Έχετε απορίες; Επικοινωνήστε μαζί μας!
210 97 01 777
info@portaplus.gr

Πώς θα φέρετε νέους πελάτες στο γυμναστήριό σας!

Το γυμναστήριο Point of You, δημιούργησε ένα φυλλάδιο με μια ελκυστική προσφορά με στόχο να προσελκύσει νέους πελάτες αλλά και να ανταγωνιστεί την καλοκαιρινή προσφορά άλλων γυμναστηρίων της περιοχής του Παγκρατίου.

Στο συγκεκριμένο γυμναστήριο κανείς μπορεί να γυμναστεί, να απολαύσει υπηρεσίες ομορφιάς και μασάζ αλλά και να πιει έναν όμορφο και χαλαρό καφέ. Ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης μας μίλησε σχετικά με το business plan του γυμναστηρίου, το οποίο δεν βασίζεται μόνο στις γυμναστηριακές συνδρομές αλλά και στη διάδραση των διαφορετικών δυνατοτήτων που προσφέρονται στο χώρο του Point of You στο Παγκράτι.

Στα μέλη του γυμναστηρίου δίνεται ιδιαίτερη προσοχή καθώς αν για παράδειγμα, ένα νέο μέλος ολοκληρώσει 2 μήνες συνδρομής τότε αποκτά μια δωροεπιταγή για τις υπηρεσίες ομορφιάς και μασάζ. Το συγκεκριμένο γυμναστήριο αγαπά πολύ τους πελάτες του αλλά και τους δυνητικούς πελάτες και τους το δείχνει έμπρακτα με κάθε ευκαιρία.

Παρόλο που ο μήνας όπου ξεκινάν οι άνθρωποι τις συνδρομές τους στο γυμναστήριο είναι το Σεπτέμβρη και όχι τον Αύγουστο, το γυμναστήριο Point of You αποφάσισε να πραγματοποιήσει τη διανομή του φυλλαδίου του με την καταπληκτική προσφορά αξιοποιώντας την υπηρεσία portaplus.

20.000 φυλλάδια μοιράστηκαν στην περιοχή του Παγκρατίου και της Καισαριανής. Η παρουσία του γυμναστηρίου έγινε ακόμα πιο έντονη στις συγκεκριμένες περιοχές και οι ενδιαφερόμενοι ενημερώθηκαν για την καταπληκτική προσφορά του γυμναστηρίου Point of You. Κατά τη διάρκεια της διανομής, 60 άνθρωποι έγιναν μέλη στο γυμναστήριο προκειμένου να μην χάσουν αυτήν τη δελεαστική προσφορά και να εντάξουν από Σεπτέμβρη ξανά τη γυμναστική στην καθημερινότητά τους.

Συνεπώς, είναι πολύ βασικό πριν ξεκινήσετε τη δημιουργία του φυλλαδίου σας και τη διανομή του, να γνωρίσετε τους δυνητικούς σας πελάτες, τις ανάγκες τους αλλά και την αγοραστική τους συμπεριφορά. Θα χρειαστεί ακόμα να δημιουργήσετε ένα όμορφο και ελκυστικό μήνυμα το οποίο θα βοηθήσει τους δυνητικούς σας πελάτες να επιλέξουν την επιχείρησή σας για την κάλυψη των αναγκών τους. Για τη μεταφορά του μηνύματός σας στην ευρύτερη περιοχή καθώς και την ενέργεια της διανομής μπορείτε να εμπιστευτείτε την υπηρεσία portaplus!

Δείτε ακόμα πώς καταφέραμε να αυξήσουμε τις παραγγελίες για delivery σε κατάστημα καφέ κατεβάζοντας δωρεάν το e-Book!