Έχετε απορίες; Επικοινωνήστε μαζί μας!
210 97 01 777
info@portaplus.gr
kreopoleio

Πώς τα κρεοπωλεία φέρνουν πελάτες!

Έχεις κρεοπωλείο; Θες να φέρεις πελάτες στο κατάστημά σου;

Συνέχισε να διαβάζεις και δες πώς απέκτησε νέους πελάτες το κρεοπωλείο Τσικάκης Γιαννόπουλος στο Μενίδι!

Το κρεοπωλείο Τσικάκης Γιαννόπουλος με καταστήματα στο Μενίδι και στην Καλλιθέα, πραγματοποιεί δική του παραγωγή κρεάτων στην Σπάρτη. Κατά τη διάρκεια της Χριστουγεννιάτικης περιόδου ήθελε να προσελκύσει καταναλωτές στο κατάστημά του στο Μενίδι προκειμένου να αγοράσουν οποιοδήποτε είδος κρέατος επιθυμούν για το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι.

Το φυλλάδιο και η διανομή του

Για την ενέργεια της διανομής δημιουργήθηκε από το κρεοπωλείο Τσικάκης Γιαννόπουλος ένα φυλλάδιο μεγάλου μεγέθους (Α4), στο οποίο το κατάστημα παρουσίαζε τις προσφορές του σε διάφορα είδη κρεάτων, όπως για παράδειγμα λουκάνικα, ψαρονέφρι, κόκορα, γουρουνοπούλα κ.α.. Ακόμα, στο φυλλάδιο αναφερόταν η προέλευση των κρεάτων αλλά και τα σημεία από τα οποία οι καταναλωτές μπορούν να τα προμηθευτούν.

Η διανομή πραγματοποιήθηκε στο Μενίδι περίπου 1 εβδομάδα πριν τα Χριστούγεννα και διήρκεσε 1 ημέρα. Το Μενίδι αποτελείτε από περίπου 40.000 νοικοκυριά και η υπηρεσία portaplus χρειάστηκε μόλις 10.000 φυλλάδια για να καλύψει ολόκληρη την περιοχή.

Απόδοση Διανομής

Την επόμενη κιόλας μέρα μετά την ενέργεια της διανομής πελάτες ξεκίνησαν να μπαίνουν στο κρεοπωλείο έχοντας στα χέρια τους το φυλλάδιο και αναζητώντας τις αναγραφόμενες προσφορές. Εκείνη την ημέρα το κρεοπωλείο έκλεισε 2 ώρες αργότερα από το προκαθορισμένο ωράριο προκειμένου να εξυπηρετήσει τους πελάτες που το επισκεπτόντουσαν για να προμηθευτούν κρέατα για το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι επωφελούμενοι από τις προσφορές που είδαν στο φυλλάδιο. Ακόμα, πολλοί καταναλωτές τηλεφώνησαν στο κατάστημα και ρωτούσαν σχετικά με την προέλευση των κρεάτων αλλά και το ωράριο του κρεοπωλείου.

Η απόδοση της διανομής ήταν πάρα πολύ καλή και σύμφωνα μάλιστα με τον πελάτη, υπήρχε σημαντική διαφορά στο τζίρο του καταστήματος όχι μόνο την ημέρα μετά τη διανομή αλλά και τις επόμενες ημέρες.

Κατέβασε ΔΩΡΕΑΝ το e-Book & δες πώς μέσω της διανομής φυλλαδίων μπορείς να φέρεις πίσω στο κατάστημά σου παλιούς πελάτες!