Έχετε απορίες; Επικοινωνήστε μαζί μας!
210 97 01 777
info@portaplus.gr
learning management software

Πώς αυξάνουμε την απόδοση της διανομής των φυλλαδίων σου!

Η απόδοση κάθε διανομής εξαρτάται τόσο από το σχεδιασμό του φυλλαδίου όσο και από τους ανθρώπους που θα το μοιράσουν!

Στόχος μας είναι η συνεχή βελτιστοποίηση της διανομής προκειμένου να προσφέρουμε στους πελάτες μας τη μέγιστη δυνατή απόδοση.

Πώς το καταφέρνουμε αυτό;

Για την εκπαίδευση των διανεμητών μας, χρησιμοποιούμε το Learning Management Software! Το LMS, είναι μία από τις κορυφαίες πλατφόρμες στον κόσμο και αξιοποιείται τόσο από μεγάλες επιχειρήσεις τόσο και από πανεπιστήμια όπως το Harvard.

Μέσα από την πλατφόρμα που έχουμε δημιουργήσει κάθε διανεμητές που αναζητά θέση εργασίας, παρακολουθεί κάποια εκπαιδευτικά video και καλείται να απαντήσει στις σχετικές με το video ερωτήσεις.

Ποιός είναι ο στόχος του Learning Management Software;

Στόχος είναι να εκπαιδεύσουμε τους διανεμητές ώστε να γνωρίσουν ότι η διανομή φυλλαδίων είναι μία ενέργεια direct marketing με στόχο την πώληση. Δίνουμε έμφαση στα ποσοτικά αποτελέσμα που μπορεί να έχει μία διανομή φυλλαδίων, προκειμένου να παρουσιάζονται ακριβή και αληθή στοιχεία με κύριο γνώμονα την κατανόηση της επιρροής που έχει ένας διανομητής σε κάθε ενέργεια διανομής φυλλαδίων. Ακόμα, η portaplus, ως ηγετική εταιρεία μαζικών διανομών στην ελληνική αγορά δίνει μεγάλη έμφαση σε συγκεκριμένες διαδικασίες, οι οποίες και γνωστοποιούνται στον κάθε διανεμητή.

Ένα μεγάλο κομμάτι της συγκεκριμένης εκπαίδευσης, αγορά τον τρόπο με τον οποίο πραγματοποιούνται οι διανομές φυλλαδίων. Τέλος, ο διανομές μαθαίνει από πολύ νωρίς να χρησιμοποιεί το Leaflet Distribution Management Software μέσω του οποίου οι πελάτες μας έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν σε πραγματικό χρόνο τη διανομή των φυλλαδίων τους και τα αποτελέσματα αυτής.

Γιατί χρησιμοποιούμε το συγκεκριμένο σύστημα;

Θέλουμε οι διανεμητές που προσλαμβάνουμε να έχουν ποιόν και να είναι σε θέση να καταλάβουν τι σημαίνει διανομή φυλλαδίων, τι αποτελέσματα έχει καθώς και τον αντίκτυπο που έχει η εργασία τους στις πωλήσεις του εκάστοτε πελάτη. Επίσης, γνωστοποιούνται οι κανόνες και οι διαδικασίες της εταιρείας, τις οποίες καλείται να μάθει πριν ξεκινήσει την πρώτη του διανομή!

Πώς θα σε ωφελήσει το συγκεκριμένο σύστημα; 

Η επένδυση στο Learning Management Software σου παρέχει τα εξής οφέλη:

  • Η διανομή σου πραγματοποιείται από εκπαιδευμένο προσωπικό.
  • Οι διανεμητές γνωρίζουν άρτια την υπηρεσία portaplus διανομή σε αυτούς που ενδιαφέρονται και φέρνουν εις πέρας τη διανομή με το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα.
  • Οι διανεμητές διαχειρίζονται το Leaflet Distribution Management Software, προσανατολίζοντας όλη τη διαδικασία της διανομής στον digital χώρο και δίνοντάς σου τη δυνατότητα να παρακολουθείς σε πραγματικό χρόνο, από το κινητό ή τον υπολογιστή σου, την εξέλιξη κάθε ενέργειας διανομής.
  • Αυξάνεται η απόδοση της διανομής σου και παράλληλα μειώνεται το κόστος αυτής.
Συνοψίζοντας

Το ανθρώπινο δυναμικότητα είναι το κύριο συστατικό κάθε εταιρείας. Έτσι, και στην portaplus επενδύουμε στο προσωπικό μας ώστε να παρέχουμε ποιοτική και ποσοτική απόδοση στους πελάτες μας!

Μάθε περισσότερα για τα αποτελέσματα που μπορούμε να φέρουμε στην επιχείρηση σου!