Έχετε απορίες; Επικοινωνήστε μαζί μας!
210 97 01 777
info@portaplus.gr

Πώς να φέρεις φοιτητές στην επιχείρησή σου!

Οι φοιτητές των ΑΕΙ και ΤΕΙ είναι ένα ειδικό κοινό στο οποίο αρκετά είδη επιχειρήσεων απευθύνονται και ευελπιστούν να πουλήσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους! Ο Σεπτέμβρης είναι ένας μήνας αιχμής για τους φοιτητές καθώς προετοιμάζονται για την νέα ακαδημαϊκή χρονιά κάνοντας μια καινούργια αρχή. Έτσι, ψάχνουν να βρουν το κατάλληλο σπίτι αλλά και τα προϊόντα που θα χρειαστούν για να το επιπλώσουν αλλά και να καλύψουν τις γενικότερες ανάγκες τους όπως για παράδειγμα πιάτα, μαχαιροπίρουνα, ποτήρια, γραφείο για να διαβάζουν, κρεβάτι, σεντόνια, ρούχα και πολλά άλλα.

Η υπηρεσία portaplus έχει δημιουργήσει μια ειδική υπηρεσία για τη στόχευση των φοιτητών και η διανομή των φυλλαδίων οργανώνεται με βάση τις συνήθειές του αλλά και τα μέρη στα οποία συχνάζουν. Η συγκεκριμένη υπηρεσία έχει υλοποιηθεί εκατοντάδες φορές εδώ και 8 χρόνια στοχεύοντας σε 5 διαφορετικά σημεία διανομής:

1) Μέσα στο ΑΕΙ και ΤΕΙ

Αφού έχουμε καταγράψει τα ΑΕΙ και τα ΤΕΙ στην Αθήνα και στον Πειραιά, οι εκπαιδευμένοι διανομείς μας μεταφέρονται στην είσοδο του ΑΕΙ ή ΤΕΙ, στην είσοδο της βιβλιοθήκης ακόμα και στην πιο κοντινή καφετέρια στην οποία συχνάζουν οι φοιτητές. Όποιος φοιτητής εισέλθει ή φύγει από το συγκεκριμένο χώρο λαμβάνει το φυλλάδιο με τις προσφορές και τις υπηρεσίες σας.

2) Κατά τη μετακίνησή του από και προς το ΑΕΙ και ΤΕΙ

Η πλειοψηφία των φοιτητών χρησιμοποιεί κυρίως το μετρό για τη μετακίνηση από και προς το ΑΕΙ και ΤΕΙ. Συνεπώς, η υπηρεσία portaplus κατέγραψε όλους τους σταθμούς του μετρό με μεγάλη διέλευση φοιτητών και σε αυτά τα σημεία πραγματοποιείται η διανομή των φυλλαδίων σας τις ώρες όπου η διέλευση των φοιτητών είναι μεγάλη. Ενδεικτικά, η διανομή των φυλλαδίων μπορεί να πραγματοποιηθεί στους σταθμούς Ν. Κόσμος, Συγγρού Φιξ, Κεραμεικός, Πανεπιστήμιο κ.α. Στα σημεία επιλογής, οι φοιτητές ενημερώνονται από τους εκπαιδευμένους διανομείς μας και δίνουν το φυλλάδιό σας σε όσους ενδιαφέρονται, με στόχο την οικονομία των εκτυπωμένων φυλλαδίων αλλά και τη στόχευση του κατάλληλου κοινού.

3) Στα σημεία όπου συχνάζουν φοιτητές

Η διανομή του ενημερωτικού σας φυλλαδίου πραγματοποιείται σε εμπορικά σημεία, σε μέρη δηλαδή όπου συχνάζουν αρκετά οι φοιτητές, όπως καφετέριες, εμπορικά κέντρα, εμπορικοί δρόμοι και πεζόδρομοι. Οι διανεμητές μας ενημερώνουν τους φοιτητές για την επιχείρησή σας και σε περίπτωση ενδιαφέροντος τους δίνουν το φυλλάδιό σας, με στόχο την οικονομικότερη διανομή.

4) Σε συναυλίες

Κάθε χρόνο γίνεται καταγραφή των συναυλιών αλλά και των εκδηλώσεων οι οποίες απευθύνονται κυρίως στην ηλικιακή ομάδα των φοιτητών. Σε αυτές τις εκδηλώσεις χρησιμοποιούνται προωθήτριες (promoters) με ευχέρεια στην επικοινωνία και ανάλογη εκπαίδευση ώστε να ενημερωθούν οι φοιτητές και να λάβουν το ενημερωτικό σας φυλλάδιο.

5) Στα σπίτια τους

Η διανομή πραγματοποιείται σε περιοχές κοντά σε εκπαιδευτικά ιδρύματα όπως για παράδειγμα, Ιλίσια, Ζωγράφου, Νέος Κόσμος κ.α, όπου τα ενημερωτικά σας φυλλάδια τοποθετούνται στο γραμματοκιβώτιο. Σε περίπτωση που οι πολυκατοικίες δεν διαθέτουν γραμματοκιβώτιο, τότε οι διανομείς της υπηρεσίας portaplus τοποθετούν τα φυλλάδια της επιχείρησής σας τακτοποιημένα στην κεντρική είσοδο.

Πραγματοποιώντας διανομή φυλλαδίων και στα 5 σημεία που προαναφέρθηκαν η υπηρεσία portaplus με την πολυετή εμπειρία της στο χώρο της διανομής, υπολογίζει ότι το 60% των φοιτητών θα λάβει το φυλλάδιό σας και θα ενημερωθεί για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρεται. Έτσι, η υπηρεσία portaplus σας εξασφαλίζει στοχευμένη κάλυψη των περιοχών και εμπορικών σημείων στα οποία βρίσκονται πολλοί φοιτητές με βασικό στόχο την υψηλή παραλειψιμότητα του φυλλαδίου σας αλλά και την οικονομία!

Κατεβάστε ΔΩΡΕΑΝ το e-Book και γνωρίστε καλύτερα τον τρόπο οργάνωσης μιας διανομής φυλλαδίων!