Έχετε απορίες; Επικοινωνήστε μαζί μας!
210 97 01 777
info@portaplus.gr
Πως φέρνεις πελάτες σε νέο εστιατόριο ποιοτικού φαγητού... The BBQ!

Πως φέρνεις πελάτες σε νέο εστιατόριο ποιοτικού φαγητού... The BBQ!

Το κατάστημα BBQ άνοιξε τον μήνα Οκτώμβριο στην περιοχή του Κερατσινίου. Πρόκειται για ένα πολύ όμορφο χώρο ο οποίος χαρακτηρίζεται έντονα από ξύλινα και πέτρινα στοιχεία τα οποία δίνουν μία γηίνη αίσθηση ποιότητας.

Στόχος του καταστήματος είναι να επικεντρωθεί στην προσφορά καλού φαγητού και πιο συγκεκριμένα στο καλό steak ώστε να καταφέρει να προσελκύσει πελάτες από την ευρύτερη περιοχή του Κερατσινίου.

Το έντυπο μετέφερε πάνω του το Unique Selling Point της επιχείρησης το οποίο ήταν το ποιοτικό steak στον ζεστό και φιλόξενο χώρο του.

Έμφαση δόθηκε στην παρουσίαση της διακόσμησης και του ύφους ώστε οι δυνητικοί πελάτες να δημιουργήσουν μία θετική και ελκυστική εικόνα για το κατάστημα.

Φυσικά από το φυλλάδιο δεν έλειπαν τα προϊόντα που προσφέρει η επιχείρηση The BBQ τα οποία εκτός από ποιοτικά είναι και αρκετά μοναδικά με συμμετοχές γεύσεων από την ελληνική αλλά και την παγκόσμια κουζίνα. Η περιγραφή των προϊόντων φυσικά δεν ήταν μόνο λεκτική αλλά και εικονική με αρκετές φωτογραφίες οι οποίες άνοιγαν την όρεξη του αναγνώστη.

Πως φέρνεις πελάτες σε νέο εστιατόριο ποιοτικού φαγητού... The BBQ!

Σημαντικό είναι να σημειωθεί πως η περιγραφή ήταν αρκετά αναλυτική ώστε να δώσει πληροφορίες ακόμα και για τα υλικά που χρησιμοποιούνται για κάθε προϊόν.

Η portaplus ανέλαβε την διανομή και για μία ακόμη φορά χρησιμοποιώντας την τεχνογνωσία της και την εμπειρία της κάλυψε μία τεράστια περιοχή στους Δήμους Κερατσινίου και Νίκαιας οι οποίοι φιλοξενούν περίπου 70.000 νοικοκυριά. Η υπηρεσία portaplus παρόλα αυτά κατάφερε να εξασφαλίσει μία επιτυχημένη διανομή με μόλις 20.000 έντυπα χωρίς απώλειες!

Η διαδικασία που ακολουθήθηκε ώστε να φέρει το φυλλάδιο καλά αποτελέσματα ήταν η διανομή του εντύπου πόρτα-πόρτα  εισχωρώντας σε πολυκατοικίες και μοιράζοντας το φυλλάδιο σε αυτούς που ήθελα τις υπηρεσίες του καταστήματος.

Τα αποτελέσματα της διανομής ήταν καταπληκτικά. Την ίδια κιόλας μέρα δέχθηκαν έναν σημαντικό αριθμό τηλεφωνημάτων αλλά και request στο site τους.

Επιπρόσθετα έγιναν τηλεφωνικές παραγγελίες ώστε να γίνει παραλαβή των φαγητών από το κατάστημα αφού δεν διατίθεται υπηρεσία delivery. Σε διάστημα 15 ημερών ένα σημαντικό κύμα καταναλωτών επισκέφτηκε το  The BBQ στο Κερατσίνι με ένα έντυπο στο χέρι.

Από όλα τα παραπάνω είναι ορθό να αναγνωρίσουμε την διανομή των φυλλαδίων επιτυχημένη ειδικά όταν αναλαμβάνει την διαφήμιση υπηρεσιών εστίασης.

Θες να μάθεις πώς φέρνουμε πίσω πελάτες;
Κατέβασε ΔΩΡΕΑΝ το e-Book!