Έχετε απορίες; Επικοινωνήστε μαζί μας!
210 97 01 777
info@portaplus.gr

Πώς οι leaders της αγοράς φέρνουν πελάτες!

Θέλετε να φέρετε πελάτες στο κατάστημά σας; Αναρωτιέστε αν η διανομή φυλλαδίων θα σας βοηθήσει;

Έχοντας πραγματοποιήσει περισσότερες από 17.000 διανομές για περισσότερες από 1.500 διαφορετικές επιχειρήσεις, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσουμε τους leaders κάποιον κλάδων και πώς έχουν καταφέρει να προσελκύσουν πελάτες και να αυξήσουν το τζίρο τους μέσω της διανομής φυλλαδίων με την υπηρεσία portaplus!

Ας δούμε συγκεκριμένα ανά κλάδο:

1. Οικιακός εξοπλισμός και είδη σπιτιού

Το Behome ΚΑΙ  και παλαιότερα το Διάφανο, ανάθεσαν τη διανομή των φυλλαδίων τους στην υπηρεσία portaplus. Συνήθως χρησιμοποιούν φυλλάδια προϊοντικών καταχωρήσεων, με συγκεκριμένες αναφορές και ευδιάκριτες προσφορές. Με αυτό τον τρόπο καταφέραμε να προσελκύσουμε 5-6 νέους πελάτες την ημέρα, κατά τη διάρκεια της διανομής.

Πως το Behome κέρδισε πελάτες;

2. Καφετέριες

Η επιχείρηση Coffee Lab άνοιξε το καινούργιο της κατάστημα και αποφάσισε να διανέμει φυλλάδια με στόχο τη γνωστοποίηση του καινούργιου καταστήματος και την αύξηση του delivery. Καθ΄ όλη τη διάρκεια της διανομής, αυξήθηκαν κατά 8-10 την ημέρα οι παραγγελίες για delivery καφέ. Ένα από τα βασικά στοιχεία που συντέλεσε στην επιτυχία της διανομής ήταν το ελκυστικό και διακριτικό, λόγω μεγέθους, φυλλάδιο που σχεδιάστηκε για την ανακοίνωση του καινούργιου καταστήματος.

Πως αυξήσαμε το delivery του Coffee Lab?

3. Εταιρείες Διανομής φαγητού

Το Γευστικόν στην Γλυφάδα, με μεγάλη παράδοση και επιτυχία,  αποτελεί έναν από τους leaders στον τομέα του. Αρχικά, αξιοποίησε τη διανομή φυλλαδίων με στόχο την προσέλκυση νέων πελατών. Με την πάροδο όμως των χρόνων, χρησιμοποιεί τη διανομή των φυλλαδίων του ως μέσο υπενθύμισης του καταστήματος σε ήδη υπάρχοντες πελάτες. Δημιουργώντας ένα εύχρηστο και λιτό φυλλάδιο με ακριβής πληροφορίες και πραγματοποιώντας τη διανομή του με την υπηρεσία portaplus, το Γευστικόν έχει καταφέρει κατά την περίοδο της εκάστοτε διανομής, να αυξάνει σταθερά και κατά 2% σε ημερήσια βάση τις παραγγελίες του.

Πως αυξήσαμε τις παραγγελιές του Γευστικόν

4. Ιχθυοπωλεία

Το ιχθυοπωλείο Θάλαττα είναι μοναδικό στο χώρο τους καθώς όχι μόνο προμηθεύει τους καταναλωτές με ψάρια αλλά τους δίνει και τη δυνατότητα ψησίματος και παράδοσης στο χώρο τους! Θέλοντας να προσελκύσει καινούργιους πελάτες στο νέο του μαγαζί και να αυξήσει των όγκο των delivery παραγγελιών, σχεδίασε ένα φυλλάδιο με ξεκάθαρες προσφορές και ανέθεσε τη διανομή φυλλαδίων στην υπηρεσία portaplus. Τα αποτελέσματα; 100 νέοι πελάτες σε 1 μήνα. Πιο συγκεκριμένα, παρατηρήθηκε ότι 6 στους 10 καταναλωτές που κράτησαν  το φυλλάδιο επισκέφτηκαν το μαγαζί και αγόρασαν τα ψάρια τους.

Πως η Θάλαττα έφερε νέους πελάτες!

5.Εταιρείες που αναλαμβάνουν παιδικές δραστηριότητες

Η Gruppo Gemello αναλαμβάνει τη διοργάνωση παιδικών δραστηριοτήτων που σχετίζονται με τις τέχνες, όπως για παράδειγμα θέατρο, κινηματογράφος, χορός, ηχοληψία κ.α. Θέλοντας να προωθήσουν τα προγράμματα που διαθέτουν, ανέθεσαν τη διανομή των φυλλαδίων τους στην υπηρεσία portaplus. Φυλλάδια διανεμήθηκαν σε σχολεία, παιδότοπους αλλά και σε δημότες επιλεγμένων δήμων που έχουν παιδιά! Σχεδιάζοντας με σωστό και αποτελεσματικό τρόπο το πλάνο και τη διανομή των φυλλαδίων, καταφέραμε να προσελκύσουμε 30.000 παιδιά και να προωθήσουμε άμεσα τα προγράμματα της εταιρείας.

Πως προσελκύσαμε 30.000 παιδιά!

6.Supermarket

Το Supermarket Αξία κατάφερε μέσω της διανομής φυλλαδίων να αυξήσει τα έσοδά του σε καινούργιο κατάστημα στην Καλλιθέα. Πιο συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της διανομής, οι πελάτες έμπαιναν στο κατάστημα με το φυλλάδιο στο χέρι. Ακόμα, την ίδια περίοδο υπήρξε άμεση αύξηση τζίρου μέχρι και 35%. Θέλετε να μάθετε περισσότερα;

Δείτε πως αυξήσαμε τα έσοδα του Super Market Αξία

Η Portaplus είναι οικονομική και αποτελεσματική υπηρεσία διανομής φυλλαδίων! Με εμπειρία και τεχνογνωσία από το 1999 στις υπηρεσίες διανομής φυλλαδίων, η portaplus σας εγγυάται οικονομία τόσο στην εκτύπωση όσο και στο κόστος διανομής του φυλλαδίου σας. Με λιγότερο αριθμό εντύπων ,με 30% διεισδυτικότητα σε πολυκατοικίες, με  90% παραλειψημότητα του φυλλαδίου σας και με 50% περίπου μείωση κόστους για την κάλυψη της περιοχής σας!

Η απόδοση της διανομής σας εξαρτάται ακόμα και από τη διαμόρφωση και το σχεδιασμό του φυλλαδίου σας. Το φυλλάδιό σας θα πρέπει να περιλαμβάνει κάποια συγκεκριμένα στοιχεία, όπως για παράδειγμα ελκυστικές και ξεκάθαρες προσφορές, προκειμένου ο καταναλωτής να του δώσει τη σημασία που θέλουμε και εν τέλει να επισκεφτεί το κατάστημά σας για να αγοράσει!