Έχετε απορίες; Επικοινωνήστε μαζί μας!
210 97 01 777
info@portaplus.gr

Πώς οι επιχειρήσεις με δομικά υλικά προσελκύουν πελάτες!

Η επιχείρηση Domica Center εδρεύετε εδώ και 40 χρόνια στο Βύρωνα προμηθεύοντας το καταναλωτικό κοινό με είδη για το σπίτι όπως είδη κατασκευής, μπογιές, πινέλα, τσιμέντα, πατώματα και πλακάκια. Η Domica Center προσφέρει λύσεις για το σπίτι αλλά και για την ανακαίνισή του. Καθώς ο Σεπτέμβρης είναι κατά κύριο λόγο ο μήνας όπου πραγματοποιούνται οι περισσότερες ανακαινίσεις και μονώσεις στις ταράτσες, η Domica Center αποφάσισε να δημιουργήσει ένα εντυπωσιακό φυλλάδιο με τα προϊόντα της αλλά και διάφορες προσφορές και να το διανέμει με στόχο την προσέλκυση περισσότερων δυνητικών πελατών.

Η διανομή των φυλλαδίων της Domica Center πραγματοποιήθηκε από την υπηρεσία portaplus στα πέριξ του καταστήματος έχοντας πολύ καλή απόδοση. Σύμφωνα με στοιχεία που μας έδωσε ο πελάτης περίπου 6 δυνητικοί πελάτες τηλεφωνούσαν κάθε ημέρα στο κατάστημα προκειμένου να ρωτήσουν σχετικά με προϊόντα που ήθελαν να αγοράσουν ενώ περίπου 40 άτομα επισκέφτηκαν το κατάστημα. Από αυτούς οι 20, δηλαδή το 50%, αγόρασαν μπογιές και μονωτικά υλικά! Ακόμα, ο πελάτης είπε πως έλαβε τηλέφωνα και από περιοχές όπως η Αγία Παρασκευή τονίζοντας πως η διανομή στα φανάρια είχε πολύ μεγάλη απήχηση.

Η Domica Center έχει αποφασίσει να πραγματοποιεί κάθε μήνα διανομή φυλλαδίων προκειμένου να προσεγγίζει νέου πελάτες αλλά και να υπενθυμίζει την ύπαρξή της στο υπάρχον πελατολόγιό της με τις δελεαστικές προσφορές του καταστήματος. Ο πελάτης έπειτα από την ολοκλήρωση της ενέργειας της διανομής φυλλαδίων μας είπε επίσης πώς «η προσέγγιση, η επαφή και η επαναληψημότητα είναι τα πιο βασικά στοιχεία που ορίζουν την αποδοτικότητα της διανομής. Θέλει προσοχή, προγραμματισμό και συχνή επαφή με τους δυνητικού σου πελάτες προκειμένου να πετύχεις τη μέγιστη απόδοση».

Είναι φανερό πως στις επιχειρήσεις με δομικά υλικά, η διανομή φυλλαδίου προσελκύει πελάτες. Ωστόσο, κάθε επιχείρηση πρέπει να έχει κατανοήσει τι ακριβώς θέλουν οι δυνητικοί της πελάτες και να τους προσφέρει αυτό που θέλουν. Επίσης, είναι πολύ χρήσιμο να μοιράζεστε με τους δυνητικούς σας πελάτες της γνώση σας και να τους δίνετε συμβουλές, όπως για παράδειγμα τι υλικά χρειάζονται για να βάψουν το σπίτι τους ή πώς θα βάψουν το σπίτι τους. Οι συγκεκριμένες ενέργειες προσδίδουν έναν επαγγελματισμό και δημιουργούν στους δυνητικούς σας πελάτες το αίσθημα της σιγουριάς και της θέλησης να προσέλθουν στο κατάστημά σας και να αγοράσουν από εσάς. Τέλος, με αυτό τον τρόπο δημιουργούνται σχέσεις εμπιστοσύνης μεταξύ των πελατών σας και της επιχείρησής σας και συνεπώς, μόλις δημιουργηθεί πάλι η ανάγκη για δομικά υλικά θα αγοράσουν ξανά από εσάς καθώς θα νιώθουν ασφάλεια!

Κατεβάστε ΔΩΡΕΑΝ το e-Book και δείτε τι πουλάει στον οικιακό εξοπλισμό και είδη σπιτιού!