Έχετε απορίες; Επικοινωνήστε μαζί μας!
210 97 01 777
info@portaplus.gr
kiouzin

Πώς το Κουιζίν διπλασίασε τις παραγγελίες delivery!

Το εστιατόριο Κουιζίν εδρεύει στο Κολωνάκι και αποτελεί μία νέα επιχείρηση που έχει πάντα στόχο την άριστη ποιότητα των πιάτων που θα δώσει στους πελάτες της. Η συγκεκριμένη επιχείρηση λειτουργεί τα τελευταία 2 περίπου χρόνια και ήθελε να δραστηριοποιηθεί ενεργά και στο χώρο της διανομής φαγητού.

Έχοντας το παραπάνω ως στόχο, το εστιατόριο Κουιζίν αποφάσισε να πραγματοποιήσει διανομή των φυλλαδίων του στοχεύοντας στους εργαζόμενους και στους καταναλωτές της περιοχής αλλά και όσους διαμένουν εκεί.

Φυλλάδιο

Αρχικά, το φυλλάδιο ήταν μεγάλο και μαστρόστενο χωρίς όμως να εμπεριέχει φωτογραφίες και κάποιο μοναδικό στοιχείο του Κουιζίν που να το διαφοροποιεί από τον ανταγωνισμό.

Ωστόσο, έπειτα από τη συμβούλευση και συνεργασία με το σύμβουλο διανομής, ο οποίος παρείχε στο Κουιζίν όλα εκείνα τα στοιχεία που καθιστούν ένα φυλλάδιο αποδοτικό και αποτελεσματικό, το φυλλάδια σχεδιάστηκε εκ νέου.

Έτσι, δημιουργήθηκε ένα μεγάλο μονόφυλλο έντυπο, το οποίο αναδείκνυε 4 πιάτα τα οποία θα καλύψουν τις ανάγκες των καταναλωτών. Πιο συγκεκριμένα, στο φυλλάδιο αναγραφόντουσαν τόσο πιάτα ημέρα όσο σαλάτε, σπιτικά γεύματα και ελαφριά σνακς.

Κατά τη διάρκεια της διανομής των φυλλαδίων του Κουιζίν μοιράστηκε το κύριο έντυπο στους καταναλωτές και στους εργαζομένους της περιοχής μαζί με το μονόφυλλο.

Η διανομή των φυλλαδίων του εστιατορίου Κουιζίν

Η περιοχή του Κολωνακίου απαρτίζεται από περίπου 50.000 νοικοκυριά για την κάλυψη των οποίων χρειάστηκαν μόλις 20.000 φυλλάδια.

Κατά τη διάρκεια της συγκεκριμένης ενέργειας αξιοποιήθηκαν οι εξής υπηρεσίες: υπηρεσία portaplus και διανομή σε επιχειρήσεις.

υπηρεσία portaplus προσφέρει οικονομική και αποτελεσματική διανομή του εκάστοτε φυλλαδίου, με 50% μείωση του κόστους διανομής και 90% παραλειψημότητα του φυλλαδίου. Με τη συγκεκριμένη υπηρεσία, καλύφθηκε όλη η περιοχή του Κολωνακίου, παραδίδοντας τα φυλλάδια σε νοικοκυριά με υψηλή αγοραστική δύναμη και παραλειψημότητα.

Παράλληλα, αξιοποιήθηκε και η υπηρεσία της διανομής σε επιχειρήσεις, όπου οι διανομείς μας έμπαιναν στα γραφεία της περιοχής και έδιναν το έντυπο στους ενδιαφερομένους ενώ παράλληλα το έντυπο δώθηκε και στους περαστικούς της περιοχής οι οποίοι μπορεί να πήγαιναν στη δουλειά τους, να έκαναν τη βόλτα τους κ.α.

Η απόδοση της διανομής ήταν εξαιρετικά καλή και βοήθησε σημαντικά το εστιατόριο Κουιζίν. Πιο συγκεκριμένα, αυξήθηκε σημαντικά, περίπου διπλασιάστηκε, ο αριθμός των παραγγελιών προς delivery.

Σχόλια Πελάτη

Ο πελάτης μας ενημέρωσε ότι βρήκε πολύ χρήσιμη την εφαρμογή της υπηρεσία portaplus καθώς καταλάβαινε ότι γινόταν η διανομής. «Μέσω της εφαρμογής και παρακολουθώντας σε πραγματικό χρόνο την απόδοση της διανομής μας, μας φεύγει η αβεβαιότητα ότι πιθανώς τα φυλλάδιά μας να μην μοιράζονταιΒλέπουμε αναλυτικά την περιοχή, τους δρόμους αλλά και τις πολυκατοικές στις οποίες έχουν παραδωθεί τα φυλλάδιά μας».

Κατέβασε ΔΩΡΕΑΝ το e-Book και δες πώς αυξήσαμε τις παραγγελίες delivery!