Έχετε απορίες; Επικοινωνήστε μαζί μας!
210 97 01 777
info@portaplus.gr

Πώς να προσελκύσετε γυναίκες στο κατάστημά σας!

Το κατάστημα The Beauty Mix, Nail Bar άνοιξε τις πόρτες του τον Ιούνιο στην πλατεία της Νέας Σμύρνης, προσφέροντας έναν εντυπωσιακό χώρο για υπηρεσίες ομορφιάς, όπως μανικιούρ, πεντικιούρ, μασάζ και styling μαλλιών. κατάστημα The Beauty Mix, Nail Bar άνοιξε τις πόρτες του τον Ιούνιο στην πλατεία της Νέας Σμύρνης, προσφέροντας έναν εντυπωσιακό χώρο για υπηρεσίες ομορφιάς, όπως μανικιούρ, πεντικιούρ, μασάζ και styling μαλλιών.

the beauty mix

Στόχος του The Beauty Mix ήταν να προσελκύσει πελάτες στο κατάστημα και κατά κύριο λόγο γυναίκες, οι οποίες αξιοποιούν κατά κόρον τις υπηρεσίες που προσφέρει η συγκεκριμένη επιχείρηση. Έτσι, δημιουργήθηκε ένα φυλλάδιο με μια ελκυστική προσφορά, η οποία παρακινούσε κάθε γυναίκα να προσέλθει στο κατάστημα του The Beauty Mix και να απολαύσει τις παρεχόμενες υπηρεσίες ομορφιάς.

Η ενέργεια της διανομής οργανώθηκε σε 2 επίπεδα:
  • Στοχεύσαμε στις γυναίκες οι οποίες είχαν βγει είτε για βόλτα είτε για ψώνια στην πλατεία της Νέας Σμύρνης, επικοινωνώντας τους την προσφορά τους The Beauty Mix και δίνοντάς τους το φυλλάδιο. Ακόμα, οι διανεμητές μας πήγαν σε κεντρικά σημεία όπως καφετέριες και καταστήματα ένδυσης και υπόδησης, προκειμένου να δώσουν το φυλλάδιο στις ενδιαφερόμενες καταναλώτριες και εν δυνάμει πελάτισσες του καταστήματος.
  • Καλύψαμε περίπου 15.000 νοικοκυριά γύρω από την πλατεία της Νέας Σμύρνης αλλά και στην ευρύτερη περιοχή. Οι διανεμητές μας κατάφεραν να διεισδύσουν στις πολυκατοικίες των ενδιαφερόμενων καταναλωτριών και να τοποθετήσουν το φυλλάδιο του The Beauty Mix στην είσοδο των διαμερισμάτων τους.

Η απόδοση της παραπάνω ενέργειες ήταν εξαιρετική. Πιο συγκεκριμένα, την πρώτη εβδομάδα της διανομής περίπου 50 γυναίκες προσήλθαν στο κατάστημα και αξιοποίησαν την προσφορά που είδαν στο φυλλάδιο. Ενώ η απόδοση της διανομής συνέχιζε να είναι εμφανής και μετά το πέρας της ενέργειας, καθώς 30 ακόμη πελάτισσες μπήκαν στο κατάστημα The Beauty Mix και αγόρασαν την προσφορά του φυλλαδίου, αφήνοντας την επιχείρηση ικανοποιημένη από την απόδοση της ενέργειας που διεξήγαγε η υπηρεσία portaplus.

Κατεβάστε ΔΩΡΕΑΝ το e-Book και δείτε αναλυτικά τι “πουλάει” στα είδη σπιτιού και οικιακού εξοπλισμού!