Έχετε απορίες; Επικοινωνήστε μαζί μας!
210 97 01 777
info@portaplus.gr

Πώς τα Planet στους Αμπελoκήπους έφεραν νέους πελάτες!

Τα γυμναστήρια Planet στους Αμπελοκήπους αποτελούν μέρος μία μεγάλης ελληνικής αλυσίδας γυμναστηρίων, η οποία θεωρείτε από τις ηγέτιδες επιχειρήσεις στο χώρο των υπηρεσιών άθλησης.

Τα Planet αξιοποιούν αρκετά τις ενέργειες άμεσου marketing προκειμένου να προσελκύσουν άμεσα κόσμο στα γυμναστήριά τους.

Σ’ αυτό το πλαίσιο, την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, στις 8 Φεβρουαρίου, τα Planet στους Αμπελοκήπους, πραγματοποίησαν τη διανομή των φυλλαδίων τους για να προσελκύσουν το γυναικείο κοινό.

Το φυλλάδιο ήταν απλό και κατά τέτοιο τρόπο σχεδιασμένο ώστε να κεντρίζει αμέσως το ενδιαφέρον του καταναλωτή καθώς κοινοποιούσε στο κοινό ότι πλέον στα Planet μπορεί κανείς να γυμναστεί ετησίως με μόλις 59 ευρώ.

Η διανομή

Η ενέργεια της διανομής των φυλλαδίων πραγματοποιήθηκε στις 7 Φεβρουαρίου, γνωστοποιώντας την πολύ μεγάλη προσφορά που είχαν δημιουργήσει τα Planet για το κοινό τους και η οποία ίσχυει για αγορές ετήσιων συνδρομών στις 8 και 9 Φεβρουαρίου.

Κατά τη διάρκεια της διανομής, καλύφθηκε μία πολύ μεγάλη περιοχή με περίπου 30.000 νοικοκυριά. Αξιοποιώντας την υπηρεσία portaplus χρειάστηκαν μόλις 13.000 φυλλάδια για να καλυφθεί η συγκεκριμένη περιοχή και να γνωστοποιηθεί η προσφορά του γυμναστηρίου Planet σε ολόκληρο το καταναλωτικό κοινό.

Η συγκεκριμένη ενέργεια πραγματοποιήθηκε τόσο μέσω της υπηρεσία portaplus όσο και μέσω της διανομής σε παρμπρίζ αυτοκινήτων. Πιο συγκεκριμένα, η υπηρεσία portaplus είναι η πιο δημοφιλής υπηρεσία καθώς προσφέρει οικονομική και αποτελεσματική διανομή του εκάστοτε φυλλαδίου, με 50% μείωση του κόστους διανομής και 90% παραλειψημότητα του φυλλαδίου. Με τη συγκεκριμένη υπηρεσία, καλύφθηκε όλη η περιοχή των Αμπελοκήπων, παραδίδοντας τα φυλλάδια σε νοικοκυριά με υψηλή αγοραστική δύναμη και παραλειψημότητα. Η παραπάνω ενέργεια λειτούργησε συνδυαστικά με την υπηρεσία της διανομής φυλλαδίων σε παρμπρίζ αυτοκινήτων. Η διανομή σε παρμπρίζ αυτοκινήτων προσφέρει μεγάλη αναγνωρισιμότητα του brand αλλά και της επιχειρήσης συνολικά καθώς το φυλλάδιο των Planet έγινε αντιληπτό τόσο από τον ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου τόσο και από τους περαστικούς οι οποίοι έκαναν τη βόλτα τους στη συγκεκριμένη περιοχή. Ακόμα, τοποθετώντας τα φυλλάδια στα παρμπρίζ των αυτοκινήτων, η περιοχή κατακλύστηκε από το φυλλάδιό των Planet Αμπελοκήπων.

Απόδοση της διανομής

Η απόδοση της διανομής του φυλλαδίου των Planet Αμπελοκήπων ήταν πολύ ικανοποιητική. Πιο συγκεκριμένα, κατά μέσο όρο πραγματοποιηθήκαν 50 νέες ετήσιες εγγραφές!

Εσύ πότε θα ξεκινήσεις τη διανομή των φυλλαδίων σου για να φέρεις άμεσα πελάτες στην επιχείρησή σου;