώθηκαν μέσω του φυλλαδίου που σχεδιάστηκε με στόχο να παρευρεθούν στην Ιερά Μητρόπολη και να προσκυνήσουν τα λείψανα του Άγιου Ραφαήλ. Πιο συγκεκριμένα, η διανομή πραγματοποιήθηκε Κυριακή, τις ώρες όπου οι πιστοί πήγαιναν ή έφευγαν από την εκκλησία και οι διανομείς μας μοίρασαν περίπου 7.000 φυλλάδια σ’ όλη την Αττική.

Το συγκεκριμένο προσκύνημα προσελκύει κάθε χρόνο περίπου 10.000 πιστούς. Όλες οι ενέργειες προώθησης ενίσχυσαν η μία την άλλη και εν τέλει συνέβαλλαν στην γνωστοποίηση του προσκυνήματος αλλά και στην προσέλευση μεγάλου αριθμού πιστών στην Ιερά Μητρόπολη Καισαριανής, Βύρωνος και Υμηττού.

Συνεπώς, είναι πολύ σημαντικό κάθε ενέργεια που οργανώνεται να πλαισιώνεται από πολλούς και ποικίλους τρόπους προώθησης, οι οποίοι θα εξασφαλίζουν το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα, δεδομένου ότι κάθε “κατηγορία” των δυνητικών σας πελατών αξιοποιεί και επηρεάζεται από διαφορετικά μέσα ως προς την ενημέρωση τους αλλά και την κάλυψη των αναγκών τους.

Κατεβάστε ΔΩΡΕΑΝ το e-book & δείτε μια ακόμα περίπτωση πελατών μας, οι οποίοι μέσω της διανομής κατάφεραν να προσελκύσουν κόσμο στο καινούργιο τους κατάστημα και να αυξήσουν τα έσοδά τους!