Έχετε απορίες; Επικοινωνήστε μαζί μας!
210 97 01 777
info@portaplus.gr
Dennis leaflet

Πόσους πελάτες μπορείς να φέρεις κάθε μήνα μέσω της διανομής φυλλαδίων;

Ψάχνεις τρόπους να φέρνεις κάθε μήνα νέους πελάτες στην επιχείρησή σου αλλά δεν ξέρεις πώς;

Συνέχισε να διαβάζεις και μάθε πώς η διανομή φυλλαδίων, εφόσον οργανωθεί και πραγματοποιηθεί σωστά, μπορεί να σου φέρνει κάθε μήνα νέους πελάτες!

Στο δήμο Ζωγράφου υπάρχει ένα κατάστημα φαγητού και delivery το οποίο αποτελεί μία από τις κορυφαίες επιχειρήσεις στον κλάδο του στην ελληνική αγορά με εμπειρία πάνω από 50 χρόνια. Ο λόγος για το κατάστημα φαγητού Dennis, το οποίο αξιοποιεί τη διανομή φυλλαδίων και κάθε μήνα αποκτά νέους πελάτες!

Η διανομή πραγματοποιείτε στην περιοχή του Ζωγράφου, που απαρτίζεται από 25.000 νοικοκυριά. Με την τεχνογνωσία που διαθέτει η υπηρεσία portaplus, το κατάστημα Dennis χρειάζεται μόλις 12.000 φυλλάδια για να καλύψει ολόκληρη την περιοχή. Η ενέργεια της διανομής πραγματοποιείται διαμέρισμα διαμέρισμα όπου οι διανεμητές μας χτυπούν τα κουδούνια στην πολυκατοικίες και ενημερώνουν τους εν δυνάμει πελάτες ότι πραγματοποιούν διανομή για την επιχείρηση φαγητού Dennis. Εφόσον αποκτήσουν πρόσβαση στο εσωτερικό τις πολυκατοικίες τοποθετούν ένα φυλλάδιο ανά διαμέρισμα. Εναλλακτικά, σε περίπτωση όπου δεν δωθεί στους διανεμητές άδεια εισόδου, τότε αφήνουν μόνο 2 έντυπα στην είσοδο της πολυκατοικίας. Τα παραπάνω εξασφαλίζουν μεγάλη παραλειψημότητα του φυλλαδίου αλλά και οικόνομια καθώς το φυλλάδιο παραδίδεται μόνο στους καταναλωτές που το θέλουν και που τους ενδιαφέρει αυτό που προσφέρει το κατάστημα Dennis.

Κατά τη διάρκεια της διανομής, ο υπεύθυνος του καταστήματος είναι σε θέση μέσω της εφαρμογής της portaplus να παρακολουθεί σε πραγματικό χρόνο τη διεξαγωγή της διανομής τους αλλά παράλληλα μπορεί να κρατήσει και αρχείο της διανομής.

Μάθε περισσότερα για την τεχνολογία της portaplus που σου επιτρέπει να βλέπεις σε πραγματικό χρόνο τη διανομή σου!

Η συγκεκριμένη επιχείρηση έχει μία πολύ ξεκάθαρη στρατηγική την οποία και ακολουθεί. Στόχος της είναι κάθε μήνα να προσελκύει νέους πελάτες. Για να το καταφέρει αυτό αξιοποιεί κάθε μήνα την υπηρεσία portaplus για να καλύψει όλη την περιοχή του Ζωγράφου. Η διανομή πραγματοποιείται περίπου στην αρχή κάθε μήνα και τα αποτελέσματα κάθε φορά είναι εντυπωσιακά. Τρεις με τέσσερις νέοι πελάτες   ανα ημερα πραγματοποιούν την παραγγελία τους από τον Dennis. Τα αποτελέσματα αυτά παραμένουν τα ίδια κάθε μήνα και φαίνεται να έχουν ισχύ μέχρι και το τέλος κάθε μήνα.

Για το κατάστημα Dennis η διανομή φυλλαδίων έχει λειτουργήσει αποτελεσματικά δίνοντάς του τη δυνατότητα να κρατάει μία σταθερή βάση νέων πελατών ανά μήνα. Σ’ αυτό το σημείο είναι σημαντικό να τονίσουμε ότι μερικοί από αυτούς τους πελάτες είναι παλιοί πελάτες οι οποίοι για κάποιο χρονικό διάστημα δεν είχαν κάνει κάποια παραγγελία ή είχαν αλλάξει προμηθευτή αλλά βλέποντας το εντυπωσιακό αυτό φυλλάδιο επιστρέφουν στο κατάστημα Dennis.

Τέλος, σημαντικός παράγοντας στην επιτυχία ή μη μίας διανομής κατέχει το φυλλάδιο καθώς μέσω αυτού θα παρουσιάσεις την επιχείρησή σου και τα προϊόντα/ υπηρεσίες που διαθέτεις στο δυνητικό σου καταναλωτή. Η επιχείρηση Dennis κάθε 3-4 μήνες δημιουργεί διαφορετικά έντυπα προς διανομή. Χαρακτηριστικό όλων των εντύπων που σχεδιάζει είναι οι ελκυστικές φωτογραφίες των προϊόντων που παρέχει. Πιο συγκεκριμένα, κάθε φορά δημιουργείτε ένα μεγάλο φυλλάδιο το οποίο στο εξώφυλλό του αναδεικνύει διαφορετικά προϊόντα με στόχο να προσελκύσει διαφορετικά είδη καταναλωτών ανάλογα με τις προτιμήσεις που μπορεί να έχει ο καθένας στο φαγητό.

Dennis leaflet inside

Κατέβασε το e-Book και δες πώς μπορείς και εσύ να αυξήσεις τις παραγγελίες σου μέσω της διανομής φυλλαδίων!