Έχετε απορίες; Επικοινωνήστε μαζί μας!
210 97 01 777
info@portaplus.gr
portaplus_offer

Μοίρασε τα φυλλάδιά σου στο σωστό κοινό, τη σωστή στιγμή!

Η διανομή φυλλαδίου σε αυτούς που ενδιαφέρονται, δίνει τη δυνατότητα στον δυνητικό πελάτης της κάθε επιχείρησης, να διαβάσει το έντυπό με την ησυχία του και να απορροφήσει τις προτάσεις που παρουσιάζονται σ’ αυτό.

Με αυτό τον τρόπο, παίρνει το έντυπο αυτός που πραγματικά ενδιαφέρεται και έτσι δεν δημιουργούνται αρνητικά συναισθήματα για το brand σου, λόγω των ακαθαρσιών.

Χάρη στην ψηφιακή διανομή φυλλαδίων, καλύπτεται πληθώρα δρόμων της εκάστοτε περιοχής,  εξασφαλίζοντας ότι ένα μεγάλο μέρος των καταναλωτών θα δει το φυλλάδιό σου και επίσης γνωρίζεις ποια κτήρια ενδιαφέρθηκαν για τα προϊόντα σου.

Διαδικασία Διανομής Φυλλαδίων σ΄αυτούς που ενδιαφέρονται

Οι εκπαιδευμένοι διανομείς μας, χτυπάνε τα κουδούνια στις πολυκατοικές με μεγάλη αγοραστική δύναμη και παραλειψημότητα, αναφέρουν το όνομα της επιχείρησής σου και ζητάνε άδεια εισόδου. Μόλις αποκτήσουν άδεια εισόδου, η διανομή πραγματοποιείται ανά διαμέρισμα και τα φυλλάδια παραδίδονται στους καταναλωτές που ενδιαφέρονται.

Στην περίπτωση που δεν δωθεί άδεια εισόδου, οι διανεμητές μας αφήνουν μόνο 2 έντυπα στην είσοδο της πολυκατοικίες προκειμένου να μην πεταχτούν αλλά κα να μην δημιουργήσουν μία αρνητική εικόνα στους καταναλωτές.

Η συγκεκριμένη υπηρεσία έχει σημειώσει 90% παραλειψημότητα του φυλλαδίου και 30% διεισδυτικότητα στις πολυκατοικίες της εκάστοτε περιοχής.

Η απόδοση της ενέργειας είναι άμεση, γεγονός που σημαίνει ότι για περίπου 20 ημέρες από την ημερομηνία διεξαγωγής της ενέργειας, θα αποκτήσεις 5-6 νέους πελάτες.

Δες τι λένε οι πελάτες μας για την ψηφιακή διανομή φυλλαδίων και τ’ αποτελέσματα που έχει

 

Μπιφτεκάκια & Σουβλάκια: «Με το πέρας της διανομής, και για περίπου 10 με 15 ημέρες, κάθε κατάστημα απέκτησε 7 νέους πελάτες ανά ημέρα. Μέχρι και 1 μήνα μετά την ολοκλήρωση της διανομής, κάθε κατάστημα συνέχιζε να αποκτά 3 νέους πελάτες την ημέρα.»

BeHome: «Μετά τη διανομή είχαμε περίπου 100 τηλεφωνήματα καταναλωτών για τις προσφορές που είχαμε στο φυλλάδιό μας. Ταυτόχρονα, δεκάδες νέοι πελάτες έμπαιναν στο κατάστημά και αγόραζαν κάποια από τα προϊόντα του φυλλαδίου.»

Γρηγόρης: «Με τη διανομή αυτή κατάφερα να σπάσω το ρεκόρ μας στις ημερήσιες παραγγελίες. Τα λεφτά που έδωσα για την πραγματοποιήση της διανομής των φυλλαδίων μου, θα γίνουν τζίρος μέσα στις επόμενες ημέρες.»

Μάθε περισσότερα για τα αποτελέσματα που μπορούμε να φέρουμε στη δική σου επιχείρησή σου!

 
Τι  είναι η Ψηφιακή Διανομή Φυλλαδίων (Leaflet Distribution Management Software);

Το λογισμικό Leaflet Distribution Management Software βασίζεται σε εξελιγμένα τεχνολογικά συστήματα, με σκοπό την επόπτευση, τη διαχείριση, αλλά και τη βελτιστοποίηση της διανομής.

Με απλά λόγια, αυτό το λογισμικό σου επιτρέπει όχι μόνο να παρακολουθείς τη διανομή σου, ενώ συμβαίνει σε πραγματικό χρόνο, αλλά επιπλέον να τη διαχειρίζεται. Τέλος, καθοδηγεί, βοηθά, ελέγχει και βελτιώνει και τους ίδιους τους διανεμητές, ενώ παράλληλα προσφέρει απόλυτο έλεγχο της εργασίας τους.

Κάλυψε τώρα μία περιοχή με 10.000 νοικοκυριά, τυπώνοντας 5.000 φυλλάδια και με κόστος διανομής 225€ + ΦΠΑ.

Αν θέλεις να καλύψεις μία περιοχή με 20.000 νοικοκυριά, θα χρειαστεί να τυπώσεις 10.000 φυλλάδια και το κόστος διανομής θα είναι 400€ + ΦΠΑ.

Δες παρακάτω μία ενδεικτική περιοχή κάλυψης:

Η παραπάνω διανομή διεξάγεται εντός 2 ημερών!

Είναι σημαντικό να μας ειδοποιήσεις 7 ημέρες πριν την επιθυμητή ημερομηνία διεξαγωγής της διανομής.

Μάθε περισσότερα για τα αποτελέσματα που μπορούμε να φέρουμε στη δική σου επιχείρησή σου!