Έχετε απορίες; Επικοινωνήστε μαζί μας!
210 97 01 777
info@portaplus.gr

Πώς τα Coffee Lab προσέλκυουν εργαζομένους!

Τα Coffee Lab στη Λυκόβρυση αποτελούν μέρος μίας μεγάλης αλυσίδας καταστημάτων καφέ και είναι τοποθετημένη στην οδό Σοφοκλή Βενιζέλου.

Η περιοχή της Λυκόβρυσης – Μεταμόρφωσης είναι μία αρκετά βιομηχανική περιοχή καθώς έχει αρκετές επιχειρήσεις και εργαζομένους. Για παράδειγμα, στη συγκεκριμένη περιοχή βρίσκονται τα κεντρικά γραφεία του Πλαισίου, της Έβγα, το Star και άλλες μεγάλες επιχειρήσεις.

Οι εργαζόμενοι των επιχειρήσεων αποτελούν κοινό στόχο για πολλές επιχειρήσεις και ειδικότερα για τις επιχειρήσεις καφέ, οι οποίες θέλουν να προσεγγίσουν τους συγκεκριμένους καταναλωτές στο χώρο της εργασίας τους ώστε να τους προσφέρουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους.

Το φυλλάδιο

Στόχος του Coffee Lab στη Λυκόβρυση ήταν να προσελκύσει τους εργαζομένους της περιοχής αλλά και όσους ζουν στα πέριξ, σε μία περίοδο όπου το delivery στις επιχειρήσεις καφέ φαίνεται να είναι αρκετά πεσμένο.

Προκειμένου να επιτευχθεί ο παραπάνω στόχος δημιουργήθηκε ένα ελκυστικό φυλλάδιο το οποίο κοιτώντας το σε δελέαζε να το ανοίξεις. Η αρχική σελίδα του φυλλαδίου ανέγραφε τη διεύθυνση καθώς και τα τηλέφωνα επικοινωνίας. Ακόμα, είχε τοποθετηθεί μία φωτογραφία ενός όμορφου ροφήματος. Τέλος, όπως μπορείς να δεις και παρακάτω, στο εσωτερικό του φυλλαδίου τους υπήρχε ο τιμοκατάλογος.

Η portaplus επιλέχθηκε για την οργάνωση και εκτέλεση της διανομής των φυλλαδίων του Coffee Lab. Η διανομή των φυλλαδίων οργανώθηκε σε δύο επίπεδα. Αρχικά, στοχεύσαμε στους εργαζομένους με την ειδική υπηρεσία της portaplus «Διανομή Φυλλαδίων σε Εργαζόμενους Επιχειρήσεων», όπου οι διανομείς μας παρέδιδαν το φυλλάδιο στους ενδιαφερόμενους καταναλωτές. Παράλληλα, μέσω της υπηρεσίας portaplus διανεμήθηκαν τα φυλλάδια στα νοικοκυριά της περιοχής, τα οποία εμφανίζουν υψηλή παραληψειμότητα και οι διανομείς μας άφηναν τα φυλλάδια του Coffee Lab έξω από τα διαμερίσματα των καταναλωτών. Ακόμα, φυλλάδιο δώθηκαν και στα καταστήματα που βρίσκονται στη συγκεκριμένη περιοχή.

Αξιοποιώντας τον ελάχιστο αριθμό εντύπων που χρειαζόταν για τη συγκεκριμένη ενέργεια, η απόδοση της διανομής ήταν σημαντική καθώς ένας σημαντικός αριθμός νέων πελατών έκανε την πρώτη του παραγγελία delivery από το Coffee Lab.

Κατέβασε ΔΩΡΕΑΝ το e-Book και μάθε πώς αυξήσαμε το delivery στο κατάστημα του Coffee Lab στους Αμπελοκήπους!