Έχετε απορίες; Επικοινωνήστε μαζί μας!
210 97 01 777
info@portaplus.gr

Πώς το ψητοπωλείο Πάπιγκο έφερε πίσω παλιούς πελάτες!

Το ψητοπωλείο Πάπιγκο βρίσκεται εδώ και 10 χρόνια στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου προσφέροντας στους πελάτες του εξαιρετικά προϊόντα!

Καθώς ο Φεβρουάριος είναι ένας μήνας ο οποίος σημειώνει χαμηλές πωλήσεις σχετικά με τους υπόλοιπους μήνες το Πάπιγκο αποφάσισε να πραγματοποιήσει διανομή των φυλλαδίων του μέσω της υπηρεσίας portaplus με στόχο να υπενθυμίσει σε παλιούς πελάτες την ύπαρξή του και να τους φέρει πίσω.

Με 11.000 φυλλάδια καλύψθηκε σχεδόν ολόκληρη η περιοχή του Παλαιού Φαλήρου και πιο συγκεκριμένα, τα νοικοκυριά που βρίσκονται κοντά στο κατάστημα.

Η συγκεκριμένη διανομή λειτούργησε ως υπενθύμιση. Υπήρχε μεγάλος αριθμός πελατών οι οποίοι πραγματοποίησαν εκ νέου την παραγγελία τους ύστερα από 5 μήνες ή ακόμα και 1 χρόνο από την τελευταία τους παραγγελία.

Το φυλλάδιο

Το φυλλάδιο που διανεμήθηκε ήταν μεγάλο και εντυπωσιακό. Στο εσωτερικό του είχε τον κατάλογο του ψητοπωλείου καθώς και δύο νέα προϊόντα. Το ένα από αυτό είναι ένα burger το οποίο αφορά κυρίως τα παιδιά και το άλλο είναι ένα συγκεκριμένο ψωμάκι το οποίο μπορεί να διαλέξει ο καταναλωτής αντί για την κλασσική πίττα που χρησιμοποιείται συνήθως στο σουβλάκι. Ωστόσο, τα νέα αυτά προϊόντα είχαν τοποθετηθεί στο εσωτερικό του φυλλαδίου κάτι που προϋποθέτει ότι ο καταναλωτής θα ανοίξει το φυλλάδιο για να τα παρατηρήσει. Για ακόμα μεγαλύτερα αποτελέσματα της ενέργειας της διανομής θα είναι καλό να τοποθετούνται τα νέα προϊόντα στην πρώτη σελίδα του φυλλαδίου προκειμένου να τραβήξουν απευθείας την προσοχή του καταναλωτή.

Σύμφωνα με στοιχεία που μας έδωσε ο πελάτης, καταγράφτηκαν 15 νέοι πελάτες ανά βδομάδα ενώ αρκετοί ήταν και εκείνοι που είχαν καιρό να παραγγείλουν από το ψητοπωλείο και επέστρεψαν.

Ωστόσο καθώς η συγκεκριμένη περίοδος είναι περίεργη, το Πάπιγκο έχει αποφασίσει να πραγματοποιήσει κι άλλες διανομές προκειμένου να κάνει ισχυρή την ύπαρξή του σ΄ολόκληρη την περιοχή του Παλαιού Φαλήρου τόσο σαν υπενθύμιση σε παλιούς πελάτες όσο και σαν γνωριμία με καινούργιους πελάτες.

Θες να μάθεις πώς φέρνουμε πίσω πελάτες;
Κατέβασε ΔΩΡΕΑΝ το e-Book!